A sp*rs meg a másik. Csak úgy, mint tavaly. Úgyis a Monacoba fog majd menni....marknagy írta:Transfer Central TNC @TransferNewsCen
Hulk's agent says two unnamed Premier League sides have contacted him to ask about his avaliability. -Ash
Szerintem mi vagyunk az egyik klub.
Átigazolások
Re: Átigazolások
- gerawba
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard
Az lenne, de sajnos itt lenne az ideje. Halvány jelét se mutatja annak, hogy fele olyan formában lesz, mint 3-4 éve. (meg ő is mindjárt 31 éves)putthelime írta:Ha ez igaz, akkor viszont a Mikel / Romeu / Essien már sok és felesleges luxus. Vagy a spanyol megy kölcsönbe, vagy búcsúzunk Essientől. Az meg azért valljuk be, elég fájdalmas lenne
Bár ezt a megoldást nem tartom túl valószínűnek, JM szerintem ragaszkodni fog hozzá.
HAZARD = Messi+Ronaldo
- Pat326
- Kedvenc játékos: Kante + Azpi
- Kedvenc exjátékos: Terry+Lampard+Drogba
màsik meg talàn a Sp*rs, AVB...marknagy írta:Transfer Central TNC @TransferNewsCen
Hulk's agent says two unnamed Premier League sides have contacted him to ask about his avaliability. -Ash
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
Transfer Central TNC @TransferNewsCen
We are the famous, the famous Chelsea!
- Pat326
- Kedvenc játékos: Kante + Azpi
- Kedvenc exjátékos: Terry+Lampard+Drogba
ezek szerint egyre több helyen olvasni, h ilyen olcson megszerezhetjük. Ha ez igaz, az év üzlete lehet, vilàgklasszis, igaz, h 30 lesz, de simàn benne van még 3-4 év, na meg azér egy csapatba kellenek idösebb jàtékosok is.
Sztem Romeu fog tàvozni, kölcsönbe menni, Mou Essien-t megtartja, ha sérüléshullàm van a csapatban, joformàn bàrhol bevethetö(jo lehet picit erös tulzàs, de a lényeget értitek ).putthelime írta:Ha ez igaz, akkor viszont a Mikel / Romeu / Essien már sok és felesleges luxus. Vagy a spanyol megy kölcsönbe, vagy búcsúzunk Essientől. Az meg azért valljuk be, elég fájdalmas lenne
- putthelime
- Moderátor
- Kedvenc játékos: JT + Schurrle
- Kedvenc exjátékos: Hasselbaink + Mata
- Kapcsolat:
Ha ez igaz, akkor viszont a Mikel / Romeu / Essien már sok és felesleges luxus. Vagy a spanyol megy kölcsönbe, vagy búcsúzunk Essientől. Az meg azért valljuk be, elég fájdalmas lenne
They do now.
- marknagy
- Kedvenc játékos: Terry_Torres_Cole
- Kedvenc exjátékos: Makelele_Drogba
Daniele De Rossi could leave Roma this summer and join Jose Mourinho's Chelsea for £10m. (Express)
Ennyi pénzért el kell hozni, simán megérné, még mindig világklasszis, ráadásul posztján Schweinin meg Touré-n kívül nem nagyon tudnék nála jobbat mondani...
Ennyi pénzért el kell hozni, simán megérné, még mindig világklasszis, ráadásul posztján Schweinin meg Touré-n kívül nem nagyon tudnék nála jobbat mondani...
We are the famous, the famous Chelsea!
Örülnék De Rossinak, mert minőségi játékos, de félek hogy így Mikel nem fog játszani. Ezért nem szeretem a 4-2-3-1-et, mert arra a két helyre annyi játékost betennék, de nem lehet. Jobban szerettem a 4-3-3-at, de ilyen támadó középpályásokkal hiba lenne azt játszatni.
- pulci03
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Kizárt dolog, hogy ennyiért adják tavaly 50 milliót ajánlott érte city akkor nem adták most meg majd szinte ingyen elengedik valószínű...sadam14 írta:Ááááh ennyiért ajándék lenne, nem hiszem hogy eladják, legfőbb képen nem ennyiért.Amazing24 írta:"Chelsea have completed the signing of Italian playmaker Daniele De Rossi from AS Roma. The 29-year-old joins the July 1 in a deal reported to be worth £12 million. - Transfer News"
Mit gondoltok? Ez szerintem Romeu távozását vetíti elő
- gerawba
- Moderátor
Én is így vagyok vele, ha nem b*szunk ki rá sok pénzt akkor jöjjön.Николаевич írta:gerawba írta:Ilyen 10-12 milláért elférne, de többet értelmetlen érte adni. 4-5 éve kellett volna megvenni, mostmár túlságosan sok értelme nem lenne.
Bár mondjuk ha úgy nézzük, hogy azért a kutyaütő Meirelesért is adtunk 12 vagy hány millát, akkor De Rossi alsó hangon megér ennyit, még akkor is, ha 2 évvel idősebben érkezne (0 légiós múlttal a háta mögött).
Mindegy, ha bármi is igaz a hírből, akkor gondolom Mourinho akarja őt (és nem mondjuk Abra fejéből pattant ki, neki amúgy is csak Schürrle körül jár az esze mostanság), ő meg tudja mit csinál.
Szerintem jó igazolás lenne. Igazi vezéralkat, amire szükségünk is van a sok fiatal játékos mellett. Ballack is 30 évesen igazolt ide(igaz ő ingyen jött), és négy szép évet töltött itt, fontos gólokat szerzett, karizmatikus volt és a szurkolók is megszerették.
Én nem bánnám egyáltalán ha jönne.
A Ballackos rész igaz, de Balle sokkal nagyobb játékos (volt), mint De Rossi. Meg ingyen volt...
HAZARD = Messi+Ronaldo
- DomiTheNoob
- Kedvenc játékos: Eden Hazard
- Kapcsolat:
Én azért visszasírom azt a kutyaütő Meirelest! A mentalitása nagyon hiányzott az idei csapatból.gerawba írta:Ilyen 10-12 milláért elférne, de többet értelmetlen érte adni. 4-5 éve kellett volna megvenni, mostmár túlságosan sok értelme nem lenne.
Bár mondjuk ha úgy nézzük, hogy azért a kutyaütő Meirelesért is adtunk 12 vagy hány millát, akkor De Rossi alsó hangon megér ennyit, még akkor is, ha 2 évvel idősebben érkezne (0 légiós múlttal a háta mögött).
Mindegy, ha bármi is igaz a hírből, akkor gondolom Mourinho akarja őt (és nem mondjuk Abra fejéből pattant ki, neki amúgy is csak Schürrle körül jár az esze mostanság), ő meg tudja mit csinál.
De Rossit pedig ennyi pénzért én simán elhoznám.
One Life. One Love. One Club. ~ Chelsea FC
- Николаевич
gerawba írta:Ilyen 10-12 milláért elférne, de többet értelmetlen érte adni. 4-5 éve kellett volna megvenni, mostmár túlságosan sok értelme nem lenne.
Szerintem jó igazolás lenne. Igazi vezéralkat, amire szükségünk is van a sok fiatal játékos mellett. Ballack is 30 évesen igazolt ide(igaz ő ingyen jött), és négy szép évet töltött itt, fontos gólokat szerzett, karizmatikus volt és a szurkolók is megszerették.
Én nem bánnám egyáltalán ha jönne.
- gerawba
- Moderátor
Ilyen 10-12 milláért elférne, de többet értelmetlen érte adni. 4-5 éve kellett volna megvenni, mostmár túlságosan sok értelme nem lenne.
HAZARD = Messi+Ronaldo
-
- Kedvenc játékos: drogba
- Kedvenc exjátékos: robben
Ááááh ennyiért ajándék lenne, nem hiszem hogy eladják, legfőbb képen nem ennyiért.Amazing24 írta:"Chelsea have completed the signing of Italian playmaker Daniele De Rossi from AS Roma. The 29-year-old joins the July 1 in a deal reported to be worth £12 million. - Transfer News"
- zzzzz
- Kedvenc exjátékos: Mata
...kivéve, ha jól játszana, mindenki megszeretné, ezért 2014 szeptember 2-án eladnánk mondjuk a Fenernek.bela2 írta:Nem láttam már rég, de amikor láttam szenzációsan játszott. Nagy kérdés meddig tud toppon lenni. 3 év még benne lehet.focimark írta:Jó játékos De Rossi, de már 30 lesz, nem biztos, hogy ő rá van szükségünk, én Gündogant látnám itt szívesen.Amazing24 írta:"Chelsea have completed the signing of Italian playmaker Daniele De Rossi from AS Roma. The 29-year-old joins the July 1 in a deal reported to be worth £12 million. - Transfer News"
-
- Kedvenc játékos: hazard
- Kedvenc exjátékos: drogba
Nem láttam már rég, de amikor láttam szenzációsan játszott. Nagy kérdés meddig tud toppon lenni. 3 év még benne lehet.focimark írta:Jó játékos De Rossi, de már 30 lesz, nem biztos, hogy ő rá van szükségünk, én Gündogant látnám itt szívesen.Amazing24 írta:"Chelsea have completed the signing of Italian playmaker Daniele De Rossi from AS Roma. The 29-year-old joins the July 1 in a deal reported to be worth £12 million. - Transfer News"
David Luiz: "A Barca olyan, mint egy csaj. Folyamatosan próbálkoznak, de én mindig kikosarazom őket."
Nagy arc a Csávó!
Nagy arc a Csávó!
- focimark
- Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata
Jó játékos De Rossi, de már 30 lesz, nem biztos, hogy ő rá van szükségünk, én Gündogant látnám itt szívesen.Amazing24 írta:"Chelsea have completed the signing of Italian playmaker Daniele De Rossi from AS Roma. The 29-year-old joins the July 1 in a deal reported to be worth £12 million. - Transfer News"
-
- Kedvenc játékos: John Obi Mikel
"Chelsea have completed the signing of Italian playmaker Daniele De Rossi from AS Roma. The 29-year-old joins the July 1 in a deal reported to be worth £12 million. - Transfer News"
- andrewm93
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
http://www.givemesport.com/348541-chels ... on-starlet" onclick="window.open(this.href);return false;
Tudom, hogy már nem egyszer hozták velünk szóba, de szerintem egy-két év kölcsön után már hosszú távra jó hasznát vennénk
Tudom, hogy már nem egyszer hozták velünk szóba, de szerintem egy-két év kölcsön után már hosszú távra jó hasznát vennénk