Aktuális meccsek

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
Chelseafan
Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#29261 Hozzászólás Szerző: Chelseafan »

Murdock írta:Ez így van.El kéne cserélni Anton Ferdinandra.
Vagy Micah Richards-ra a Man City-ből.

Murdock
Kapcsolat:

#29262 Hozzászólás Szerző: Murdock »

ENNYI EROVEL. SWP-t mert 3 perc alatt iteled meg???[/quote]
Ugyan ebben a témában nem én vitatkoztam veled, de SWP-t nem a három perce alapján ítélem meg, de eddig mondj legalább egy meccset idén, ahol: 1. legalább egyszer nagy helyzetben le tudtavenni normálisan a labdát 2. nem puskázott el szinte kihaghatatlan helyzetet ha oda került 3. nem esett el a saját maga által vezetett labdában. Mert idén ilyen mérkőzés nem volt. Az meg, hogy bárkivel is kerül szembe, lepattan róla, hát istenem, kicsi, nőni nem bír, de akkor bújjon át a lába között, vagy nekem mindegy, de nem igaz, hogy egy-az-egyben párbajt képtelen volt akár egyszer is nyerni![/quote]

Ez így van.El kéne cserélni Anton Ferdinandra.

cfclondon

#29263 Hozzászólás Szerző: cfclondon »

hello!! qrva ideges vagyok a csapatra! olyan hibákat csinálnak amit még soha nem láttam tőlük! mindenki szidja cashley-t! kérdezem én: miért?
majd ha a másik 10 jól játszik akkor ki lehet emelni egyet hogy na ő szar volt, addig meg ne tegyük ezt! még 1 hiba úgy hogy a Manu nem hibázik, csak a blre meg a hazai kupákra kell figyelni. Sajnos!
GO BLUES

Megyó
Moderátor
Moderátor
Kedvenc exjátékos: Jesper Gronkjaer

#29264 Hozzászólás Szerző: Megyó »

ZenZo írta:
mourinho írta:
ZenZo írta:Ma az egész csapat egy nagy nulla volt, nem nagyon lehet kiragadni senkit. Sajnos Drogba is nagyokat hibázott. A bíró egyértelműen ellenünk fújt, szerintem ez kétségtelen. De még így is hozni kellett volna a meccset. SWP-t meg ha mégegyszer becserélik, kikapcsolom a tv-t. Olyan ember ne lépjen pályára nálunk, aki nem tudja levenni a labdát!!!

ENNYI EROVEL. SWP-t mert 3 perc alatt iteled meg???
Ugyan ebben a témában nem én vitatkoztam veled, de SWP-t nem a három perce alapján ítélem meg, de eddig mondj legalább egy meccset idén, ahol: 1. legalább egyszer nagy helyzetben le tudtavenni normálisan a labdát 2. nem puskázott el szinte kihaghatatlan helyzetet ha oda került 3. nem esett el a saját maga által vezetett labdában. Mert idén ilyen mérkőzés nem volt. Az meg, hogy bárkivel is kerül szembe, lepattan róla, hát istenem, kicsi, nőni nem bír, de akkor bújjon át a lába között, vagy nekem mindegy, de nem igaz, hogy egy-az-egyben párbajt képtelen volt akár egyszer is nyerni!
ez igy van... citybe qrva jo volt itt mintha áá nem is tom... ez egy másik ember...

ZenZo

#29265 Hozzászólás Szerző: ZenZo »

mourinho írta:
ZenZo írta:Ma az egész csapat egy nagy nulla volt, nem nagyon lehet kiragadni senkit. Sajnos Drogba is nagyokat hibázott. A bíró egyértelműen ellenünk fújt, szerintem ez kétségtelen. De még így is hozni kellett volna a meccset. SWP-t meg ha mégegyszer becserélik, kikapcsolom a tv-t. Olyan ember ne lépjen pályára nálunk, aki nem tudja levenni a labdát!!!

Ugyan ebben a témában nem én vitatkoztam veled, de SWP-t nem a három perce alapján ítélem meg, de eddig mondj legalább egy meccset idén, ahol: 1. legalább egyszer nagy helyzetben le tudtavenni normálisan a labdát 2. nem puskázott el szinte kihaghatatlan helyzetet ha oda került 3. nem esett el a saját maga által vezetett labdában. Mert idén ilyen mérkőzés nem volt. Az meg, hogy bárkivel is kerül szembe, lepattan róla, hát istenem, kicsi, nőni nem bír, de akkor bújjon át a lába között, vagy nekem mindegy, de nem igaz, hogy egy-az-egyben párbajt képtelen volt akár egyszer is nyerni!
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --

Murdock
Kapcsolat:

#29266 Hozzászólás Szerző: Murdock »

Vagy SWP leveszi a labdát...
Vagy lehetne még 10000 ha.A lényeg,hogy nem voltunk elég jók.Ennyi.

Megyó
Moderátor
Moderátor

#29267 Hozzászólás Szerző: Megyó »

sose szerettem amikor ezt mondták ránk de most madridosak vunk...

Megyó
Moderátor
Moderátor

#29268 Hozzászólás Szerző: Megyó »

mourinho írta:
bilhacica írta:azt éreztem a végére hogy több mint 2 év után ismét lesz egy zako otthon :evil: kiváncsi vagyok veszünk e valakit meg hogy ha igen akkor kit, de ez igy nem mehet... ebből max bl lesz ha felépül Cech meg Terry de bajnokság nem... a mu meg egy köcsög a blre semmi erejük nem marad most csak bizonygatni akarják hogy jobbak mint mi :evil:
szerintem mar bizonyitottak. most ketsegtelenul jobbak mint mi. C.Ronaldo nagyon viszi a hatan a csapatot.
jaja Ronaldoba meg van az ami kellene nekünk is sok játékosba... tüz és tehetség ÉS kinötte a Robben feelinget

Megyó
Moderátor
Moderátor

#29269 Hozzászólás Szerző: Megyó »

mourinho írta:
bilhacica írta:azt éreztem a végére hogy több mint 2 év után ismét lesz egy zako otthon :evil: kiváncsi vagyok veszünk e valakit meg hogy ha igen akkor kit, de ez igy nem mehet... ebből max bl lesz ha felépül Cech meg Terry de bajnokság nem... a mu meg egy köcsög a blre semmi erejük nem marad most csak bizonygatni akarják hogy jobbak mint mi :evil:
szerintem mar bizonyitottak. most ketsegtelenul jobbak mint mi. C.Ronaldo nagyon viszi a hatan a csapatot.
jaja Ronaldoba meg van az ami kellene nekünk is sok játékosba... tüz és tehetség ÉS kinötte a Robben feelinget

mourinho

#29270 Hozzászólás Szerző: mourinho »

-Ba7u- írta:mi lett volna, ha seva leadja azt a labdát Lampardnak... :roll:

Amugy most viszonylag jól játszot.

vagy inkabb ha megadja a buntetot a jatekvezeto.....

amugy szerintem is egesz jo volt sheva

-Ba7u-

#29271 Hozzászólás Szerző: -Ba7u- »

mi lett volna, ha seva leadja azt a labdát Lampardnak... :roll:

Amugy most viszonylag jól játszot.

mourinho

#29272 Hozzászólás Szerző: mourinho »

kdako
Site Admin
Site Admin

#29273 Hozzászólás Szerző: kdako »

Én ma eltemettem magamban az aranyérmet (ne legyen igazam), ezzel a csapattal ezt a Mu-t nem tudjuk befogni. Úgy látszik, meg kell barátkozni azzal, hogy szép az ezüst is, és tényleg a BL-re összpontosítani.
Olyan nincs hogy 4 meccs alatt kapunk annyi gólt, mint máskor 2/3 szezonban. Sürgősen kell két jó védő, egy középső és egy jobb oldali, de nem tudnék most mondani senkit, akit a télen könnyen ide lehetne csábítani.
Egy rögzített helyzetre meg nem lehet ilyen szarul helyezkednie sem Essiennek, sem Ballacknak, sem Drogbának. A Reading meccset nem láttam, de ez a mai simán meg lehetett volna egy kis koncentrációval. Lassan olyanok leszünk mint a magyar válogatott, akik rendre a 80. perc után kapják a gólokat.
GO BLUES!

Megyó
Moderátor
Moderátor

#29274 Hozzászólás Szerző: Megyó »

azt éreztem a végére hogy több mint 2 év után ismét lesz egy zako otthon :evil: kiváncsi vagyok veszünk e valakit meg hogy ha igen akkor kit, de ez igy nem mehet... ebből max bl lesz ha felépül Cech meg Terry de bajnokság nem... a mu meg egy köcsög a blre semmi erejük nem marad most csak bizonygatni akarják hogy jobbak mint mi :evil:

ZenZo

#29275 Hozzászólás Szerző: ZenZo »

Ja, Hilario egész jó volt ma szerintem is. Visszakanyarodva a Cole ügyre: elvileg szélsőt játszott, ennek ellenére egyetlen egyszer sem a szélen indult el, hanem a térfél felétől befelé indult el. Cselezni nem tud, így csak elvesztettük a labdákat. Sajnos a fiúk nem tudnak együtt játszani a pályán. Ami szépet, jót fel tudunk mutatni, az mind egyéni akció. Így nem fog menni.

Murdock
Kapcsolat:

#29276 Hozzászólás Szerző: Murdock »

bilhacica írta:bocs srácok de a qrva a***át az összes antimáknak ami sujt bennünket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
seva szar! ballack nem szar csak ez kb a totenembe lenne elegendő!!!
nincs szélső játék!!!! és elgem van hilairo minden gol ami kapura megy teljesitményéből!!!
Ballack nem szar???
Sheva nem játszott rosszul,nagyon akart,jobb volt szerintem,mint Kalou.Igaz ,hogy sokat volt játékban,de sokszor elszórta a labdákat,stb...
Hilarionak pedig nem egy nagy védése volt.Simán beillene jópár PL csapat kezdőjébe.

mourinho

#29277 Hozzászólás Szerző: mourinho »

Megyó
Moderátor
Moderátor

#29278 Hozzászólás Szerző: Megyó »

mourinho írta:
bilhacica írta:bocs srácok de a qrva a***át az összes antimáknak ami sujt bennünket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nincs szélső játék!!!! és elgem van hilairo minden gol ami kapura megy teljesitményéből!!!
hat azert ezt nem mondanam..... Az elso golban valamennyire benne volt, mert vednie kellett volna a rovidet , de ha nem er hozzas ferreira lehet igy is kivedi. A masodik golrol foleg nem tehetett, vedett egyet gyonyoruen labbal, majd belottek ures kapura amikor fekve volt. + Volt egy-ket gyonyoru lehuzasa es egy szenzacios vedese amikor boa morte felrakta a rovid felsobe.
igen igen, nem a személy ellen megy a dolog de az ucso 4 mecsen az ellenfél kapusa mindig jobb volt mint a mienk...

mourinho

#29279 Hozzászólás Szerző: mourinho »

hat azert ezt nem mondanam..... Az elso golban valamennyire benne volt, mert vednie kellett volna a rovidet , de ha nem er hozzas ferreira lehet igy is kivedi. A masodik golrol foleg nem tehetett, vedett egyet gyonyoruen labbal, majd belottek ures kapura amikor fekve volt. + Volt egy-ket gyonyoru lehuzasa es egy szenzacios vedese amikor boa morte felrakta a rovid felsobe.

ZenZo

#29280 Hozzászólás Szerző: ZenZo »

Ma az egész csapat egy nagy nulla volt, nem nagyon lehet kiragadni senkit. Sajnos Drogba is nagyokat hibázott. A bíró egyértelműen ellenünk fújt, szerintem ez kétségtelen. De még így is hozni kellett volna a meccset. SWP-t meg ha mégegyszer becserélik, kikapcsolom a tv-t. Olyan ember ne lépjen pályára nálunk, aki nem tudja levenni a labdát!!!

Válasz küldése