Vagy Micah Richards-ra a Man City-ből.Murdock írta:Ez így van.El kéne cserélni Anton Ferdinandra.
Aktuális meccsek
-
- Kedvenc játékos: Cesar Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
- Murdock
- Kapcsolat:
ENNYI EROVEL. SWP-t mert 3 perc alatt iteled meg???[/quote]
Ugyan ebben a témában nem én vitatkoztam veled, de SWP-t nem a három perce alapján ítélem meg, de eddig mondj legalább egy meccset idén, ahol: 1. legalább egyszer nagy helyzetben le tudtavenni normálisan a labdát 2. nem puskázott el szinte kihaghatatlan helyzetet ha oda került 3. nem esett el a saját maga által vezetett labdában. Mert idén ilyen mérkőzés nem volt. Az meg, hogy bárkivel is kerül szembe, lepattan róla, hát istenem, kicsi, nőni nem bír, de akkor bújjon át a lába között, vagy nekem mindegy, de nem igaz, hogy egy-az-egyben párbajt képtelen volt akár egyszer is nyerni![/quote]
Ez így van.El kéne cserélni Anton Ferdinandra.
Ugyan ebben a témában nem én vitatkoztam veled, de SWP-t nem a három perce alapján ítélem meg, de eddig mondj legalább egy meccset idén, ahol: 1. legalább egyszer nagy helyzetben le tudtavenni normálisan a labdát 2. nem puskázott el szinte kihaghatatlan helyzetet ha oda került 3. nem esett el a saját maga által vezetett labdában. Mert idén ilyen mérkőzés nem volt. Az meg, hogy bárkivel is kerül szembe, lepattan róla, hát istenem, kicsi, nőni nem bír, de akkor bújjon át a lába között, vagy nekem mindegy, de nem igaz, hogy egy-az-egyben párbajt képtelen volt akár egyszer is nyerni![/quote]
Ez így van.El kéne cserélni Anton Ferdinandra.
hello!! qrva ideges vagyok a csapatra! olyan hibákat csinálnak amit még soha nem láttam tőlük! mindenki szidja cashley-t! kérdezem én: miért?
majd ha a másik 10 jól játszik akkor ki lehet emelni egyet hogy na ő szar volt, addig meg ne tegyük ezt! még 1 hiba úgy hogy a Manu nem hibázik, csak a blre meg a hazai kupákra kell figyelni. Sajnos!
majd ha a másik 10 jól játszik akkor ki lehet emelni egyet hogy na ő szar volt, addig meg ne tegyük ezt! még 1 hiba úgy hogy a Manu nem hibázik, csak a blre meg a hazai kupákra kell figyelni. Sajnos!
GO BLUES
- Megyó
- Moderátor
- Kedvenc exjátékos: Jesper Gronkjaer
ez igy van... citybe qrva jo volt itt mintha áá nem is tom... ez egy másik ember...ZenZo írta:Ugyan ebben a témában nem én vitatkoztam veled, de SWP-t nem a három perce alapján ítélem meg, de eddig mondj legalább egy meccset idén, ahol: 1. legalább egyszer nagy helyzetben le tudtavenni normálisan a labdát 2. nem puskázott el szinte kihaghatatlan helyzetet ha oda került 3. nem esett el a saját maga által vezetett labdában. Mert idén ilyen mérkőzés nem volt. Az meg, hogy bárkivel is kerül szembe, lepattan róla, hát istenem, kicsi, nőni nem bír, de akkor bújjon át a lába között, vagy nekem mindegy, de nem igaz, hogy egy-az-egyben párbajt képtelen volt akár egyszer is nyerni!mourinho írta:ZenZo írta:Ma az egész csapat egy nagy nulla volt, nem nagyon lehet kiragadni senkit. Sajnos Drogba is nagyokat hibázott. A bíró egyértelműen ellenünk fújt, szerintem ez kétségtelen. De még így is hozni kellett volna a meccset. SWP-t meg ha mégegyszer becserélik, kikapcsolom a tv-t. Olyan ember ne lépjen pályára nálunk, aki nem tudja levenni a labdát!!!
ENNYI EROVEL. SWP-t mert 3 perc alatt iteled meg???
- ZenZo
Ugyan ebben a témában nem én vitatkoztam veled, de SWP-t nem a három perce alapján ítélem meg, de eddig mondj legalább egy meccset idén, ahol: 1. legalább egyszer nagy helyzetben le tudtavenni normálisan a labdát 2. nem puskázott el szinte kihaghatatlan helyzetet ha oda került 3. nem esett el a saját maga által vezetett labdában. Mert idén ilyen mérkőzés nem volt. Az meg, hogy bárkivel is kerül szembe, lepattan róla, hát istenem, kicsi, nőni nem bír, de akkor bújjon át a lába között, vagy nekem mindegy, de nem igaz, hogy egy-az-egyben párbajt képtelen volt akár egyszer is nyerni!mourinho írta:ZenZo írta:Ma az egész csapat egy nagy nulla volt, nem nagyon lehet kiragadni senkit. Sajnos Drogba is nagyokat hibázott. A bíró egyértelműen ellenünk fújt, szerintem ez kétségtelen. De még így is hozni kellett volna a meccset. SWP-t meg ha mégegyszer becserélik, kikapcsolom a tv-t. Olyan ember ne lépjen pályára nálunk, aki nem tudja levenni a labdát!!!
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --
- Megyó
- Moderátor
jaja Ronaldoba meg van az ami kellene nekünk is sok játékosba... tüz és tehetség ÉS kinötte a Robben feelingetmourinho írta:szerintem mar bizonyitottak. most ketsegtelenul jobbak mint mi. C.Ronaldo nagyon viszi a hatan a csapatot.bilhacica írta:azt éreztem a végére hogy több mint 2 év után ismét lesz egy zako otthon kiváncsi vagyok veszünk e valakit meg hogy ha igen akkor kit, de ez igy nem mehet... ebből max bl lesz ha felépül Cech meg Terry de bajnokság nem... a mu meg egy köcsög a blre semmi erejük nem marad most csak bizonygatni akarják hogy jobbak mint mi
- Megyó
- Moderátor
jaja Ronaldoba meg van az ami kellene nekünk is sok játékosba... tüz és tehetség ÉS kinötte a Robben feelingetmourinho írta:szerintem mar bizonyitottak. most ketsegtelenul jobbak mint mi. C.Ronaldo nagyon viszi a hatan a csapatot.bilhacica írta:azt éreztem a végére hogy több mint 2 év után ismét lesz egy zako otthon kiváncsi vagyok veszünk e valakit meg hogy ha igen akkor kit, de ez igy nem mehet... ebből max bl lesz ha felépül Cech meg Terry de bajnokság nem... a mu meg egy köcsög a blre semmi erejük nem marad most csak bizonygatni akarják hogy jobbak mint mi
- mourinho
szerintem mar bizonyitottak. most ketsegtelenul jobbak mint mi. C.Ronaldo nagyon viszi a hatan a csapatot.bilhacica írta:azt éreztem a végére hogy több mint 2 év után ismét lesz egy zako otthon kiváncsi vagyok veszünk e valakit meg hogy ha igen akkor kit, de ez igy nem mehet... ebből max bl lesz ha felépül Cech meg Terry de bajnokság nem... a mu meg egy köcsög a blre semmi erejük nem marad most csak bizonygatni akarják hogy jobbak mint mi
-
- Site Admin
Én ma eltemettem magamban az aranyérmet (ne legyen igazam), ezzel a csapattal ezt a Mu-t nem tudjuk befogni. Úgy látszik, meg kell barátkozni azzal, hogy szép az ezüst is, és tényleg a BL-re összpontosítani.
Olyan nincs hogy 4 meccs alatt kapunk annyi gólt, mint máskor 2/3 szezonban. Sürgősen kell két jó védő, egy középső és egy jobb oldali, de nem tudnék most mondani senkit, akit a télen könnyen ide lehetne csábítani.
Egy rögzített helyzetre meg nem lehet ilyen szarul helyezkednie sem Essiennek, sem Ballacknak, sem Drogbának. A Reading meccset nem láttam, de ez a mai simán meg lehetett volna egy kis koncentrációval. Lassan olyanok leszünk mint a magyar válogatott, akik rendre a 80. perc után kapják a gólokat.
Olyan nincs hogy 4 meccs alatt kapunk annyi gólt, mint máskor 2/3 szezonban. Sürgősen kell két jó védő, egy középső és egy jobb oldali, de nem tudnék most mondani senkit, akit a télen könnyen ide lehetne csábítani.
Egy rögzített helyzetre meg nem lehet ilyen szarul helyezkednie sem Essiennek, sem Ballacknak, sem Drogbának. A Reading meccset nem láttam, de ez a mai simán meg lehetett volna egy kis koncentrációval. Lassan olyanok leszünk mint a magyar válogatott, akik rendre a 80. perc után kapják a gólokat.
GO BLUES!
- Megyó
- Moderátor
azt éreztem a végére hogy több mint 2 év után ismét lesz egy zako otthon kiváncsi vagyok veszünk e valakit meg hogy ha igen akkor kit, de ez igy nem mehet... ebből max bl lesz ha felépül Cech meg Terry de bajnokság nem... a mu meg egy köcsög a blre semmi erejük nem marad most csak bizonygatni akarják hogy jobbak mint mi
- ZenZo
Ja, Hilario egész jó volt ma szerintem is. Visszakanyarodva a Cole ügyre: elvileg szélsőt játszott, ennek ellenére egyetlen egyszer sem a szélen indult el, hanem a térfél felétől befelé indult el. Cselezni nem tud, így csak elvesztettük a labdákat. Sajnos a fiúk nem tudnak együtt játszani a pályán. Ami szépet, jót fel tudunk mutatni, az mind egyéni akció. Így nem fog menni.
- Murdock
- Kapcsolat:
Ballack nem szar???bilhacica írta:bocs srácok de a qrva a***át az összes antimáknak ami sujt bennünket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
seva szar! ballack nem szar csak ez kb a totenembe lenne elegendő!!!
nincs szélső játék!!!! és elgem van hilairo minden gol ami kapura megy teljesitményéből!!!
Sheva nem játszott rosszul,nagyon akart,jobb volt szerintem,mint Kalou.Igaz ,hogy sokat volt játékban,de sokszor elszórta a labdákat,stb...
Hilarionak pedig nem egy nagy védése volt.Simán beillene jópár PL csapat kezdőjébe.
- mourinho
ZenZo írta:Ma az egész csapat egy nagy nulla volt, nem nagyon lehet kiragadni senkit. Sajnos Drogba is nagyokat hibázott. A bíró egyértelműen ellenünk fújt, szerintem ez kétségtelen. De még így is hozni kellett volna a meccset. SWP-t meg ha mégegyszer becserélik, kikapcsolom a tv-t. Olyan ember ne lépjen pályára nálunk, aki nem tudja levenni a labdát!!!
- Megyó
- Moderátor
igen igen, nem a személy ellen megy a dolog de az ucso 4 mecsen az ellenfél kapusa mindig jobb volt mint a mienk...mourinho írta:hat azert ezt nem mondanam..... Az elso golban valamennyire benne volt, mert vednie kellett volna a rovidet , de ha nem er hozzas ferreira lehet igy is kivedi. A masodik golrol foleg nem tehetett, vedett egyet gyonyoruen labbal, majd belottek ures kapura amikor fekve volt. + Volt egy-ket gyonyoru lehuzasa es egy szenzacios vedese amikor boa morte felrakta a rovid felsobe.bilhacica írta:bocs srácok de a qrva a***át az összes antimáknak ami sujt bennünket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nincs szélső játék!!!! és elgem van hilairo minden gol ami kapura megy teljesitményéből!!!
- mourinho
hat azert ezt nem mondanam..... Az elso golban valamennyire benne volt, mert vednie kellett volna a rovidet , de ha nem er hozzas ferreira lehet igy is kivedi. A masodik golrol foleg nem tehetett, vedett egyet gyonyoruen labbal, majd belottek ures kapura amikor fekve volt. + Volt egy-ket gyonyoru lehuzasa es egy szenzacios vedese amikor boa morte felrakta a rovid felsobe.bilhacica írta:bocs srácok de a qrva a***át az összes antimáknak ami sujt bennünket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ZenZo
Ma az egész csapat egy nagy nulla volt, nem nagyon lehet kiragadni senkit. Sajnos Drogba is nagyokat hibázott. A bíró egyértelműen ellenünk fújt, szerintem ez kétségtelen. De még így is hozni kellett volna a meccset. SWP-t meg ha mégegyszer becserélik, kikapcsolom a tv-t. Olyan ember ne lépjen pályára nálunk, aki nem tudja levenni a labdát!!!