Premier League
- mourinho
azert az tulzas amugy en is lattam. en is sajnalom a charltont, foleg mert csipem oket.Zsoca87 írta:Én néztem. Magyar bajnokin kevesebb a technikai hiba. Elképesztő. Ilyet még nem láttam angol meccsen.Matuszka írta:Ki látta tegnap a Charlton-Fulham meccset?...Hibák sokasága...
A PMFC meccseken is több az ügyes technikai megoldás! Azért ez vicces...
Mondjuk sajnáltam a Charlont, azért ez lelkileg elég demoralizáló lehet.
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
Én néztem. Magyar bajnokin kevesebb a technikai hiba. Elképesztő. Ilyet még nem láttam angol meccsen.Matuszka írta:Ki látta tegnap a Charlton-Fulham meccset?...Hibák sokasága...
A PMFC meccseken is több az ügyes technikai megoldás! Azért ez vicces...
Mondjuk sajnáltam a Charlont, azért ez lelkileg elég demoralizáló lehet.
- mourinho
jah csakhogy ne felejtsd el, a pool tele van spanyolokkal..... raadasul nem tudom honnan veszed, hogy mi akartuk is volna hivatalosan...dunyha írta:David Villa-t már nekünk sem adták a Liverpoolnak sem fogják...........a PL-ben nincs gyenge keretű csapat a helyezésről az dönt hogy milyen formában van a csapat
- mourinho
remelem ez csak kacsa: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=129980&
sajnalnam ha leigazolnak villat. tudom, eselytelen, hogy nalunk kosson ki, megis bannam ha a poolba igazolna.
sajnalnam ha leigazolnak villat. tudom, eselytelen, hogy nalunk kosson ki, megis bannam ha a poolba igazolna.
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Igen, pontosan, én sem állítom, hogy bunda lenne, de ez röhej, hogy ez a szemét mu ellen egyik csapat sem játszik úgy ahogy tudna és ez aljas dolog, bezzeg a Chelsea ellen tudják magukat szívni, én nem tom ezek a csapatok h futnak ki a pályára, h semmi esélyük ezek a rohadt ördögök ellen v mi??!!!!! Én már nézni sem tom a meccseiket, egyedül a west hamen láttam, h erőlködik és láccik rajtuk h nem szarnak be a mutól és elhiszik h van vmi kersnivalójuk...szánalmasZenZo írta:Sajnos így van. Csak azt nem értem (épp most fejtegettem egy topikkal arrébb is), hogy mi is nyomtunk egy alibi félidőt, egy sz@r harminc percet, azt a Wigan ki tudta használni, ezt nem. Hm...