Nosztalgia topic (egykori játékosaink, edzőink, stb.)
Mourinho szerint a továbbjutás fontosabb volt, mint az eredmény.
JM:
"Ballack sérülése semmi különös, csak fájdalom, az ellenfél a stoplival Ballack izomkötegét találta el. Didier ugyanaz, a bokáján, de semmi komoly."
Mourinho elismerte, hogy nem volt kiemelkedő a meccs, de a továbbjutás bebiztosítása fontosabb volt.
"Soha nem örülök a vereségnek, de ez más, mert mégis bejutottunk a következő körbe. Azt hiszem megmutattuk, hogy a játék minden pillanatában küzdöttünk valamiért. Senki nem mondhatja, hogy nem vetük komolyan a mérkőzést. Úgy érzem nem volt szerencsénk a részleteknél. Nem volt szabadrúgás a gólt megelőző szöglet előtti dolog, talán egy döntetlent megérdemeltünk volna. Breme lelkesedéssel és odaadással játszott és kapott 3 pontot".
JM:
"Ballack sérülése semmi különös, csak fájdalom, az ellenfél a stoplival Ballack izomkötegét találta el. Didier ugyanaz, a bokáján, de semmi komoly."
Mourinho elismerte, hogy nem volt kiemelkedő a meccs, de a továbbjutás bebiztosítása fontosabb volt.
"Soha nem örülök a vereségnek, de ez más, mert mégis bejutottunk a következő körbe. Azt hiszem megmutattuk, hogy a játék minden pillanatában küzdöttünk valamiért. Senki nem mondhatja, hogy nem vetük komolyan a mérkőzést. Úgy érzem nem volt szerencsénk a részleteknél. Nem volt szabadrúgás a gólt megelőző szöglet előtti dolog, talán egy döntetlent megérdemeltünk volna. Breme lelkesedéssel és odaadással játszott és kapott 3 pontot".
-
- Kapcsolat:
Igen minek kapna azért hogy a Breama szerezzen 3 pontott és a Barcelona nejusson tovább. Szerintem ha kikap a csapat nem azért van mert Mourinhozirkonium írta:JOSE MOURINHO szerint nevetségesek azok a találgatások, hogy a Chelsea örömmel kikapna a Brementől holnap este. A spekulánsok szerint a Bremen győzelme a Barca kiesését segítheti. De Mourinho elmondta a játékosainak, hogy csakis győzelemre játszanak és csoportelsőként végezzenek.
John Obi Mikel várhatóan helyettesíti az eltiltott Frank Lampardot és Khalid Boulahrouz beszállhat a sérült Ricky helyére.
Mourinho beismerte, hogy a klub hiányolja William Gallas-t. "Bármely csapat hiányolná Gallas kvalitását."
azt mondta a csapatnak hogy " A werdernek kell nyernie". De szerintem nem fogg kikapni a csapat.
Hajrá Chelsea FC!!!!!
-
- Site Admin
http://www.elmundodeportivo.es/#
Tore, ajánlom figyelmedbe a mai EMD címlapját. Bal oldal, középen...
Tore, ajánlom figyelmedbe a mai EMD címlapját. Bal oldal, középen...
GO BLUES!
JOSE MOURINHO szerint nevetségesek azok a találgatások, hogy a Chelsea örömmel kikapna a Brementől holnap este. A spekulánsok szerint a Bremen győzelme a Barca kiesését segítheti. De Mourinho elmondta a játékosainak, hogy csakis győzelemre játszanak és csoportelsőként végezzenek.
John Obi Mikel várhatóan helyettesíti az eltiltott Frank Lampardot és Khalid Boulahrouz beszállhat a sérült Ricky helyére.
Mourinho beismerte, hogy a klub hiányolja William Gallas-t. "Bármely csapat hiányolná Gallas kvalitását."
Az FC Barcelona az izlandi Eidur Gudjohnsen két góljának (is) köszönhetően idegenben legyőzte a Real Mallorca együttesét a spanyol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában.
Az Atlético Madrid és a Real Zaragoza szintén magabiztos győzelmet. Előbbi a Levante otthonában diadalmaskodott, főként az első spanyolországi góljait jegyző Maniche jóvoltából.
Az Atlético Madrid és a Real Zaragoza szintén magabiztos győzelmet. Előbbi a Levante otthonában diadalmaskodott, főként az első spanyolországi góljait jegyző Maniche jóvoltából.
- Wisey
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Dennis Wise
Nekem is kellemes csalódás volt a hangulat; én bevallom rosszabbra számítottam. Mondjuk a Shed szélén voltunk, ahol még ülnek igazi szurkolók is.Clarmont írta:Egy meccs tukreben, csak jot tudok mondani, de az biztos, hogy idegrohamot kapnek, ha olyan helyre kapnek jegyet ahol kussba vannak.zirkonium írta:abszolut egyetértek. Ma már inkább turistalátványosság egy Chelsea meccs, sajnos...undertow írta:pff...
talan ha nem kergetnek ki a jegyarakkal a bridgerol a regi drukkereket, akkor lenne aki enekel...
Az ülőhelyek miatt kicsit színház-hangulatom volt, de örültem hogy itt is felállnak az emberek a helyzeteknél
- Wisey
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Dennis Wise
Az idegenbeli túrák mindig sokkal jobbak, főleg külföldön. Ezt Fradi meccseken a saját bőrömön tapasztaltam - Chelsea-n csak egy hazain voltam eddigandyslacker írta:Amikor a Charlton elleni idegenbeli meccsen voltam tavaly, ott meg ment az éneklés rendesen (A One man went to mow meg kábé annyiszor, ahányszor a Bubbles a West Ham meccseken).zirkonium írta:abszolut egyetértek. Ma már inkább turistalátványosság egy Chelsea meccs, sajnos...undertow írta:pff...
talan ha nem kergetnek ki a jegyarakkal a bridgerol a regi drukkereket, akkor lenne aki enekel...
A Valley-ben nem lehúzós jegyárak voltak, nem is csoda, hogy mivel oda a pózőrök lusták voltak átautózni, inkább azok mentek, akik tudnak hangulatot csinálni.
Egyrészt a túra már eleve jó "alapozást" jelenthet, utána pedig az a cél, hogy az ottlévő 2-3 ezer ember leszurkolja a hazai drukkereket. Mivel főleg a fanatikusok utaznak, a hangulat óriási.
Ez nyilván ugyanaz Angliában is...
Hosszas Guddy interjú a spanyol élményeiről:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 155358.stm
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 155358.stm
- undertow
- Site Admin
egyreszt ez lejjebb vinne a jegyarakat, masreszt a prawn sandwich brigade nem menne allohelyre, harmadreszt tobb ember = nagyobb hang, es szerintem hangulat szempontjabol nem mindegy az all vagy az ul.andyslacker írta:Az, hogy áll, vagy ül, tökmindegy éneklés szempontjából......Ahelyett hogy faszságokra szórjuk a pénzt, inkább vinnénk tényleg lejjebb a jegyárakat, hogy tényleg az a réteg is eljusson a meccsekre, aki nem tud 60 fontot kicsengetni, nem csak a posh bastards kisgyerekkel, aki még fel sem fogja, miért van ott.undertow írta:a legegyszerubb megoldas az allohelyek visszaengedese lenne. kapasbol megduplazodna a ferohelyek szama, olcsobb lenne a jegy, jobb lenne a hangulat.
nemetorszag peldajan lehet latni, hogy mukodik ez, csak szervezes kerdese. ott van pl a dortmund stadionja, ha nagyon hisztizik az uefa at is lehet alakitani ulohellye a teraszokat.
És akkor talán az East Upper is énekelne......
-
- Kedvenc játékos: Frank Lampard
Amikor a Charlton elleni idegenbeli meccsen voltam tavaly, ott meg ment az éneklés rendesen (A One man went to mow meg kábé annyiszor, ahányszor a Bubbles a West Ham meccseken).zirkonium írta:abszolut egyetértek. Ma már inkább turistalátványosság egy Chelsea meccs, sajnos...undertow írta:pff...
A Valley-ben nem lehúzós jegyárak voltak, nem is csoda, hogy mivel oda a pózőrök lusták voltak átautózni, inkább azok mentek, akik tudnak hangulatot csinálni.
Birth, CHELSEA, Death