Andre Villas-Boas

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
artaence
Kedvenc játékos: Romelu Menama Lukaku
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Andre Villas-Boas

#941 Hozzászólás Szerző: artaence »

laczze írta:
béla írta: Vedd le a kék szemüveget,és akkor látni fogod,hogy ez a 3 a legjobb. Ferguson nem feltétlenül azért,mert ő az egyik legjobb edző a világon,hanem azért,mert szó szerint fos kerettel is ott van ahol van. A csapat összerakásához és felépítéséhez nagyon ért.
Ja és akkor szar csapattal úgymond bemákolják mert a legvégén is ott voltunk az előzésre esélyesen is!! és megnyeri oké az Angol bajnokságot nagyobb mint aki és reálisan nézd: Portugál bajnok VERETLENÜL, Kupa győztes, Európa liga győztes szar ból csinált várat nem ??? mert ha így nézzük Boas is összerakta a keretet és nem csak bajnoki címre! SAF meg "bemákolta" a bajnoki címet szar kerettel és neki van ott a helye , nemááár!
Igen, ez valóban így van, de sajnos 2011 második felében pedig nem mutatott még olyan érett eredményeket, mint amiket a Portóval ért el, na majd 2012-ben! ;)

laczze
Kedvenc exjátékos: Drogba

#942 Hozzászólás Szerző: laczze »

béla írta: Vedd le a kék szemüveget,és akkor látni fogod,hogy ez a 3 a legjobb. Ferguson nem feltétlenül azért,mert ő az egyik legjobb edző a világon,hanem azért,mert szó szerint fos kerettel is ott van ahol van. A csapat összerakásához és felépítéséhez nagyon ért.
Ja és akkor szar csapattal úgymond bemákolják mert a legvégén is ott voltunk az előzésre esélyesen is!! és megnyeri oké az Angol bajnokságot nagyobb mint aki és reálisan nézd: Portugál bajnok VERETLENÜL, Kupa győztes, Európa liga győztes szar ból csinált várat nem ??? mert ha így nézzük Boas is összerakta a keretet és nem csak bajnoki címre! SAF meg "bemákolta" a bajnoki címet szar kerettel és neki van ott a helye , nemááár!
Drogba,Lampard,Terry <3

Blueflag

#943 Hozzászólás Szerző: Blueflag »

Guardiola mindent megnyert, nem tudom, mit értetlenkedtek. Egyértelmű volt a győztes neve, de a maradék kettővel is nehezen tudnék vitatkozni. Mourinho Real-ja rekordmennyiségű gólt rúgott és szvsz a világ második legjobb csapata, SAF meg valóban nem túl acélos kerettel nyert angol bajnokságot. Nem portugált. Szerintem ha 4 férőhelyes lenne egy dobogó, Boas állna ott legalul, de azért valljuk be: nem az elmúlt fél év alapján.

béla
Kedvenc exjátékos: Mata

#944 Hozzászólás Szerző: béla »

laczze írta:
pulci03 írta:
alpar08 írta:A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS szavazásán a Barcelonát irányító Pep Guardiola lett a 2011-es esztendő legjobb klubedzője. A második José Mourinho, a harmadik Sir Alex Ferguson lett.

Igen...de megkérdezném azt, hogy hol van az az ember, aki partugál kupát, portugál bajnokságot (veretlenül) és Európa Ligát nyert... basszák meg!!
Hát akármit nyerhetsz most egy ideig ez a hármas fog versengeni a legjobb klubedző díjért, ez is mutatja, hogy európa ligának semmilyen értéke nincs a kontinens focijában azt csak ilyen vigaszdíjként fogják fel a legtöbben...
Ez faszság már bocsánat, Ferguson mit keres ott ? a másik Mourinho meg Guardiola még oké de a vén skót..... André Villas Boas na őt kellet volna oda tenni, Veretlenül bajnokok ahogy írta egy elöttem szóló portugál kupa, EL és hiába hogy az EL nek nincs csak értéke de legalább megnyertek egy Európai sorozatot és akkor a vén skótot nyomják, hányinger!!!
Vedd le a kék szemüveget,és akkor látni fogod,hogy ez a 3 a legjobb. Ferguson nem feltétlenül azért,mert ő az egyik legjobb edző a világon,hanem azért,mert szó szerint fos kerettel is ott van ahol van. A csapat összerakásához és felépítéséhez nagyon ért.

Chester
Moderátor
Moderátor

#945 Hozzászólás Szerző: Chester »

nem kell komolyan venni ezeket a szavazásokat, mind olyan komolytalan, hogy nem igaz. ha nem a pussylonahoz tartozó valamilyen emberke nyer, akkor más amúgy esélytelen nyeri a díjakat... hülyeség már ez az aranylabda is.... :roll:

laczze

#946 Hozzászólás Szerző: laczze »

pulci03 írta:
alpar08 írta:A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS szavazásán a Barcelonát irányító Pep Guardiola lett a 2011-es esztendő legjobb klubedzője. A második José Mourinho, a harmadik Sir Alex Ferguson lett.

Igen...de megkérdezném azt, hogy hol van az az ember, aki partugál kupát, portugál bajnokságot (veretlenül) és Európa Ligát nyert... basszák meg!!
Hát akármit nyerhetsz most egy ideig ez a hármas fog versengeni a legjobb klubedző díjért, ez is mutatja, hogy európa ligának semmilyen értéke nincs a kontinens focijában azt csak ilyen vigaszdíjként fogják fel a legtöbben...
Ez faszság már bocsánat, Ferguson mit keres ott ? a másik Mourinho meg Guardiola még oké de a vén skót..... André Villas Boas na őt kellet volna oda tenni, Veretlenül bajnokok ahogy írta egy elöttem szóló portugál kupa, EL és hiába hogy az EL nek nincs csak értéke de legalább megnyertek egy Európai sorozatot és akkor a vén skótot nyomják, hányinger!!!
Drogba,Lampard,Terry <3

chiedis
Kedvenc játékos: JT Frank Gary Petr
Kedvenc exjátékos: Drogs Duff Eidur
Kapcsolat:

#947 Hozzászólás Szerző: chiedis »

Senki más nem nyerhet semmit, csak az a személy aki valahogyan a Barcelona egyesületéhez köthető. Az új díjakat is miattuk alapították összevonásokkal. Hallottam pletykákat, hogy kiírnak egy új versenyt is, ki a világ legjobb focis klubnál dolgozó wc-s nénije. Szerintem sanszos, hogy ebben is ők nyernek.
/joke/
Nyugodj bekeben Mister !

pulci03
Kedvenc játékos: John Terry
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#948 Hozzászólás Szerző: pulci03 »

alpar08
Kedvenc játékos: Luiz

#949 Hozzászólás Szerző: alpar08 »

A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS szavazásán a Barcelonát irányító Pep Guardiola lett a 2011-es esztendő legjobb klubedzője. A második José Mourinho, a harmadik Sir Alex Ferguson lett.

-=Kék vér=-

Mister
Kedvenc játékos: Terry Lukaku
Kedvenc exjátékos: Makelele Drogba

#950 Hozzászólás Szerző: Mister »

pulci03 írta:http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... or-chelsea

Találtam egy cikket ahol leírják Boas vezetési stílusát miszerint próbálja távol tartani magától játékosokat, nagyon keveset beszél velük és így próbálja a játékosok öltözőbeli befolyását csökkenteni.

A cikk szerint még az ő érkezése előtt menesztették a játékosok képviselőjét ezt kombinálva Wilkins kirúgásával komolyan sértette a játékosok érdekeit, akik közül a régebb óta ottlévők azt gondolják, hogy Boas túl keveset kommunikál velük és ez nem tesz jót az összhangnak.

Szó esik még arról, hogy néhányuknak nem tetszett, hogy Mata végigjátszotta szinte összes meccset és Boas nem rotál többet ezen a poszton, valamint, hogy rá akarta erőltetni a csapatra a feltolt védelmet pedig nincsenek meg ehhez a megfelelő játékosok...
A helyükben nekem is jobban esne ha a boss többet csacsogna bár ezt meg valahogy kételkedve fogadom,mivel ha jól emlékszem Terry nyilatkozta,hogy ilyen téren nincs baj,a taktikát is együtt beszélik meg.Wilkinst meg szerintem fatális hiba volt elküldeni.

Az a néhány elsősorban Malouda lehet.Mata ha kevesebbet játszott volna így se állnánk.Nincs MEGFELELŐ cseréje akkor szép,hogy szinte állandóan ő játszik.Sokszor meg is látszik rajta,h ráférne a pihenés.A feltolt védelmet meg már belátta,hogy nem megy,majd igazol hozzá ha még azt akarja erőltetni.(bár Angliában szerintem nem célszerű)

pulci03
Kedvenc játékos: John Terry
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba

#951 Hozzászólás Szerző: pulci03 »

http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... or-chelsea" onclick="window.open(this.href);return false;

Találtam egy cikket ahol leírják Boas vezetési stílusát miszerint próbálja távol tartani magától játékosokat, nagyon keveset beszél velük és így próbálja a játékosok öltözőbeli befolyását csökkenteni.

A cikk szerint még az ő érkezése előtt menesztették a játékosok képviselőjét ezt kombinálva Wilkins kirúgásával komolyan sértette a játékosok érdekeit, akik közül a régebb óta ottlévők azt gondolják, hogy Boas túl keveset kommunikál velük és ez nem tesz jót az összhangnak.

Szó esik még arról, hogy néhányuknak nem tetszett, hogy Mata végigjátszotta szinte összes meccset és Boas nem rotál többet ezen a poszton, valamint, hogy rá akarta erőltetni a csapatra a feltolt védelmet pedig nincsenek meg ehhez a megfelelő játékosok...

Mister
Kedvenc játékos: Terry Lukaku
Kedvenc exjátékos: Makelele Drogba

#952 Hozzászólás Szerző: Mister »

http://www1.skysports.com/football/news ... -fire-boss" onclick="window.open(this.href);return false;

sadam14
Kedvenc játékos: drogba
Kedvenc exjátékos: robben

#953 Hozzászólás Szerző: sadam14 »

http://hugeblues.blog.nepsport.hu/archi ... oas_poszt/" onclick="window.open(this.href);return false;

Николаевич

#954 Hozzászólás Szerző: Николаевич »

Gábor írta:
Николаевич írta:
chiedis írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ch ... on-2111196

Ki-ki értékeli a saját szájíze szerint.

Sun-os hír, úgyhogy nem kell kápénak venni, de ha igaz, és feszült a viszonyuk, és nem tudják rendezni, akkor nehéz eldönteni a kérdést.

- repüljön a klub egyik ikonja, aki rengeteg mindent tett a csapatért, de a kora és a teljesítménye miatt is nagyon lejáróban van az ideje.

- repüljön egy újonc edző, aki bár semmit nem tett le az asztalra, de hosszú évekig(kora alapján akár évtizedekig is) irányíthatja a csapatot.
Ez két elég hülye felvázolás. Simán maradhat mindkettő. Egyrészt Lamps meccseket dönt el, fontos góljaival. Eddig ő lőtte a PL-ben a legtöbb gólt a középpályások közül.
A másik meg megférnének egymás mellett a padon is szerintem.

Ezért írtam azt, hogy "ha nem tudják elrendezni a dolgot". Rossz lenne, ha puskaporos lenne a légkör a csapatnál, és a csapat egyik vezére az edző ellen fordulna, könnyen magával húzhat más játékosokat is, szerintem.

chelsea fan 9999
Kedvenc játékos: Didier Drogba
Kedvenc exjátékos: Roberto Di Matteo

#955 Hozzászólás Szerző: chelsea fan 9999 »

Ha ez tényleg igaz akkor nem csak nálunk folyik ez Tevez is nem akart játszani egy meccsen és egyhamar nem is fog mert számkivetet lett a Cityben.

KenderJ
Tippverseny győztese 2010/11, 2015/16
Tippverseny győztese 2010/11, 2015/16
Kedvenc játékos: Palmer-James
Kedvenc exjátékos: Terry-Lampard-Drogba

#956 Hozzászólás Szerző: KenderJ »

GereZsolt írta: Ha ezek a dolgok igazak akkor páros lábbal rúgnám ki az összes ilyen elkényeztett, túlfizett önjelölt kiskirályt. A világon nincs ilyen h a játékosok pofázzanak a főnöküknek csak nálunk, évek óta. Engem nem érdekelne h Terry, Lampard vagy akárki az. Ők alkalmazottak akiknek az edző mondja meg mit és hogy csináljanak, dolguk h kussolnak és csinálják a heti több milliós keresetért. Komolytalan...
Ott a szó az aláhúzott részben!
Szerintem meg ők nem alkalmazottak, hanem legendák, ami teljesen más.. Megértem, ha igaz, akkor jogos, hogy padozzanak, viszont, ha nem akkor meg ne találjunk már ki minden szart.. Volt egy kép amit láttam, nem hiszem, hogy direkt nem mentek volna oda, vagy bármi ilyesmi... Terry pl.ivott azt hiszem. Terry jelenleg is a legjobb védőnk, a kapitányunk, ha olyan okos vagy, akkor kit raknál be a helyére? Bosingwát?
»» KTBFFH! CHELSEA ««

tru23

#957 Hozzászólás Szerző: tru23 »

Andre Villas-Boas írta:"The one thing when he spoke to the players about Nico and Alex is that they had spoken to other clubs and going forward he said that he doesn't want players involved in the first team who are out there speaking to other clubs because they weren't thinking of Chelsea first and foremost."
Én ezt emelném ki. Nekem ez így nagyon szimpatikus, Terrynek pedig el is hiszem, hogy így volt.

Szerintem igazán példaértékű Boastól ez a hozzáállás.

Anyboy
Kedvenc exjátékos: Lampard

#958 Hozzászólás Szerző: Anyboy »

Spring írta:http://www1.skysports.com/football/news ... ft-rumours

Na tessék, még mielőtt AVB-ra minden szart rávertek. Főleg, hogy már Mata, Luiz, Ramires és még páran lenyilatkozták, hogy kiáll az egész keret AVB mögött, együtt beszélik meg a taktikát, mindenkinek van beleszólása mindenbe stb.
"Roman [Abramovich] is fully behind him, the club as well, and he is making these changes, not for the short term but for the long term as well.

Kép

GereZsolt

#959 Hozzászólás Szerző: GereZsolt »

laczze írta:
pulci03 írta:Ismét egy sun-os cikkben olvastam, hogy AVB nem is említette Lampardot, még nem is gratulált neki gólja után és ő volt az meg Terry aki direkt nem is mentek oda Boashoz a gól után, tehát szerintem biztos van abban valami, hogy a rutinosabb játékosok kicsit berágtak Boasra még ha ez nem is jelent túl sokat remélem most az igazolásoké lesz a főszerep és végre megerősödik a csapat.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... mpard.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ha Terry tényleg berágott az edzőre, talán érdemes lenni padoztatni egyet!
Ha ezek a dolgok igazak akkor páros lábbal rúgnám ki az összes ilyen elkényeztett, túlfizett önjelölt kiskirályt. A világon nincs ilyen h a játékosok pofázzanak a főnöküknek csak nálunk, évek óta. Engem nem érdekelne h Terry, Lampard vagy akárki az. Ők alkalmazottak akiknek az edző mondja meg mit és hogy csináljanak, dolguk h kussolnak és csinálják a heti több milliós keresetért. Komolytalan...

Spring
Kedvenc játékos: Azpilicueta
Kedvenc exjátékos: Lampard

#960 Hozzászólás Szerző: Spring »

http://www1.skysports.com/football/news ... ft-rumours" onclick="window.open(this.href);return false;

Na tessék, még mielőtt AVB-ra minden szart rávertek. Főleg, hogy már Mata, Luiz, Ramires és még páran lenyilatkozták, hogy kiáll az egész keret AVB mögött, együtt beszélik meg a taktikát, mindenkinek van beleszólása mindenbe stb.
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012

Lezárt