Igen, ez valóban így van, de sajnos 2011 második felében pedig nem mutatott még olyan érett eredményeket, mint amiket a Portóval ért el, na majd 2012-ben!laczze írta:Ja és akkor szar csapattal úgymond bemákolják mert a legvégén is ott voltunk az előzésre esélyesen is!! és megnyeri oké az Angol bajnokságot nagyobb mint aki és reálisan nézd: Portugál bajnok VERETLENÜL, Kupa győztes, Európa liga győztes szar ból csinált várat nem ??? mert ha így nézzük Boas is összerakta a keretet és nem csak bajnoki címre! SAF meg "bemákolta" a bajnoki címet szar kerettel és neki van ott a helye , nemááár!béla írta: Vedd le a kék szemüveget,és akkor látni fogod,hogy ez a 3 a legjobb. Ferguson nem feltétlenül azért,mert ő az egyik legjobb edző a világon,hanem azért,mert szó szerint fos kerettel is ott van ahol van. A csapat összerakásához és felépítéséhez nagyon ért.
Andre Villas-Boas
- artaence
- Kedvenc játékos: Romelu Menama Lukaku
- Kedvenc exjátékos: Robben
Re: Andre Villas-Boas
- laczze
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Ja és akkor szar csapattal úgymond bemákolják mert a legvégén is ott voltunk az előzésre esélyesen is!! és megnyeri oké az Angol bajnokságot nagyobb mint aki és reálisan nézd: Portugál bajnok VERETLENÜL, Kupa győztes, Európa liga győztes szar ból csinált várat nem ??? mert ha így nézzük Boas is összerakta a keretet és nem csak bajnoki címre! SAF meg "bemákolta" a bajnoki címet szar kerettel és neki van ott a helye , nemááár!béla írta: Vedd le a kék szemüveget,és akkor látni fogod,hogy ez a 3 a legjobb. Ferguson nem feltétlenül azért,mert ő az egyik legjobb edző a világon,hanem azért,mert szó szerint fos kerettel is ott van ahol van. A csapat összerakásához és felépítéséhez nagyon ért.
Drogba,Lampard,Terry <3
- Blueflag
Guardiola mindent megnyert, nem tudom, mit értetlenkedtek. Egyértelmű volt a győztes neve, de a maradék kettővel is nehezen tudnék vitatkozni. Mourinho Real-ja rekordmennyiségű gólt rúgott és szvsz a világ második legjobb csapata, SAF meg valóban nem túl acélos kerettel nyert angol bajnokságot. Nem portugált. Szerintem ha 4 férőhelyes lenne egy dobogó, Boas állna ott legalul, de azért valljuk be: nem az elmúlt fél év alapján.
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Vedd le a kék szemüveget,és akkor látni fogod,hogy ez a 3 a legjobb. Ferguson nem feltétlenül azért,mert ő az egyik legjobb edző a világon,hanem azért,mert szó szerint fos kerettel is ott van ahol van. A csapat összerakásához és felépítéséhez nagyon ért.laczze írta:Ez faszság már bocsánat, Ferguson mit keres ott ? a másik Mourinho meg Guardiola még oké de a vén skót..... André Villas Boas na őt kellet volna oda tenni, Veretlenül bajnokok ahogy írta egy elöttem szóló portugál kupa, EL és hiába hogy az EL nek nincs csak értéke de legalább megnyertek egy Európai sorozatot és akkor a vén skótot nyomják, hányinger!!!pulci03 írta:Hát akármit nyerhetsz most egy ideig ez a hármas fog versengeni a legjobb klubedző díjért, ez is mutatja, hogy európa ligának semmilyen értéke nincs a kontinens focijában azt csak ilyen vigaszdíjként fogják fel a legtöbben...alpar08 írta:A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS szavazásán a Barcelonát irányító Pep Guardiola lett a 2011-es esztendő legjobb klubedzője. A második José Mourinho, a harmadik Sir Alex Ferguson lett.
Igen...de megkérdezném azt, hogy hol van az az ember, aki partugál kupát, portugál bajnokságot (veretlenül) és Európa Ligát nyert... basszák meg!!
nem kell komolyan venni ezeket a szavazásokat, mind olyan komolytalan, hogy nem igaz. ha nem a pussylonahoz tartozó valamilyen emberke nyer, akkor más amúgy esélytelen nyeri a díjakat... hülyeség már ez az aranylabda is....
- laczze
Ez faszság már bocsánat, Ferguson mit keres ott ? a másik Mourinho meg Guardiola még oké de a vén skót..... André Villas Boas na őt kellet volna oda tenni, Veretlenül bajnokok ahogy írta egy elöttem szóló portugál kupa, EL és hiába hogy az EL nek nincs csak értéke de legalább megnyertek egy Európai sorozatot és akkor a vén skótot nyomják, hányinger!!!pulci03 írta:Hát akármit nyerhetsz most egy ideig ez a hármas fog versengeni a legjobb klubedző díjért, ez is mutatja, hogy európa ligának semmilyen értéke nincs a kontinens focijában azt csak ilyen vigaszdíjként fogják fel a legtöbben...alpar08 írta:A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS szavazásán a Barcelonát irányító Pep Guardiola lett a 2011-es esztendő legjobb klubedzője. A második José Mourinho, a harmadik Sir Alex Ferguson lett.
Igen...de megkérdezném azt, hogy hol van az az ember, aki partugál kupát, portugál bajnokságot (veretlenül) és Európa Ligát nyert... basszák meg!!
Drogba,Lampard,Terry <3
- chiedis
- Kedvenc játékos: JT Frank Gary Petr
- Kedvenc exjátékos: Drogs Duff Eidur
- Kapcsolat:
Senki más nem nyerhet semmit, csak az a személy aki valahogyan a Barcelona egyesületéhez köthető. Az új díjakat is miattuk alapították összevonásokkal. Hallottam pletykákat, hogy kiírnak egy új versenyt is, ki a világ legjobb focis klubnál dolgozó wc-s nénije. Szerintem sanszos, hogy ebben is ők nyernek.
/joke/
/joke/
Nyugodj bekeben Mister !
- pulci03
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Hát akármit nyerhetsz most egy ideig ez a hármas fog versengeni a legjobb klubedző díjért, ez is mutatja, hogy európa ligának semmilyen értéke nincs a kontinens focijában azt csak ilyen vigaszdíjként fogják fel a legtöbben...alpar08 írta:A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS szavazásán a Barcelonát irányító Pep Guardiola lett a 2011-es esztendő legjobb klubedzője. A második José Mourinho, a harmadik Sir Alex Ferguson lett.
-
- Kedvenc játékos: Luiz
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS szavazásán a Barcelonát irányító Pep Guardiola lett a 2011-es esztendő legjobb klubedzője. A második José Mourinho, a harmadik Sir Alex Ferguson lett.
-=Kék vér=-
-
- Kedvenc játékos: Terry Lukaku
- Kedvenc exjátékos: Makelele Drogba
A helyükben nekem is jobban esne ha a boss többet csacsogna bár ezt meg valahogy kételkedve fogadom,mivel ha jól emlékszem Terry nyilatkozta,hogy ilyen téren nincs baj,a taktikát is együtt beszélik meg.Wilkinst meg szerintem fatális hiba volt elküldeni.pulci03 írta:http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... or-chelsea
Találtam egy cikket ahol leírják Boas vezetési stílusát miszerint próbálja távol tartani magától játékosokat, nagyon keveset beszél velük és így próbálja a játékosok öltözőbeli befolyását csökkenteni.
A cikk szerint még az ő érkezése előtt menesztették a játékosok képviselőjét ezt kombinálva Wilkins kirúgásával komolyan sértette a játékosok érdekeit, akik közül a régebb óta ottlévők azt gondolják, hogy Boas túl keveset kommunikál velük és ez nem tesz jót az összhangnak.
Szó esik még arról, hogy néhányuknak nem tetszett, hogy Mata végigjátszotta szinte összes meccset és Boas nem rotál többet ezen a poszton, valamint, hogy rá akarta erőltetni a csapatra a feltolt védelmet pedig nincsenek meg ehhez a megfelelő játékosok...
Az a néhány elsősorban Malouda lehet.Mata ha kevesebbet játszott volna így se állnánk.Nincs MEGFELELŐ cseréje akkor szép,hogy szinte állandóan ő játszik.Sokszor meg is látszik rajta,h ráférne a pihenés.A feltolt védelmet meg már belátta,hogy nem megy,majd igazol hozzá ha még azt akarja erőltetni.(bár Angliában szerintem nem célszerű)
- pulci03
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... or-chelsea" onclick="window.open(this.href);return false;
Találtam egy cikket ahol leírják Boas vezetési stílusát miszerint próbálja távol tartani magától játékosokat, nagyon keveset beszél velük és így próbálja a játékosok öltözőbeli befolyását csökkenteni.
A cikk szerint még az ő érkezése előtt menesztették a játékosok képviselőjét ezt kombinálva Wilkins kirúgásával komolyan sértette a játékosok érdekeit, akik közül a régebb óta ottlévők azt gondolják, hogy Boas túl keveset kommunikál velük és ez nem tesz jót az összhangnak.
Szó esik még arról, hogy néhányuknak nem tetszett, hogy Mata végigjátszotta szinte összes meccset és Boas nem rotál többet ezen a poszton, valamint, hogy rá akarta erőltetni a csapatra a feltolt védelmet pedig nincsenek meg ehhez a megfelelő játékosok...
-
- Kedvenc játékos: Terry Lukaku
- Kedvenc exjátékos: Makelele Drogba
http://www1.skysports.com/football/news ... -fire-boss" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kedvenc játékos: drogba
- Kedvenc exjátékos: robben
http://hugeblues.blog.nepsport.hu/archi ... oas_poszt/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николаевич
Gábor írta:Ez két elég hülye felvázolás. Simán maradhat mindkettő. Egyrészt Lamps meccseket dönt el, fontos góljaival. Eddig ő lőtte a PL-ben a legtöbb gólt a középpályások közül.Николаевич írta:chiedis írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ch ... on-2111196
Ki-ki értékeli a saját szájíze szerint.
Sun-os hír, úgyhogy nem kell kápénak venni, de ha igaz, és feszült a viszonyuk, és nem tudják rendezni, akkor nehéz eldönteni a kérdést.
- repüljön a klub egyik ikonja, aki rengeteg mindent tett a csapatért, de a kora és a teljesítménye miatt is nagyon lejáróban van az ideje.
- repüljön egy újonc edző, aki bár semmit nem tett le az asztalra, de hosszú évekig(kora alapján akár évtizedekig is) irányíthatja a csapatot.
A másik meg megférnének egymás mellett a padon is szerintem.
Ezért írtam azt, hogy "ha nem tudják elrendezni a dolgot". Rossz lenne, ha puskaporos lenne a légkör a csapatnál, és a csapat egyik vezére az edző ellen fordulna, könnyen magával húzhat más játékosokat is, szerintem.
-
- Kedvenc játékos: Didier Drogba
- Kedvenc exjátékos: Roberto Di Matteo
Ha ez tényleg igaz akkor nem csak nálunk folyik ez Tevez is nem akart játszani egy meccsen és egyhamar nem is fog mert számkivetet lett a Cityben.
- KenderJ
- Tippverseny győztese 2010/11, 2015/16
- Kedvenc játékos: Palmer-James
- Kedvenc exjátékos: Terry-Lampard-Drogba
Ott a szó az aláhúzott részben!GereZsolt írta: Ha ezek a dolgok igazak akkor páros lábbal rúgnám ki az összes ilyen elkényeztett, túlfizett önjelölt kiskirályt. A világon nincs ilyen h a játékosok pofázzanak a főnöküknek csak nálunk, évek óta. Engem nem érdekelne h Terry, Lampard vagy akárki az. Ők alkalmazottak akiknek az edző mondja meg mit és hogy csináljanak, dolguk h kussolnak és csinálják a heti több milliós keresetért. Komolytalan...
Szerintem meg ők nem alkalmazottak, hanem legendák, ami teljesen más.. Megértem, ha igaz, akkor jogos, hogy padozzanak, viszont, ha nem akkor meg ne találjunk már ki minden szart.. Volt egy kép amit láttam, nem hiszem, hogy direkt nem mentek volna oda, vagy bármi ilyesmi... Terry pl.ivott azt hiszem. Terry jelenleg is a legjobb védőnk, a kapitányunk, ha olyan okos vagy, akkor kit raknál be a helyére? Bosingwát?
»» KTBFFH! CHELSEA ««
Én ezt emelném ki. Nekem ez így nagyon szimpatikus, Terrynek pedig el is hiszem, hogy így volt.Andre Villas-Boas írta:"The one thing when he spoke to the players about Nico and Alex is that they had spoken to other clubs and going forward he said that he doesn't want players involved in the first team who are out there speaking to other clubs because they weren't thinking of Chelsea first and foremost."
Szerintem igazán példaértékű Boastól ez a hozzáállás.
"Roman [Abramovich] is fully behind him, the club as well, and he is making these changes, not for the short term but for the long term as well.Spring írta:http://www1.skysports.com/football/news ... ft-rumours
Na tessék, még mielőtt AVB-ra minden szart rávertek. Főleg, hogy már Mata, Luiz, Ramires és még páran lenyilatkozták, hogy kiáll az egész keret AVB mögött, együtt beszélik meg a taktikát, mindenkinek van beleszólása mindenbe stb.
- GereZsolt
Ha ezek a dolgok igazak akkor páros lábbal rúgnám ki az összes ilyen elkényeztett, túlfizett önjelölt kiskirályt. A világon nincs ilyen h a játékosok pofázzanak a főnöküknek csak nálunk, évek óta. Engem nem érdekelne h Terry, Lampard vagy akárki az. Ők alkalmazottak akiknek az edző mondja meg mit és hogy csináljanak, dolguk h kussolnak és csinálják a heti több milliós keresetért. Komolytalan...laczze írta:Ha Terry tényleg berágott az edzőre, talán érdemes lenni padoztatni egyet!pulci03 írta:Ismét egy sun-os cikkben olvastam, hogy AVB nem is említette Lampardot, még nem is gratulált neki gólja után és ő volt az meg Terry aki direkt nem is mentek oda Boashoz a gól után, tehát szerintem biztos van abban valami, hogy a rutinosabb játékosok kicsit berágtak Boasra még ha ez nem is jelent túl sokat remélem most az igazolásoké lesz a főszerep és végre megerősödik a csapat.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... mpard.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Lampard
http://www1.skysports.com/football/news ... ft-rumours" onclick="window.open(this.href);return false;
Na tessék, még mielőtt AVB-ra minden szart rávertek. Főleg, hogy már Mata, Luiz, Ramires és még páran lenyilatkozták, hogy kiáll az egész keret AVB mögött, együtt beszélik meg a taktikát, mindenkinek van beleszólása mindenbe stb.
UEFA CHAMPIONS LEAGUE AND FA CUP WINNERS 2012