És Abra másik csapatában játszik . Nem lenne egy bonyolult üzlet...Mister írta:
Szerintem megérné idehozni Doumbiat,és talán nem is kérnének érte csillagászati összeget.
http://www.youtube.com/watch?v=IRXkaBVgnjs" onclick="window.open(this.href);return false;
Átigazolások
Re: Átigazolások
-
- Kedvenc játékos: Terry Lukaku
- Kedvenc exjátékos: Makelele Drogba
Szerintem megérné idehozni Doumbiat,és talán nem is kérnének érte csillagászati összeget.emsanya írta:Középszint . Nem tudom melyik meccsen láttad játszani, idén nem volt, olyan ahol nem lőtt gólt . Persze, az ember több bajnokságban is bizonyított, mindenhol 30-40 gólt lő . 23 éves, piszok gyors, idén oroszországban az év játékosa lett, a BL-ben ontja a gólokat. Ilyen típusú csatárt nem is nagyon tudtok mondani, aki elérhető a piacon és a hasznunkra válna...rafanadal írta:Doumbia? Még viccnek is rossz. Nem tudom hova van mindenki úgy megindulva vele. Középszintnél nem több és úgy beszélek, hogy láttam párszor játszani még mielőtt azzal jönnétek, hogy levegőbe beszélek.
http://www.youtube.com/watch?v=IRXkaBVgnjs" onclick="window.open(this.href);return false;
ha jól "kiképezzük", ez nálunk Lukaku lehet majd.asderedsa írta:Így van,nekünk(ha egyáltalán kell csatár)egy "Tank" és "Torres-vonal" ötvözete lenne megfelelő!White írta:Higuain sokkal jobb képességu játékos Ba-nal,de Ba sokkal jobban illik a Chelsea-be ,amolyan Drogba féle Tank elol,Higuain inkább a Torres-vonal.
Középszint . Nem tudom melyik meccsen láttad játszani, idén nem volt, olyan ahol nem lőtt gólt . Persze, az ember több bajnokságban is bizonyított, mindenhol 30-40 gólt lő . 23 éves, piszok gyors, idén oroszországban az év játékosa lett, a BL-ben ontja a gólokat. Ilyen típusú csatárt nem is nagyon tudtok mondani, aki elérhető a piacon és a hasznunkra válna...rafanadal írta:Doumbia? Még viccnek is rossz. Nem tudom hova van mindenki úgy megindulva vele. Középszintnél nem több és úgy beszélek, hogy láttam párszor játszani még mielőtt azzal jönnétek, hogy levegőbe beszélek.
- béla
- Kedvenc exjátékos: Mata
Ezt hívják Cavani-nakasderedsa írta:Így van,nekünk(ha egyáltalán kell csatár)egy "Tank" és "Torres-vonal" ötvözete lenne megfelelő!White írta:Higuain sokkal jobb képességu játékos Ba-nal,de Ba sokkal jobban illik a Chelsea-be ,amolyan Drogba féle Tank elol,Higuain inkább a Torres-vonal.
- frentzen
- Kedvenc játékos: Nemanja Matic
- Kedvenc exjátékos: Michael Ballack
- Kapcsolat:
Doumbiát hagyjuk a CSKA-nál, oda kellrafanadal írta:Doumbia? Még viccnek is rossz. Nem tudom hova van mindenki úgy megindulva vele. Középszintnél nem több és úgy beszélek, hogy láttam párszor játszani még mielőtt azzal jönnétek, hogy levegőbe beszélek.
Bayern-Chelsea-CSKA
El Capitano Ferreira - 10 MOTM
El Capitano Ferreira - 10 MOTM
-
- Kedvenc játékos: LAMPARD-Terry-Rami-Mata
- Kedvenc exjátékos: Zola-DROGBA-Ballack
Így van,nekünk(ha egyáltalán kell csatár)egy "Tank" és "Torres-vonal" ötvözete lenne megfelelő!White írta:Higuain sokkal jobb képességu játékos Ba-nal,de Ba sokkal jobban illik a Chelsea-be ,amolyan Drogba féle Tank elol,Higuain inkább a Torres-vonal.
Stone haxleader!
- White
- Kedvenc játékos: Eden Hazard
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba.
Higuain sokkal jobb képességu játékos Ba-nal,de Ba sokkal jobban illik a Chelsea-be ,amolyan Drogba féle Tank elol,Higuain inkább a Torres-vonal.
#OnceABlueAlwaysABlue
-
- Kedvenc játékos: Didier Drogba
- Kedvenc exjátékos: Roberto Di Matteo
-
Próbáltam kivenni az iróniát, és ha volt, akkor sikerültemsanya írta:Igen, ez a mondat nekem is szemet szúrt . Meg hogy Higuain egy "farönk" .Imádom az ilyen jellemzéseket.miller írta:Ezen besírtam Érdekes, de szép hasonlatdankodavid írta:felbasszuk rá a labdát
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."
- cfclegend2
- Kedvenc játékos: Hazard_Terry
- Kedvenc exjátékos: Sturridge_Robben_Makelele
Demba Banak örülnék, egyszerűen zseni a srác. Gyakorlatilag minden szögből veszélyes, nagyon érzi a kaput, és jól fejel. Bár az összjátékban nem annyira jó. Cavanit nem nagyon láttam még játszani, mert csak angol focit nézek . Csak annit tudok róla hogy napoliban zsákszámra rúgja a gólokat.
Why always me?
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
Doumbia? Még viccnek is rossz. Nem tudom hova van mindenki úgy megindulva vele. Középszintnél nem több és úgy beszélek, hogy láttam párszor játszani még mielőtt azzal jönnétek, hogy levegőbe beszélek.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
- almos
- Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Juan Mata
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Én is őt hoznám el,de biztos,hogy most nem fog jönni...pedig Drogba rábeszélhetné ANK-nemsanya írta:Igen, ez a mondat nekem is szemet szúrt . Meg hogy Higuain egy "farönk" .Imádom az ilyen jellemzéseket.miller írta:Ezen besírtam Érdekes, de szép hasonlatdankodavid írta:felbasszuk rá a labdát
Amúgy hogy hozzá is szóljak, ha csatár kell, akkor nálam egyértelmű választás DOUMBIA a kisdumbó, aki egy kibaszott gólgépezett, Usain Bolt szinten fut, elküldi a védőket fánkért és verdesi befele a ziccereket a kapuba. Nincs semmi ami ellene szólna...
LAMPARD#8
A cikk kelte: 2011 Június...chelsea fan 9999 írta:http://www.fourfourtwo.hu/hirek/del-ame ... asi-araval
Ha ez igaz akkor most már csak Neymaron mulik.
-
Igen, ez a mondat nekem is szemet szúrt . Meg hogy Higuain egy "farönk" .Imádom az ilyen jellemzéseket.miller írta:Ezen besírtam Érdekes, de szép hasonlatdankodavid írta:felbasszuk rá a labdát
Amúgy hogy hozzá is szóljak, ha csatár kell, akkor nálam egyértelmű választás DOUMBIA a kisdumbó, aki egy kibaszott gólgépezett, Usain Bolt szinten fut, elküldi a védőket fánkért és verdesi befele a ziccereket a kapuba. Nincs semmi ami ellene szólna...
-
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/del-ame ... asi-araval
- miller
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Zola Drogba
- Kapcsolat:
Ezen besírtam Érdekes, de szép hasonlatdankodavid írta:felbasszuk rá a labdát
http://www.youtube.com/watch?v=XG4ATQHt708" onclick="window.open(this.href);return false; - 25!
-
Láttad már játszani a csávót? Iszonyatosan hasonlít stílusban Drogbára, két védővel a hátán is befordul, 20-25-ről verdes gólokat könnyedén, tarthatatlan, tavaly is a hátán vitte a Napolit, és nála is elég lenne, hogy felbasszuk rá a labdát, aztán majd csak lesz valami. Cavani egy állat, ráadásul még összjátékban is használható, ellentétben mondjuk Higuaínnal, aki kb annyira segít a társaknak mezőnyben, mint egy farönk.ChesterB írta:Cavanit még mindig nem értem, miért akarják sokan, Higuaint meg pláne nem. akkor már Hulk vagy a Demba Ba legyen, találni kéne egy Anelka 2-t, aki szélen és centerként is bevethető, Hulk és Demba ilyen[és még jobbak is a franciánál...], Cavani és Higuain [szerintem] nem.
(ironikus, hogy amikor elment, akkor keresni akarunk egy Anelka 2-t... )
"Nem fejtem ki, ha érdekel, nézz utána."
- almos
- Tippverseny győztese 2014/15
- Kedvenc játékos: Juan Mata
- Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Higany tényleg jó lett volna,mivel Puskást becézték igy...chiedis írta:Cavani, Higany, Benzema. Kapkodtunk volna Agüero-ért amikor kellett volna.
LAMPARD#8