Edzőkérdés
- Chris22
- Tippverseny győztese 2012/13
- Kedvenc játékos: Azpilicueta
- Kedvenc exjátékos: Eidur Floyd Zola
Re: Edzőkérdés
A Williamhill-en hamar megfordult minden.
AVB 1,04x
Hiddink 10x
http://sports.williamhill.com/bet/hu/be ... nager.html" onclick="window.open(this.href);return false;
AVB 1,04x
Hiddink 10x
http://sports.williamhill.com/bet/hu/be ... nager.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bon
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Damien Duff
Nem tudom hol olvastad, mert már az új edzőt keresik a Portónál. Vítor Pereira lesz az új edzőjük nagyon úgy néz ki. Legalábbis ha nem tart Boasszal.timoboll írta:a mai lapok szerint Boas még gondolkozik,hogy elfogadja-e az ajánlatot,vagy maradjon a portonál.
-
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Zola
a mai lapok szerint Boas még gondolkozik,hogy elfogadja-e az ajánlatot,vagy maradjon a portonál.
Tegnap este vagy most?grimrieper írta:itt a skysport azt jelenttte be hogy a 2 club megallapodott.focimark írta:Tegnap mit jelentettek be abba a műsorba?
- focimark
- Kedvenc exjátékos: Lampard Costa Mata
Jó lenne már, ha bejelentenék!!!rafanadal írta:Szerintem ma hivatalosan is bejelentik.
-
itt a skysport azt jelenttte be hogy a 2 club megallapodott.focimark írta:Tegnap mit jelentettek be abba a műsorba?
-
- Kedvenc játékos: Luiz
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Sziasztok! Már régóta követem a fórumon zajló eseményeket és ma úgy éreztem csatlakoznom kell ehhez a társasághoz! Mindenkit üdvözlök és remélem segithetem majd a fórumot!
Alkalomhoz illõen: boas-vindas!!
Alkalomhoz illõen: boas-vindas!!
-=Kék vér=-
- TP1192
- Kedvenc játékos: Didier Drogba
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Sziasztok! Már régóta követem a fórumon zajló eseményeket és ma úgy éreztem csatlakoznom kell ehhez a társasághoz! Mindenkit üdvözlök és remélem segithetem majd a fórumot!
Come on Chelsea!!!
Come on Chelsea!!!
- focimark
zoli0415 írta:Semmi az nem bejelentés volt.focimark írta:Tegnap mit jelentettek be abba a műsorba?
Asszem Poyet gólok voltak.
Semmi az nem bejelentés volt.focimark írta:Tegnap mit jelentettek be abba a műsorba?
Asszem Poyet gólok voltak.
- focimark
Tegnap mit jelentettek be abba a műsorba?
http://www.jn.pt/PaginaInicial/Desporto ... id=1884167" onclick="window.open(this.href);return false;
Meglátjuk mi valósul meg ebből
Meglátjuk mi valósul meg ebből
2 napon belül biztosan kiderül hogy mi a helyzet Boas kollégával, ha más nem akkor kiad egy közleményt hogy nem megy el portóból és csak kitaláció ez az egész. ha meg nem nyilatkozik semmit szerintem az már szinte biztos hogy ide jön
-
- Kedvenc játékos: Ramires
- Kedvenc exjátékos: Gianfranco Zola
Csatlakozom!Bon írta:Maximálisan egyetértek!GereZsolt írta:Ez a bl tapasztaltság szerintem egy marhaság, nézzük meg Carlo-t mire mentünk a bl tapasztalatával, még az öreg zsidóval is tovább jutottunk mint vele.
///"öreg zsidó"... ///
- Bon
- Kedvenc játékos: John Terry
- Kedvenc exjátékos: Damien Duff
Maximálisan egyetértek!GereZsolt írta:Ez a bl tapasztaltság szerintem egy marhaság, nézzük meg Carlo-t mire mentünk a bl tapasztalatával, még az öreg zsidóval is tovább jutottunk mint vele.
Pont ez hogy nem kell betonbiztos védekezés, meg szuperjáték. Csak kicsit legyen kreatívabb, mint a tavalyi, már boldog leszek...Blueflag írta:Azért ezt végig gondolnám a helyedben. Mondjuk ritka is az a bajnokság, ahol egy csapat teli van elképzeléssel, betonbiztos védekezéssel és ötletes támadójátékkal 10. helyen végez!emsanya írta:Ha Boas jön és csak negyed annyira fog modern, támadóbb felfogású focit játszani, mint tavaly ahogy Carlo alatt toltuk, már nagyon boldog leszek. Az se érdekel ha 10.-ikek leszünk, de biztos több elképzelés lesz a játékunkban és nem fogunk nagy rangadókat 1. perces bekapott gólokkal indítani...
- GereZsolt
Ez a bl tapasztaltság szerintem egy marhaság, nézzük meg Carlo-t mire mentünk a bl tapasztalatával, még az öreg zsidóval is tovább jutottunk mint vele.Norbert írta:A lényeget (gondolom emsanya is erre gondolt) a motívációra kellene helyezni, ahogy az alábbi linken is erre helyeződik a hangsúly némi szkepticizmussal keverve (sztárjátékosok kezelése, Boas BL-tapasztalatlansága stb.)Blueflag írta:Azért ezt végig gondolnám a helyedben. Mondjuk ritka is az a bajnokság, ahol egy csapat teli van elképzeléssel, betonbiztos védekezéssel és ötletes támadójátékkal 10. helyen végez!emsanya írta:Ha Boas jön és csak negyed annyira fog modern, támadóbb felfogású focit játszani, mint tavaly ahogy Carlo alatt toltuk, már nagyon boldog leszek. Az se érdekel ha 10.-ikek leszünk, de biztos több elképzelés lesz a játékunkban és nem fogunk nagy rangadókat 1. perces bekapott gólokkal indítani...
http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... lsea-squad
- chiedis
- Kedvenc játékos: JT Frank Gary Petr
- Kedvenc exjátékos: Drogs Duff Eidur
- Kapcsolat:
neki már tényleg sok időt kell adni, nyeretlen szezon esetén is, ne kótyavetyéljünk már el egy újabb zsozét.
Nyugodj bekeben Mister !
- Norbert
A lényeget (gondolom emsanya is erre gondolt) a motívációra kellene helyezni, ahogy az alábbi linken is erre helyeződik a hangsúly némi szkepticizmussal keverve (sztárjátékosok kezelése, Boas BL-tapasztalatlansága stb.)Blueflag írta:Azért ezt végig gondolnám a helyedben. Mondjuk ritka is az a bajnokság, ahol egy csapat teli van elképzeléssel, betonbiztos védekezéssel és ötletes támadójátékkal 10. helyen végez!emsanya írta:Ha Boas jön és csak negyed annyira fog modern, támadóbb felfogású focit játszani, mint tavaly ahogy Carlo alatt toltuk, már nagyon boldog leszek. Az se érdekel ha 10.-ikek leszünk, de biztos több elképzelés lesz a játékunkban és nem fogunk nagy rangadókat 1. perces bekapott gólokkal indítani...
http://www.talksport.co.uk/sports-news/ ... lsea-squad
IN CHELSEA WE TRUST!