Keret, kezdőcsapat
- redrum
- Moderátor
- Kedvenc játékos: Mata
- Kedvenc exjátékos: Mata
- Kapcsolat:
Re: Keret, kezdőcsapat
Anelka a .com szerint sérülés miatt nem játszhat. Több info nincs róla.Speedie írta:miért nincs Borini a padon.. pedig jó volt amikor beállt a pompy ellen Anelkával mi van?
I'm goin' down down down down
-
- Kedvenc játékos: Borini
- Kedvenc exjátékos: Gudjohnsen
miért nincs Borini a padon.. pedig jó volt amikor beállt a pompy ellen Anelkával mi van?
Chelsea till I die,
I'm Chelsea till I die!
I'm Chelsea till I die!
- misakd
- Kedvenc játékos: Lampard
- Kedvenc exjátékos: Drogba
Kalou remélem nem lesz olyan balfasz mint a Pompey ellen ,ha mégis akkor ugyis kivancsi vagyok Sturridgera
remélem Joyeval és Maludaval nem lesz olyan "statikus" a középpálya viszont Kalutól tartok kicsit
- Zsoca
- Kedvenc játékos: Michael Essien
- Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
- Kapcsolat:
Borini helyett Sturridge, hmm, remélem mutat valamit, ha beáll. Amúgy jó kezdőnek tűnik.
- ParanoidAndroid
- Kedvenc játékos: Essien
- Kedvenc exjátékos: Makalele
TEAM NEWS: WEST HAM UNITED V CHELSEA
Posted on: Sun 20 Dec 2009
Nicolas Anelka is unavailable through injury and is replaced by Salomon Kalou who makes his 100th Chelsea start.
Michael Ballack replaces John Mikel Obi as the holding midfielder with Florent Malouda coming in on the left of the diamond. Joe Cole will play behind the strikers and there is return in defence for Ricardo Carvalho who makes his 200th Chelsea appearance.
Frank Lampard makes his 450th appearance with Didier Drogba registering his 150th Premier League appearance and Ashley Cole his 100th.
For West Ham, Matthew Upson returns in central defence in place of James Tompkins. Chelsea Academy product Frank Nouble is on the bench.
Chelsea are expected to line up in the following 4-diamond-2 formation:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
26 John Terry (c)
6 Ricardo Carvalho
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
8 Frank Lampard
15 Florent Malouda
10 Joe Cole
21 Salomon Kalou
11 Didier Drogba.
Substitutes: 40 Hilario, 19 Paulo Ferreira, 33 Alex, 35 Juliano Belletti, 12 John Mikel Obi, 18 Yury Zhirkov, 23 Daniel Sturridge.
West Ham away are expected to line up in the following 4-diamond-2 formation:
Green; Faubert, Gabbidon, Upson, Ilunga; Parker (c); Collison, Noble; Kovac; Diamanti, Franco.
Substitutes: Stech, Spector, Tomkins, Da Costa, Stanislas, Jimenez, Nouble.
The referee is Mike Dean.
végre Malouda kezd,Anelka sérult,kiváncsi vagyok Kalou mit hoz össze.sztem ha balfasz lesz behozza Sturridge-ot
Posted on: Sun 20 Dec 2009
Nicolas Anelka is unavailable through injury and is replaced by Salomon Kalou who makes his 100th Chelsea start.
Michael Ballack replaces John Mikel Obi as the holding midfielder with Florent Malouda coming in on the left of the diamond. Joe Cole will play behind the strikers and there is return in defence for Ricardo Carvalho who makes his 200th Chelsea appearance.
Frank Lampard makes his 450th appearance with Didier Drogba registering his 150th Premier League appearance and Ashley Cole his 100th.
For West Ham, Matthew Upson returns in central defence in place of James Tompkins. Chelsea Academy product Frank Nouble is on the bench.
Chelsea are expected to line up in the following 4-diamond-2 formation:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
26 John Terry (c)
6 Ricardo Carvalho
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
8 Frank Lampard
15 Florent Malouda
10 Joe Cole
21 Salomon Kalou
11 Didier Drogba.
Substitutes: 40 Hilario, 19 Paulo Ferreira, 33 Alex, 35 Juliano Belletti, 12 John Mikel Obi, 18 Yury Zhirkov, 23 Daniel Sturridge.
West Ham away are expected to line up in the following 4-diamond-2 formation:
Green; Faubert, Gabbidon, Upson, Ilunga; Parker (c); Collison, Noble; Kovac; Diamanti, Franco.
Substitutes: Stech, Spector, Tomkins, Da Costa, Stanislas, Jimenez, Nouble.
The referee is Mike Dean.
végre Malouda kezd,Anelka sérult,kiváncsi vagyok Kalou mit hoz össze.sztem ha balfasz lesz behozza Sturridge-ot
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ParanoidAndroid 2009. december 20., vasárnap 17:28-kor.
agggyatok munkát!!!!
-
- Tippverseny győztese 2015/16
- Kedvenc játékos: Hazard
- Kedvenc exjátékos: Mata
Ha Carvalho ma pályára lép ez lesz a 200-ik meccse Chelsea szinekben. Jó lenne győzelemmel ünnepelni ezt a napot.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"
- misakd
Carvalho helyett Alex inkábbkokas18 írta:cech-carvalho-terry-ivanoovic-cole
lampard -j cole-ballack - malodua
anelka drogba
EZ KELLENE
ÍGY BIZTOS A GYŐZELEM
- Patrik223
- Kedvenc exjátékos: Crespo
így van:) de nem azért a 6 pont különbségért, hanem amúgy is meg kell nyerni!kokas18 írta:KÖTELEZŐ HÁZIFELEADAT MEGNYERNI EZT A MECCSETT MERT AKKOR 6 pont lesz a különbség
!!!HAJRÁ CHELSEA!!!
-
- Kedvenc exjátékos: Mutu
KÖTELEZŐ HÁZIFELEADAT MEGNYERNI EZT A MECCSETT MERT AKKOR 6 pont lesz a különbség
-
- Kedvenc exjátékos: Mutu
cech-carvalho-terry-ivanoovic-cole
anelka drogba
EZ KELLENE
ÍGY BIZTOS A GYŐZELEM
anelka drogba
EZ KELLENE
ÍGY BIZTOS A GYŐZELEM
- koni0725
- Kedvenc játékos: James
- Kedvenc exjátékos: Lampard
Igen, mindenképpen kalapemelésre méltó, ami a Twentében csinál. Kíváncsi vagyok, hogy a remek formáját át tudja-e menteni egy jóval erősebb és fizikálisan megterhelőbb bajnokságba.Zsoca írta:Stoch: ő tett le a legtöbbet az asztalraPage85 írta:
Di Santo, Boriniri, Studge, Kakuta, Matic, Stoch, Sinclair, Hutchinson, Mancienne, Turnbull... ezek közül szerintem csak Di santo nem fog tudna annyit fejlődni hogy igazi chelsea szintő játékos lehessen. A többiek beépíthetők és be is kellene őket építeni.
211! NEW RECORD!
Én úgy gondolom Carlo remekül rotál és ez nem okozna problémát főlleg március tájékán mikor minden kupába kezd élesedni a verseny Kun játszhattna a hazai 'fronton' ezzel pihenhettne valamelyik +30-as Szerintem ha a kis elefánt csak legalább a tavalyi formáját tudná hozni ami nem annyira ámulatbaejtő,akkor sokkal többet ülne Anelka is a padon Bár én nem értem ezt a felvetést mert nem 5. számú csatárnak hozznánk mert per pillanat Drogba és Anelkán kivül van kiselefántunk a 'porcelán boltban' aztán még ilyen Sturridge és Borrini kérdöjel halmaz 1 szó mint 100 Aguero bőven elférne sőtZenZo írta:Persze megvan a sérülésveszély Drogbánál és Anelkánál, de nem azért, mert már 30+. Torres se játszott sokat ebben az évben... pedig ő bőven 30- Persze biztos jó lenne egy Aguero, csak azt nem vágom, hogy egy Aguero vagy Anelka ha annyit játszik, mint Kalou, mennyivel lesz jobb, mint a kis elefánt...tibi71 írta:VDV-t vennétek most télen ? Minek ? A legnagyobb lutri ! 1vérbeli csatár sokkal fontosabb mert mi van ha a két 30+ csatárunk megsérül,nehéz ebben a korban lehozni 1szezont valami 'nyavalya' nélkül ! Középályán létszámban bőven megvagyunk még akkor is ha senki sincs csúcsformába ! Azért mert Borrini biztató volt 20 percig az utolsó ellen vagy Di Santo játszik a brumiknál ??? Nem hinném hogy gyógyír lennének Drogba vagy Anelka kiesése esetén ! Azért 1 aguerora szivsebben bíznám ezt a feladatot !
- Zsoca
- Kapcsolat:
Bocs, kimaradt, ő is nagyon bíztató, de sokat játszani őt sem láttam.Speedie írta:és Bruma?:D
Álítólag ő is parádésan játszik ha játszik és megbízható..
-
- Kedvenc játékos: Borini
- Kedvenc exjátékos: Gudjohnsen
és Bruma?:D
Chelsea till I die,
I'm Chelsea till I die!
I'm Chelsea till I die!
- Zsoca
- Kapcsolat:
Di Santo nem szórja a gólokat Blackburnben és a játéka is sokszor gyenge, nem győzött meg.Page85 írta:
Di Santo, Boriniri, Studge, Kakuta, Matic, Stoch, Sinclair, Hutchinson, Mancienne, Turnbull... ezek közül szerintem csak Di santo nem fog tudna annyit fejlődni hogy igazi chelsea szintő játékos lehessen. A többiek beépíthetők és be is kellene őket építeni.
Borini jó-jó, szerintem ő jó lesz, benne bízok.
Sturridge sem győzött meg senkit eddig, szerintem.
Kakuta: bíztató, erőltetni kéne
Matic: kevesett láttam tőle és az ő posztja amúgy sem látványos
Stoch: ő tett le a legtöbbet az asztalra
Hutchi: megbízható, szerintem ő is jó lesz nekünk.
Mancienne: ő az első, akiben nagyon bíztam, de most már egyáltalán nem... Remélem a szezon 2. felében megfordítja újra.
Turnbull: annyira nem fiatal, hogy különös fejlődést várhassunk tőle.
- misakd
Turnbull kezdőbe épitésere nagyobb esély van mint Di Santo kezdöbe kerülésérePage85 írta:Nem kell venni senkit, a kicsiket kellene beépíteni a csapatba. És ha már a nagyok kiöregszenek és használhatatlanok akkor kell venni embert, de kb ugy is addigra jár majd le az eltiltásunk.
Én Személy szerint Ballackot és Decot tartom felelselegesnek. De ha már mindenki csatárt akar ide hozni akkor az én favoritom Podolski, bár erre 0 % esély van.
- Page85
- Kedvenc exjátékos: Cudicini
Nem kell venni senkit, a kicsiket kellene beépíteni a csapatba. És ha már a nagyok kiöregszenek és használhatatlanok akkor kell venni embert, de kb ugy is addigra jár majd le az eltiltásunk.
Én Személy szerint Ballackot és Decot tartom felelselegesnek. De ha már mindenki csatárt akar ide hozni akkor az én favoritom Podolski, bár erre 0 % esély van.
Blue is the color, football is the game...
- ZenZo
Persze megvan a sérülésveszély Drogbánál és Anelkánál, de nem azért, mert már 30+. Torres se játszott sokat ebben az évben... pedig ő bőven 30- Persze biztos jó lenne egy Aguero, csak azt nem vágom, hogy egy Aguero vagy Anelka ha annyit játszik, mint Kalou, mennyivel lesz jobb, mint a kis elefánt...tibi71 írta:VDV-t vennétek most télen ? Minek ? A legnagyobb lutri ! 1vérbeli csatár sokkal fontosabb mert mi van ha a két 30+ csatárunk megsérül,nehéz ebben a korban lehozni 1szezont valami 'nyavalya' nélkül ! Középályán létszámban bőven megvagyunk még akkor is ha senki sincs csúcsformába ! Azért mert Borrini biztató volt 20 percig az utolsó ellen vagy Di Santo játszik a brumiknál ??? Nem hinném hogy gyógyír lennének Drogba vagy Anelka kiesése esetén ! Azért 1 aguerora szivsebben bíznám ezt a feladatot !
-- We'll keep the Blue Flag flying high!!! --