Blog bejegyzés

Első lépés a címvédés felé vezető úton

Hivatalosan ez lesz az első tétmeccsünk a 17/18-as szezonban, mivel a szuperkupa döntő csak barátságos meccsként lett elkönyvelve. Ettől függetlenül nem mondhatnám hogy jó érzés egy elvesztett döntővel kezdeni a szezont, főleg annak tudatában hogy ezzel az ősi rivális Arsenalt segítettük egy újabb trófeához. Ezért és mivel az átigazolási piacon nyújtott teljesítményünkkel sem lehetünk elégedettek, ma kötelező a győzelem.

Nem is kaphattunk volna kellemesebb ellenfelet a nyitányon a Burnley-nél. Zsinórban ez lesz a 2. szezonjuk a Premier Leagueben, és ahogy tavaly, most is a bennmaradás lesz fő céljuk. Hozzánk hasonlóan ők sem voltak túlságosan aktívak az átigazolási piacon eddig. 3 alapembert adtak el és próbáltak meg pótolni több-kevesebb sikerrel. Ha abból indulunk ki hogy a transzfereket nézve a bevétel oldalon majdnem 49 millió szerepel, míg a kiadásoknál alig több mint 12 millió, akkor azt mondhatjuk hogy minőségileg nem tudták pótolni a távozókat. Legnagyobb érvágás számukra hogy elveszítették Michael Kane-t aki a bajnokság legjobb védői között volt számon tartva az előző szezonban. A támadósorban is gyengültek, mivel Gray pótlását a jó öreg Waltersnek kell majd megoldania. Egyetlen egy jónak mondható igazolásuk pedig nem más mint Jack Cork, akiről annyit kell tudni hogy a mi akadémiánkon pallérozódott annak idején. Aminek kifejezetten örülök hogy Bartontól megszabadultak, így talán nem kell azon izgulnunk hogy a találkozó során tovább nő-e a sérültjeink száma.

Sean Dyche nem tartozik a nagy újítók közé, így meglepődnék, ha ma nem a megszokott 4-4-2-es felállásban küldené fel a csapatát a pályára. Nálunk a már jól megszokott 3 védős rendszertől valószínűleg ma sem fog eltérni Conte mester, igaz eléggé fel kell forgatni a csapatot mivel több játékos sem lesz bevethető. Hazard és Bakayoko még nem épült fel, míg Pedro nemrég került fel a maródiak listájára. A sérülteken túl még lesz egy fontos hiányzónk, mivel Moses most fogja letölteni az eltiltását, amit az FA kupa döntőn bemutatott műesésével érdemelt ki. Mivel 2 hónap sem volt elég ahhoz hogy igazolnunk egy értelmes wingbacket, ezért ma Azpi vagy Rüdiger fogja helyettesíteni a nigériait. Személy szerint én a spanyolt tolnám egy sorral feljebb, mivel ebben a szisztémában az egyik legfontosabb ez a poszt és nem biztos hogy jó lenne az új fiúnak egyből egy ilyen hálátlan feladatot adni.

Gyanítom mindenki számára az egyik legnagyobb kérdés hogy az új üdvöskénk, a 60 milliós Morata hogy fog ma muzsikálni. Az Arsenal elleni vereség után rájött hogy ha nem teljesít, akkor elég gyorsan a szurkolók és a sajtó céltáblájává fog válni. Conte nagyon okosan próbálja levenni a terhet a válláról, így a sajtótájékoztatón le is nyilatkozta hogy a spanyolnak még időre van szüksége. De mint tudjuk aki ilyen sok pénzért jött azzal szemben az elvárásaink elég magasak, így jobb lesz ha minél hamarabb elkezdi törleszteni az árát.

Mondanom sem kell hogy a 3 pont begyűjtése mennyire fontos, főleg annak fényében hogy a menetrendünk elég húzós, mivel rögtön a szezon elején több rangadót is játszanunk kell majd. Viszont bármi is lesz ma az eredmény, abból messze menő következtetéseket nem szabad levonni, mert még van időnk erősíteni a kereten és reményeim szerint még fogunk is.

 

 • myheartisblue

  Ha kapunk még egy pirosat akkor lesz3. gól is?

  • ktomi93

   Próbáljuk meg 😀

 • Csaresz

  Bats helyében azonnal nyomnék egy TR-t

 • Endy919

  Le a kalappal Morata előtt….

  • gorkaf78

   Legalább beismered, hogy tévedtél. Egyből megfordult a játék képe, ahogy beállt, még emberhátrányban is.

  • Sandic

   Nagyon csúnya dolog volt leírni őt már az átigazolás előtt vagy az Arsenal elleni negyed meccs után, nem csak tőled, hanem mindenkitől. Batsu viszont tényleg csalódás a tavalyi szezonvég és a pre season alapján, viszont megértem miért őt kezdette inkább Conte.

  • laciiii

   Bats nem igazán volt ma hajlandó egy labdát megtartani, vagy bármit is csinálni. Hátha ő is belejön. Nem vette fel a ritmust valszeg

   • Mike

    Ez így volt szinte az összes meccsen amikor játszott, nagyon gyenge labdatartásban és fejpárbajban. És ez nem azt jelenti hogy rossz játékos, valami nagyon nem fekszik neki itt. Pl szerintem a fizikuma jobb mint Morata-nak, mégis őt rakták zsebre a védők, ellenben Morata 20 perc alatt visszahozta meccsbe a csapatot két nem akármilyen megmozdulással.

   • myheartisblue

    Csalóka volt az egész pre-season megítélése a srácnak. Mindenki mindjárt Istenítette Batsuayit(még a punditok és a média is) mert sörmeccseken gólt lőtt, ámbár nagy csapatoknak, de még is csak nem ment semmiről. CS-en nemtudott betalálni és ma is nagyon súlytalan volt.

    Szorítok neki is, mert lehet tényleg csak 2 mérkőzés nem jött ki neki és szívesen látok csapaton belüli egészséges párharcot a két csatár között. Most egyelőre 1:0-ra vezet Morata, de semmi érdemlegeset nem lehet egyelőre ebből megmutatni, lehet h. most Batsnak jön 2 jó mérkőzése és Moratanak 2 gyengébb és megint másfelé billen a mérleg.

  • kormolar

   és Willian előtt is… nélkülük ma 0 volt a csapat…

   • laciiii

    Willian tényleg jó volt. Viszont ki lehetne nevelni belőle ezt a megtorpanós cselt már végre.

   • myheartisblue

    Alonso is nagyon hajtott, rajta végig láttam, hogy érzi, hogy meglehet.

   • kasata91

    Kanté is legjobbjaink közt volt

   • Sandic

    Én őt most nem láttam jónak, ha a legjobbjaink között volt, akkor az nagyon leminősíti a csapatot (mondjuk nem ok nélkül). A 2. gól meg nagyon az ő lelkén szárad.

   • kasata91

    Első sorban támadásra gondoltam. Feltűnően sokat cselezett és szervezte a játékot (magához képest)
    Ettől függetlenül még lehetett kutyaütő védekezésben .

 • kormolar

  Michy/Morata között ég és föld a különbség…

  • gorkaf78

   Teljesen, totálisan súlytalan a belga. Ennyit én is érnék ott csatárposzton, ‘kis’ túlzással.

  • kasata91

   Azért ha megnézed hogy melyik milyen labdákat kapott..

   • kormolar

    mezőnymunkája is jobb volt… a gólpassza meg klasszis volt…

   • kasata91

    Ha Morata kezd és Batsu jön be a 60.ban akkor nem hiszem hogy kijön a különbség.

   • Sandic

    Ne utáld már ennyire Moratát könyörgöm, szar helyzetben volt a csapat, és ő lehozott egy nagyon jó szintet. A második félidőben már az elején beszorítottuk őket, Michy mégsem tudott mit kezdeni abban a 15 percben, mielőtt lecserélték, Morata első 15 perce szemmel láthatóan sokkal jobb volt.
    Ezekből a kommentjeidből lejön, hogy mennyire nem bírod a spanyolt, és léptem nyomon azon vagy, hogy bizonyítsd, szar igazolás volt.

   • kasata91

    Tévedés. Nagyon örülök hogy megszereztuk és szurkolok neki. Es ma jo volt. Ez megkérdőjelezhetetlen. De Misi egy teljesen más mentalitású csapattal volt fenn a pályán, akik egy támadást nem tudtak felépíteni.
    Batsut védem, nem Morata érdemeit akarom kisebbíteni

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Ugyanolyanokat kb., ma nagyon elpattogtak a labdák a belgától.

 • Sandic

  A végére azért csak nem lett olyan vészesen szar a meccs, ha maradt volna a 3-0, azt mondom totálisan összetört volna minket, és a 2 évvel ezelőtti morál tért vissza volna, de hogy kettős emberhátrányban kis híján X-re mentettünk, még visszaadja egy kicsit a reményem. Nem a bajnoki címre persze, de a top 4-re igen, a következő két meccs szar lesz, de utána el kezdenek visszajönni a hiányzók apránként, akkor majd visszakapaszkodunk…

  • Csaresz

   szerintem don’t fos, jók lesztek, ez a második félidő kemény volt

   • Sandic

    Azért a Burnley sem így játszott volna a második félidőben, ha nem 3-0-ra vezetnek. Viszont Conténak respect ismét, a félidőben még attól tartottam, hogy ebből a 3-0-nál is komolyabb verés lesz, de egy más csapat jött vissza.

   • Csaresz

    nagyon demagógnak tűnhet, de egy Burnley annyit játszik és úgy, ahogy egy Chelsea engedi. az első félidőben scriptelt Fifa 17 szopóág volt a Chelseanek, a másodikban meg nem.

   • “scriptelt Fifa 17 szopóág” Az eletben ez az FA altali chelsea buktatasnak hivjak asszem.

   • Csaresz

    szerintem nem annyira, Cahill hülye volt, Fabregas ritka hülye volt. Van ilyen, téllleg nem adta be semmi, de én nem látok ebben különösebben nagy dolgokat

   • Cahill fele rosszul sikerult, nem szandekos belepokbol van vagy 40 szezononkent a PLben. Hany vegzodott tavaly egybol pirossal? Nem sok.
    Rojo fele agyhalottak meccsenkent 3 ilyet usznak meg. Nalunk 10 perc utan ez egybol piros, ugy, hogy egyertelmu volt a szitu, Cahill nem meszarolt.

  • ktomi93

   Ja, én is így látom, de tartom hogy kevés a kiegészítő ember. Arra nem lehet alapozni hogy a kezdő 11 végig játszik minden meccset.
   Meg azért kell az új embereknek beépülési idő. Szóval van egy halvány remény.

  • trueblue05

   örülök hogy ezt írod, én 2-0-nál rohamot kaptam és kikapcsoltam, de jó hogy van remény

  • “de hogy kettős emberhátrányban kis híján X-re mentettünk, még visszaadja egy kicsit a reményem”
   Engem valahogy annyira nem vidít fel, hogy a Burnley ellen addig eljutottunk a mérkőzés végére, hogy “kis híján x-re mentsünk”. Már csak azért sem, mert a kettős emberhátrányt magunknak hoztuk össze, és a Willian-Morata duón túl mindenki vakon volt elől szinte végig.

 • Nos,az első gólig elképesztően, penetránsan gyengék voltunk. A 2015-16-os idény kezdőmeccseit is szinte mindenben alulmúlta, egyetlen kapura tartó lövést sem tudtunk összehozni az első félidőben, a védelem pedig teljesen elkerülhető gólokat nyelt be. A mérkőzés két leggyengébb játékosa Court és Luiz, ez nagyjából kijelenthető. Előbbi mentálisan teljesen a padlón van, szinte végig ütemeket késett, enervált volt, kiejtette a labdát a kezéből, a második félidőben a szabadrúgásnál nem is értettem, mit akart. Felpakolta a sorfalat hosszúra, ott maradt a röviden, a lövés meg úgy pattant le a kapufáról, hogy le sem tudta reagálni, még egy kicsit meg is bicsaklott. Luiz meg az első gól után (amiben szerepe volt) teljesen eldurrant, dühből játszott, mérsékelten koncentrált végig, ebből rendre deficitünk volt hátul. A gólja teljesen rendben volt, de védőként szenvedett.
  A két pirosról annyit, hogy őszintén mindkettő indokolható és valamilyen szinten érthető volt. Ha szigorúan a szabálykönyvet nézzük Cahillé is jogos volt, még ha ott abban a kontextus mérlegelhető is lehetett volna. Fabregasé meg egyértelmű, neki az első sárgája (ami kb. mockingból származott, hogy megtapsolta a bírót) teljesen felesleges ostobaság volt, a második pedig vita nélkül adható sárga.
  Hogy milyen lesz a csapat nélkülük a következő meccseken? Mózes visszatér, így lényegében Azpi is mehet vissza középre, szóval Rüdiger-Azpi-Luiz hármasunk lesz, ami elfogadható. Fabregas-szal viszont bajban vagyunk, a helyére vagy kreatívan betesszük Luizt és Christensen megy be védőnek, vagy Scott megkapja a bizalmat a Spurs ellen úgy, hogy jórészt köze sem volt a csapathoz.
  A mérkőzésen 3 abszolút értékelhető momentum volt, a két gól és az azt megelőző támadás, valamint Alonso lövése. Külön kiemelném Williant és Moratát, akik rendre építően, lendületesen játszottak, ezen a mérkőzésen ők mindenképpen párban volt motm-ek.

  Összességében elmondható, hogy mentálisan legalább olyan mélyen van a csapat, mint 2015-ben. Hiába hoztunk biztató 20 percet, a Bumlitól benyelni 3 gólt otthon egy félidő alatt, ostoba kiállításokat a rangadók előtt összehozni, majd az x után loholva veszteni roppant csalódást keltő teljesítmény. Mondhatnánk úgy is, hogy az elmúlt 2 hónap eseményei itt csúcsosodtak ki. Szeptember végéig rohadt izzasztó meccsek jönnek, ha nem rangadót vívunk, akkor is idegenbe megyünk a Leicesterhez és a Stoke-hoz. Minimum 10 pontot hozni kéne ezeken ahhoz, hogy Conte ne kerüljön a menesztés szélére, ami elég nehéz menet lesz azok után, hogy 3 pontról magunktól mondtunk le.

 • Endy919

  Brownnal mi történt ? Nézi valaki?

  • Bukkakebáró Idemitirjak

   Comb sérülés, jó esetben csak húzódás és pár hét, de sajnos benne van ilyenkor egy komolyabb kihagyás is.

 • kasata91

  A MU visszautasította a Spurs ajánlatát Martialért… na őt nagyon elnéznem nálunk a szélen. Kerül amibe kerül

  • Diego Costa

   Semmibe nem kerülne. Willianra simán el lehetne cserélni, de nyilván nem fogjuk.

   • kasata91

    Azzal megintcsak nem lennénk többen. A Matic uzletbe kellett volna bele vonni.

   • Diego Costa

    Azzal sokkal beljebb lennénk. Hatalmas minőségi előrelépés kb ingyen. Utána is ráérünk egy back up-ot venni, de ha nem is vennénk senkit, akkor is boldog lennénk. Csak valahogy szabaduljunk meg Willian-tól.

   • Csaresz

    mi a bajotok Williannel? a tgnapi meccsen pl. semmi nem történt volna veletek nélküle. vagy úgy általában ennyire rossz lenne? nekem nem tűnt fel, sőt

   • Csak egy ket hulye gondolja igy, ne olvasd Diego Costa kommentjeit, ha jot akarsz magadnak 🙂

   • Csaresz

    pedig már kitaláltam, hogy szóltok Abrának, bonyolítsuk le a következő üzletet: Paletta + Niang + 10 milla + egy egész labdagarnutúra, mi meg visszük Williant. Akkor nem?

   • Diego Costa

    Nem tudom ki osztja a véleményemet, de sokaknak nem tűnik fel. Végtelenül ostoba játékos, akinek semmi hasznát nem vesszük. Ha legközelebb látod játszani nézd meg kin hal el a kontra, mi az az egy fantasztikus “csele”, amit csinál, és számold össze hány rossz döntést hoz alapvető helyzetekben.

   • myheartisblue

    Mindjárt kisül,hogy adjuk oda Diego Costat Martialért… 😀 erősítsük csak tovább a bajnok aspiránst 😀

  • Rammschein

   a szerződéssel megnyírbálták a jogkörét is? h már csak first team?

   • Nem, eleve így jött. Lehet ezen IS kéne változtatni..

   • Rammschein

    azt nem értem, hogy a szerződés ellenére, hogy lehet ilyen durva feszkó közte meg a board közt… bár lehet az is része ennek…

 • Rammschein

  https://www.youtube.com/watch?v=3f0_NbsTjZE

  ha más nem legalább hátha ezen derültök egyet…

 • Zoleee

  Én 0:2-nél könnyen kapcsoltam le a tv-t mert vendégek jöttek. Örülök hogy ahogy olvasom Morata beállása jót tett a csapatnak, örülök hogy jól játszott. Willian az első félidőben is számomra tetszetősen játszott,kb ő hajtott egyedül az elvárt szinten.
  Cahill belépőjére kapott piros véleményem szerint erős döntés volt, az biztos hogy nem ment szándékosan lábra de lehet más másképp látta.
  Lejjebb olvastam Conte megítéléséről most ide írom a véleményem. Tuti nem azt kapta az atigazolasi szezonban amit kért de én is soknak tartom már a sírását. Ez van ebből kell főzni. Nap mint nap csak a panaszkodásáról olvasok, nekem ez sok. Még akkor is ha csak a sajtó fújja fel a témát.
  Lehetséges hogy a játékosokra is átragadt ez a frusztráció, ezért volt ez a sok sárga ill piros az elején.

  • Bukkakebáró Idemitirjak

   Mire ment akkor? A labda már két ütemmel arrébb, ő meg nyújtott lábbal repül az ellenfél sípcsontjára, miközben végig őt nézi.
   https://www.dailymotion.com/video/x5wrq83

   • Rammschein

    …most hogy így láttam.. ez elég nagy hülyeség volt tőle…

   • Zoleee

    Hosszan tolta meg a labdát amire rájött és ezért be akart ijeszteni hogy ütemett veszítsen az ellenfél (fogalmam sincs ki). Ha lábra megy el is találja, efelől ne legyen kétséged.

   • Zoleee

    Most megnéztem amit linkeltél és tartom amit az imént írtam, nem akarta a lábát eltalálni. Ilyen mozdulat minden angol meccsen van vagy öt. Azért azt is vegye már figyelembe a bíró hogy lábat talál e a mozdulat vagy sem . Vagy ha nem számít akkor mindig ítéljenek így ami nettó faszság amúgy. Ne mondd hogy nem erős a tizenxedik percben kiállítáni valakit a világ legkiegyensúlyozotabb bajnokságában anélkül ráadásul úgy hogy nem volt testi kontakt.

   • Teljesen mellékes, hogy elakarta-e találni vagy sem. Kérlek csekkold le a szabálykönyvet, ha abból indulunk ki, ez egy jogos piros volt

   • Zoleee

    Jogos piros? Nem.
    Adható erre a szabályok szerint? Igen.
    Nem ugyanaz!

   • Ha adható a szabályok szerint, és a szabálykönyvben megvan határozva, hogy igen, erre adható, akkor mitől nem jogos? Mi az érv? Vagy most az a gond, hogy ez a bíró a szabályok szerint járt el, x meg nem, és akkor őket vesszük elő példaként, hogy bezzeg ők nem adtak?

   • Zoleee

    Mert a tizenharmadik percben volt (vagy kb. akkor).
    És mert nem is találta el a lábát.
    Kb biztos voltam benne hogy kikapunk mert Angliában nem lehet 80 percet lehozni ember hátrányban.
    Bármit írsz ez egy erős, a meccset alapvetően befolyásoló döntés volt. Ha nem lennék Chelsea szurkoló még akkor is ezt mondanám.

   • “Mert a tizenharmadik percben volt (vagy kb. akkor). ”
    És az hol van leírva, hogy csak xperc után lehet jogos pirost adni? Ne hülyéskedj már. Kontakt meg volt, ezt ne vegyük már el, még ha nem is mindkét lábával.
    “Bármit írsz ez egy erős, a meccset alapvetően befolyásoló döntés volt. ”
    Cahill csinálta? Igen. A szabály szerint pirosat ér? Igen. Ergo van alapja a pirosnak? Van. Innentől nem értem, mire fel kérjük számon a bírón, hogy megadta komolyan. Ha a szabálykönyv tudja indokolni a pirosat, az egyszerűen nem lehet jogtalan, max neked nem tetsző, de ez két külön dolog.

   • Zoleee

    Mégegyszer és utoljára leírom hogy adható volt a piros de túlzás volt jelen esetben. És igen elvárom a következetes ítéleteket. Ennyi erővel tegnap is kellett volna pirost adni a Liverpool meccsen.
    És most akkor mit mondasz a Matic elleni Barnes belépőről ami a felvezetőben is meg volt említve.

   • Konkrétan azt mondtad, nem volt jogos, de mindegy.
    “És igen elvárom a következetes ítéleteket. Ennyi erővel tegnap is kellett volna pirost adni a Liverpool meccsen.
    És most akkor mit mondasz a Matic elleni Barnes belépőről ami a felvezetőben is meg volt említve.”
    De ezek hogy jönnek ide? Mert más bíró (rosszul döntve) nem adta meg, most ennek sem kellett volna? Igen, ezek is pirosat értek, nem adták meg őket, ez van.

   • Zoleee

    Már belekavarsz:)
    De érted te. Megadható volt a piros de túlzásnak tartom. Ennyi

   • Mit kavarok bele? Te állítottad fentebb, hogy jogtalan volt.

   • Zoleee

    Engem kavarsz össze úgy értettem. 🙂
    Peace.

   • gorkaf78

    Szerintem abban az esetben lenne igazad, ha minden egyes becsúszásnál, ami nyújtott lábbal történik, pirosat adnának, függetlenül attól, hogy talált-e vagy sem. Mivel ilyen eset legalább háromszor-négyszer is történik egy focimeccsen, nem szabadna hagyni a mérlegelés lehetőségét a bíróra, hanem azonnal piros lap. Így jogos lenne. De ha bizonyos helyzetekben így, máskor meg úgy ítél a játékvezető, ezzel érzelmei által befolyásolja a meccset. Egyébként megfigyelhető volt, hogy egyáltalán nem nekünk fúj a spori, sőt. Az első percekben Alonso is kapott rögtön egy sárgát, pedig általában közvetlenül a meccs elején csak szólni szokott a bíró, nem ad lapot az első faultnál.

   • De a hangsúly azon van, hogy ez indokoltan, a szabálykönyv szerint adható, jogos lap. Az, hogy melyik bíró mennyi elfogultságot, türelmet vagy mérlegelést visz bele, az személyenként változó, de ettől még nem lesz ez a piros jogtalan,csak mert egy másik ilyen eset meg nem ért pirost. Ott az az eset volt a téves, nem ez. Ez semmiképp sem volt sem jogtalan, sem megalapozatlan piros. És most zárjuk ki a többi esetet.

   • kormolar

    szerintem Cahill reakciója is mérvadó…gyakorlatilag nem is reklamált….

   • ktomi93

    Minek reklamálna? Feleslege, még ha nem is ért egyet vele. A döntés már úgy sem változik.

   • kormolar

    ha jogtalan lett volna nem hinném h egy játékos a fejét a mezébe temeti + a fejét fogja….minimum számon kéri a játékvezetőt, de jelen esetben Cahill is tudta h ez adható volt…

   • gorkaf78

    Szögezzük le: a szabálykönyv szerint igazad van, adható a piros az esetért.

    De szerintem a bíró nem egyformán döntött bizonyos esetekben a két csapat mellett ill. ellen. Mondom, számomra látszott az, hogy nekünk sokkal könnyebben adott lapot több esetért is. Ez a piros, mégegyszer mondom jogos a szabálykönyv szerint, de nem volt 100%-os, mérlegelést kizáró piros lap, olyan, amikor egész egyszerűen nem lehet mást adni, csak kiállítást.

    Egyébként utánanéztem, tudod mikor kapott Cahill utoljára piros lapot a Chelsea színeiben? Még 2012 decemberében a Corintians ellen a Világkupa döntöjében. Ezt is mérlegelhette volna a játékvezető, hogy Gary nem egy durva játékos…

   • “Ezt is mérlegelhette volna a játékvezető, hogy Gary nem egy durva játékos…”
    Dehogy kellett volna mérlegelni, sőt, nem is köteles számon tartani, hogy melyik játékos mikor kapott utoljára pirosat, hány sárgát kap egy évben, stb.
    Itt most ezt az egy esetet kell mindentől függetlenül értékelni. Hogy más esetben hogy döntött, lehet rosszul. Itt viszont a szabályok szerint járt el.

   • kormolar

    az elég gáz szerintem ha ilyeneket mérlegelne a bíró( sajna előfordul az ilyen) megadható volt, ezért nem lehet a bírót hibáztatni, voltak hibái de ez szerintem nem róható fel neki… Cahill teljesen feleslegesen indult meg és csinált butaságot…de szerintem ennek a kiállításnak nem kellett volna közvetlen vonzata lenni, h 0-3 ra égünk otthon félidőben egy szerintem kieső jelölt csapat ellen…a védelem eléggé leszerepelt ma főleg a belső 3-as tagjai….fejben sem voltak ott…Fabre is totál elvesztette a fejét a meccs közepe táján…én azt is kinéztem volna h reklamálásért kapja a 2. sárgáját is…csak sajna a padunk/keretünk jelenlegi helyzete nem engedte meg h Conte az ilyen dolgokat lereagálja…ma Boga-t sajnáltam nagyon sajna Cahill hülyeségével elesett egy nagy lehetőségtől…

  • Diego Costa

   Azt akkor minek tartod, hogy nem vagyunk meg darabra? Vagy azt, hogy Kante az egyedüli középpályás, aki bevethető? Szerinted ez rendben van? Egy angol bajnoknál, a második fordulóban?

 • Diego Costa

  Miért távoznak tőlünk?

  Ake: 90 perc
  Zouma: 90 perc
  RLC: 90 perc
  Chalobah: 90 perc
  Palmer: 72 perc
  Brown: 24 perc (kezdőként, valszeg sérülés miatt cserélték le)

  • Blotunga

   Ez eddig is (majdnem)mindenkinek világos volt, hogy a játéklehetőség miatt. És fölösleges lenne azzal jönni, hogy nálunk is megkapták volna, mert nem.

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com