Blog bejegyzés

D Day

turning-point-2013Derby day in London, és egy győzelem. A “valódi” D-Day, a Normandiai partraszállás a második világháború fordulópontja volt. Az “ál” D Day, a domino day pedig az a nap, amikor az első dominót megpöccintve az összes dominó ledől. Jelent-e ez a győzelem a Chelsea életében is fordulópontot? Vagy megmarad annak, ami: egy kellemes emlék egy félresikerült szezonban.

Röviden: talán. Sose becsüljük le egy jó ágyús-verés lélektani felemelő érzését. Hosszabban: ehhh, még csak talán sem biztos. Méghosszabban…

Nem volt ez egy kifejezetten jó, vagy nagy iramú mérkőzés. Az Arsenalnak ennyire futotta 10 emberrel, nekünk meg tizeneggyel. Szerencsénk volt, mert Wenger úgy beszart attól, hogy végre egyszer, mégha csak egy sör-virsli meccsen is, de legyőzte Mourinhot, hogy a Chelsea ellen nem mert használható taktikával felállni.

Afranc.. nem vált be a fondorlat...

Afranc.. nem vált be a fondorlat…

A mi variációnk a témára az volt, hogy a 4-2-3-1-ünkbe belesűrítettük a két vkp M&M-et, Fabregasnak adtunk egy freeplayt, védekezésben pedig egy erőteljes 4-4-1-1-re váltottunk. Ezzel alapvetően két dolgot nem tudtunk kiküszöbölni, az egyik a védelmi megingások, de most legalább megúsztuk gól nélkül, a másik pedig a második hullámban érkezők levédekezése – erre mindannyiszor úgy rácsodálkozunk, hogy ott jönnek emberek, mint Lukinszky Mónika Billybá szaxofonjára. Erre remek példát már másfél perc után is láthattunk, amikor ha Campbell nem Campbell, hanem valami fodballista, és eltalálja a labdát, akkor már ott 1-0-ra égünk.

Az egyik dolog, ami miatt jár a kredit Wengernek, hogy pályára küldte a kezdőbe nevezve Flaminit, aki a legjobb emberünk volt a védelemben – három ziccer jött ki rá, hármat rontott; remélem Terryék fizettek neki egy kólát a büfében a meccs után. Már a 10. percben ő került helyzetbe a csúnyán zavarba hozható védelmünk közepén a tizenegyes pont magasságában, de inkább hanyatt esett, mintsem gólt lőjön. Pedig, hogy mi bárkitől képesek vagyunk gólt kapni, azt remekül jelzi, hogy már talált be ellenünk Flamini is. Még az első feles végén is mitsubishizett egyet, hála égnek, góllövés helyett, és a legvégén is próbálkozott valami sarkazással… remek egy ember!

Karate kid

Karate kid

Az Emiratesben egyébként remek volt a hangulat, annak ellenére, hogy hosszú idő után újra azzal az edzővel látogatott ide a Chelsea, aki ellen az eddigi legnagyobb arányú bajnoki vereségét (1-4) könyvelhette el az Arsenal. Hát, legalábbis a meccs elején remek volt. De, visszatérve még a hazaiakra és lord Wengerre, részben a szerencsénk az volt, hogy Wenger úgy látszik, eleve arra épített, hogy a Chelsea bunkizni fog, mert engedték a mieinket építkezni, akik szépen, tatásan tették is a dolgukat, míg az Arsenal labdaszerzés után erőből indította a kontrákat – ami önmagában nem lett volna egy rossz ötlet, viszont hála égnek az ágyúsok annyira kapkodtak, hogy többnyire mindig hosszú labdákat adtak. Feltűnően Ivanovics oldalára játszottak, csak arra nem lehetett számítani, hogy a szerb végre megrázza magát, és olyan teljesítményt tol be, amilyet vár tőle minden Chelsea szimpatizáns, nem pedig amilyent Wengiék.

Egy igazi hűvös, kimért angol lord... látjátok? ilyen, amikor indulatba jön..

Egy igazi hűvös, kimért angol lord… látjátok? ilyen, amikor indulatba jön..

Hiddink húzott egy merészet, és 10,5 emberrel állt fel az ágyúsok vendégeként, Özilre ketten figyeltek, Obi nevéhez méltóan baljós árnyként követte a német minden lépését, hogy megjátszható se legyen, s ha mégis, akkor máris ott termett Fabregas, akit a szakáll valami csodaerővel ruházott meg, és 0,2 másodperc alatt választották el az amúgy top formát mutogató Arsenalistát a labdától. Aztán, jött, ami megölte a hangulatot (is) a meccsen…

Red Army... ja, az valami más. Ezek itt a meccs hősei.

Red Army… ja, az valami más. Ezek itt a legelő meccs hősei.

A meccset összességében meghatározó döntés már a 19. percben megvolt, lehet vitázni a piros jogosságán, de gólhelyzetben kilépő játékost kaszált el Mertesacker, bár fordított esetben én is fröcsögve követelném a maximum sárgát, mint ahogyan tettem azt az idény elején mondjuk a Swansea elleni TC, vagy az azt követő WestBrom elleni JT kártyánál, vagy előkaphatjuk, hogy addig nem volt durva a meccs, de összességében a piros jogosságát nehéz vitatni. Van sok ‘de’, és mégtöbb ‘ámbár’, befújták, picit talán nehéz síppal, de semmiképpen sem érdemtelenül.

Lehet legalább megint Costázni egy jóízűt, saját és ellenfél szurkernek egyaránt. Azt viszont, hogy Wengi a végre formában lévő egyszem csatárát hozta le, már vajmi kevéssé Costa érdeme. Otthon a 20. percben ilyet húzni ölég nagy balgaság, maradjunk annyiban. Mösziő Zserbó nagyon hiányzott az Arsenalnak, és ezért is jár egy pacsi L’Arsene-nek, mert úgy kinyírta a saját csapatának kapunk előtti játékát, hogy arra még Benítez is elismerően csettintett volna. A beadásokra fejjáték nulla, Walcott és Campbell pedig egymást túllicitálva húzódott visszább és visszább a második hullámba, csak ha nincs ugye első…Éshát na, a cserével valószínűleg a saját csapatát is úgy megzavarta, hogy máris nem tudott levédekezni egy Chelsea támadást, és a mérkőzés végül egyetlen gólja már ott is fityegett Cech mögött a hálóban.

szorítóban

szorítóban

A meccs után, mikor időm engedte, végignyálaztam a kommentokat, és már nem rémlik, ki, kikeresni meg lusta vagyok, de odabökte, hogy hát Hiddinkkel még mindig veretlenek vagyunk, nesze neked, José. Azért annyira felhívnám a figyelmét az anti-José hívőknek, hogy ha Costa alatta is hat meccsen hat gólt ver, akkor ugye a helyzet egy kicsit, és tessék érezni a maró gúnyot itt, mert itt van ám, akkor kícsít más a helyzet. Arról pedig nem is beszélve, hogy a hat meccsen 10 pont ugyancsak halovány, és persze szívet melengető dolog az Arsenal-verés, és egy fokkal még szebb is, mint a CP elpicsázása, de semmire sem megyünk vele, ha közben Watford vagy WBA szintű csapatok ellen pedig képtelenek vagyunk sikerekre.

A második félidő kérdése kb annyi maradt, hogy képesek vagyunk-e kihúzni a meccset a 10 emberrel játszó ágyúsok ellen kapott gól nélkül, s ha mást nem is, azt sikerült, ezzel pedig szállítottunk egy győzelmet, viszont továbbra is nehéz rásütni a csapatra a magabiztos billogot, egy emberfóros meccset azért illik ennél jobban szétdominálni, illetve hát illenék, de a dominaszerkónkat mi már rég zaciba csaptuk. A taktikánk a második etapra kimerült annyiban, hogy élőben gyakoroltuk a szögleteket, ami mondjuk ránk fér, mert nem megy – nem most léptünk szintet persze, meg abban, hogy Diegoal futózónájába ívelgettük be a labdákat (Remyvel már ennyi sem volt). Ez elég szegényes egy bajnoktól, még akkor is, ha szenved, és a 14. helyen senyved, és még akkor is, ha ezzel együtt szállított egy győzelmet a londoni rivális fölött.

Nyilván sok mindent elmond a bajnoki címre törő hazaiakról is, hogy Kürtőnek a 63. perc körül kellett először megizzadnia, és akkor is a saját kapitális hibája miatt, mikor úgy alászaladt a labdának, hogy még szerintem Hiddink is kiröhögte. Persze a második feles legmókásabb jelenete nem ez volt, bár nem tudok dönteni igazán, melyik: amikor rájöttem, hogy Bellerín úgy fut, mint egy lány, vagy, mikor láttam, hogy Ázár úgy vetkőzik melegítőgatyeszból, ahogyan Balotelli felvesz egy megkülönböztető mezt.

vagy persze, ez a kép: a KFT - Bál az Operában albumának legismertebb számához kitűnő illusztráció (vagy ez csak nekem jutott eszembe?)... a lányokat majd a bozótba csábítom...

vagy persze, ez a kép: a KFT – Bál az Operában albumának legismertebb számához kitűnő illusztráció (vagy ez csak nekem jutott eszembe?)… a lányokat majd a bozótba csábítom…

A végére maradt még egy kis izgalom, 90. perc után, ha egy kicsit élesebbek vagyunk, háromszor is betalálhattunk volna, de sem Remy, sem Ázár, sem pediglen Willian nem akart már gólt lőni, Clattenburg meg ezen úgy megsértődött, hogy le is fújta az egészet a vérbe. S ha már éppcsak leszálltam a Kínából hazafelé tartó járatról, nem saját találat, de el kell sütnöm: “My main problem with Clattenburg is how frustratingly inconsistent he is. He’s basically the Ramires of referees.”

és ezzel valószínűleg ő is tisztában van

és ezzel valószínűleg ő is tisztában van

 • Blue One

  Ne, csak ezt ne…

  Chelsea would have tolaunch an ‘extraordinary offer’ to sign Robin van Persie from Fenerbahce,according to Sky sources.

  English newspaper reports on Wednesday have suggested the former Arsenal and Manchester United striker could be an option for the Blues.

  Although the Netherlands forward is known to be unhappy in Turkey, his representatives say they do not comment on the status of transfers.

  • Endy919

   Ez csak akkor jött volna létre , ha nem jön Pato.

   Meg az U21 sem kell , mert ott sem férne be Abraham elé.

   • Blue One

    Engem 3 dolog idegesít, aggaszt:

    1) Maga a hír
    2) “According to Sky sources”
    3) A board elég hülye mostanában, szóval bármit kinézek belőlük

   • “A board elég hülye mostanában”

    Ezt amúgy nem tudom, mire alapozzátok. Mert nem azt igazolták le, akit épp elképzeltetek? 🙂

   • Endy919

    Nem arról van szó , hogy mi kit szeretnénk , de most komolyan. Szerinted normális dolgokat művelnek?

   • undertow25

    Pont most kötöttük meg az egyik legjobb dealt Luiz eladása óta, miért ekézed őket?

   • Endy919

    Pato?

   • undertow25

    Akkor Falcaot mondtam volna. Nyilván a 25 milka egy brazilkenyai hosszútávfutóért.

   • Endy919

    Nem volt egy labdazsonglőr , de a imádta a csapatot és minden meccsen kiköpte a tüdejét.Sajnos fogynak az ilyen játékosok…

   • undertow25

    Ez az imádta a csapatot egy ködös fantázia, de mindegy. Legyen. Ja, sokat futott, de sokat fut a kutyám is, mégse örülnék ha kezdő lenne a Chelseaben. Ja de, ha a fizuja az én számlámra jönne. És ezzel vissza is kanyarodtam a elejére.

   • myheartisblue

    Hát lehet, hogy imádta a csapatot,erős kifejezés, de azért a öreg gárdából való volt (JT, Mikel, Rambo,Iva Drogba, Cech, Lamps, Cahill) akik azért, tudták, hogy miben rejlik az utóbbi pár év Chelsea-je. Keményen hajtasz, összetartasz, és együtt véghezvihető a lehetetlen feladat -szerű motivált emberek utolsói közül való volt. Nem ilyen Luis,Luiz,Pedro, Falcao, Fabregas, Hazard stílusú focisták, akiknek ha nem megy, nem teszik túl magukat a dolgokat, és “endlösung”-ként ha baj van továbbállok/duzzogok. Én ezért szerettem őt, de az számomra is kérdés marad, hogy mennyire maradt még volna/ment volna és mit szeretne elérni Kínában.

   • undertow25

    Rendben, de a te érzelmi kötődésed nem árbefolyásoló tényező. Értéken felül adtuk el, pedig nem tolongtak éppen érte a vevők.

   • bezony, és ez ugyancsak pozitív dolog a sok évnyi ingyért továbbadott játékos után, hogy olyanokból húzunk ki komoly pénzeket, mint Kakuta, Luiz vagy Ramires, miközben jóárasítjuk Lukakut vagy Bertrandot, KdB-t, Matát…

   • myheartisblue

    Hát ez kétségtelen! Mármint én jó transzfernak tartom, ez kétségtelen, az eredeti árához 7,3 millió fontos haszonnal adtunk tovább rajta, utóbbi évek Top-transzferja,kétségtelen. Csupán a háttérsztoriból kaphatnánk több infót…mégis csak egy blog-legenda a nigger-ottan.

   • nem, de pont az okban nem értünk egyet, nekem egy fáj csak: JM elzavarása. Neked meg pont csak az nem, cserébe minden más. Engem továbbra sem tör össze, hogy nyáron nem igazoltunk csilliárdokért mondjuk a PSG-re licitálva DiMariákat, meg, hogy Stonesért nem ajánlottunk még +10M-ót. Viszont, hogy a portugál zsenit kitették másodjára is, az még mindig fáj.

   • Endy919

    engem sem az zavar , hogy nem csilliárdokért igazoltunk .. Engem az zavar , hogy tátonkgó kráterek voltak a keretben és még csak a szándékát nem mutatták , hogy betömjék őket.

    Inkább hozták Dzimbumot , Hectort és Barca padjára sem kellő Pedrot.

   • “még csak a szándékát nem mutatták”
    Egyetlen igazolásunk zajlott a nyilvánosságunk előtt, láttuk mi lett belőle… az meg, hogy a háttérben mi zajlott, nem tudhatjuk. Azért a board sem nem hülye, sem nem vak, ráadásul Angliában még ott a manager is, akit megkérdeznek, mit lát, és mit akar. 2014-ig elég jól összehozták az elmúlt pár évet, most meg ki vagy akadva, mert elbasztak egy nyarat?

   • Endy919

    “2014-ig elég jól összehozták az elmúlt pár évet” – a tavalyi nyár volt , ami igazán jól sikerült . Ez előtt sem nagyon villogtak.

    “most meg ki vagy akadva, mert elbasztak egy nyarat?”
    csak ezzel a nyárral szerintem (bár ne lenne így) elbaszták még pár elkövetkező évünket. Mer baromi nehéz lesz visszamászni a csúcsra egy ilyen hendivel . Konkrétan nincs padunk!!!

   • azért 13/14 sem volt rossz, egyedül csak normális csatárt nem találtunk, de Schwarzer, Will, Schürrle, Zouma…

    12/13-ban jött Hazard, Oscar, Azpi (Demba, Mózi)

    11/12-ben TC, Lukaku, Mata, KdB, Cahill (Meireles)

    Utoljára 10/11 volt gyengécske, de ott jött Ramires, Luiz, igaz, Benajun meg Torres is.

   • Blue One

    Nem Hector képzeltem el, az biztos… Ott van Papy az is érdekes deal volt. Egész végig Stones-ra koncentráltunk aztán vettünk valakit, akit soha nem használtunk. (Miért nem hagytuk annyiban akkor?. F

    Falcao se volt valami nagy ötlet… Pato is kérdéses, és jönnek azok a borzalmas hírek, amit előbb bemásoltam. Ha ez téged nem aggaszt, akkor nem tudom, hogy mi fog.

   • undertow25

    Nem használtuk, mert nem kellett. De ha van pár hosszabb sérülés a poszton, akkor Papy nélkül ott álltunk volna bután pislogva.

 • Egyébként kijelenthető, hogy nem Rami fogja megtörni a hetes mez “átkát”. Mondjuk nem is vártuk tőle.

  • Endy919

   És a 9-es átkot ki fogja megtörni? Az még durvább eset nálunk.

   • nana, a 9-es azért nem olyan rég volt Vialli vagy JFH hátán.. a hetes meg már oh….

   • Endy919

    Mikor távozott Hasselbaink 2003 vagy 2004 ?
    Mindegy is … de ez alatt a 12-13 év alatt olyan teljesítmények voltak a 9-es mezben , hogy az kitesz 30 év borzalmat is.

   • 04 nyarán. Kezman oké, Crespo oké, Torres oké, de most mondd azt, hogy a jó Khalid teljesítménye nem nyűgözött le :DDD

   • Di Santo? Fatality.

   • Endy919

    megelőztél…:)

   • Endy919

    Engem Di Santo vett le a lábamról

   • undertow25

    Crespo nem ok. Szerintem nagyon rendben volt amíg nem kezdődtek el a családi problémái.

   • undertow25

    Deschamps? Derekasan hordta a vizet.

   • nyilván vagy 30 meccs jutott neki, az alatt nehéz megváltani a világot.

   • undertow25

    Akkor John Spencer.

   • igen, talán Spenc volt az utolsó, bár ő sem volt egy nagy hasítás, de azért abban a korszakban, mikor a csapat rendszerint ott tanyázott, mint most, használható kis játékos volt. Mit csinál most? Edző még? Valahol az USA-ban rémlik, hogy járt ő is.

   • undertow25

    Szerintem nyugdíjas.

   • közben rákerestem, az. 2012-ben otthagyta a Portland Timberst, azóta pihi. 45 éves… szar lehet neki 🙂

   • undertow25

    Hát ő mondjuk nem kereste szarrá magát Londonban.

   • Hát azért nem ártana egyszer nem egy mélyponton lévő, sérülések végett derékba tört játékosnak adni. Csak tipp.

 • Alexandre Pato has completed his medical at Chelsea and is expected to complete his move tomorrow, according to Sky sources.

  So cruel…

  • onnantól, hogy Ramires távozott, már biztosra vehető volt… fenn kell tartani a brazil kontingens létszámát, nem csökkenhet egy bizonyos százalék alá a teljes keretben 🙂 szerintem ebben CheGuevarától Castroig még a kubaiak keze is benne van 😀

   • undertow25

    Che valószínűleg nem, mert még nem halt meg senki, az meg szerinte soha nem megoldás.

   • ezt nem tudhatod, hogy a fél szezonnyi 200 kölcsön alatt hányan tűntek el _véletlenül_

   • undertow25

    Bizonyíthatóan senki, de az amúgy se Che stílusa.

 • Blue One

  And we have more news to bring you now concerning an other potential arrival at Stamford Bridge.

  Sky sources are telling us New York Red Bulls defender Matt Miazga is expected to fly to London in the next 48 hours ahead of completing a £3.5million move to Chelsea.

  • Ez a Misaki hogy lett ekkora target? Komolyan vannak scoutjaink Amerika északibb felében is?

   • Nem mind1? Lesz egy Papy 2.0-ánk max. Ez kb egyedül annak fájhat, akit lepasszoltunk egy ilyen nímandért a Werderbe…. 😐

   • Johnny egyébként az egyetlen olyan felnőtteknél is bemutatkozott (volt) játékosunk, akiről ma se tudok lópikulát sem.

   • milyen időtávra számolva? 🙂

   • 10-12, mióta érdemben követem a csapatot.
    Ennek a tagnak meg a nevét sem tudom már, annyiszor dildóztam le.

   • undertow25

    na akkor tanuld meg énekelve

    https://youtu.be/8VBhPObvkH0

   • ez meg honnan a f*szomból ástad elő? :DDDD

   • undertow25

    Tele volt vele a net augusztusban. Kicsit félve is linkeltem, nem tudtam hogy bedobtátok-e már posztba korábban.

   • myheartisblue

    Linkelj/írj bármit nyugodtan ami CFC-vel kapcsolatos. Nem láttalak eddig errefele, de örülök/ünk, hogy egy aktív és szakértő taggal bővült a blog!

   • pedig tuti láttad már, csak max más néven futott 😉 amúgy vigyázz vele, élő lexikon, kocsmában csak nagyon sok sör mellett szabad vele vitázni 😀

   • myheartisblue

    Ördög és pokol ezekbe a név változtatásaitokba!

   • Endy919

    Ugye viccelsz , hogy ezt a klasszikust nem ismered? 😀

   • nope, tényleg nem vágtam

   • mesélj nekem Ben Saharról, Ben Haimról, Mineiroról, Quaresmáról, Sidwellről… 😉 mindig voltak kiegészítő embereink, akikről kb senki nem tudna felsorolni semmit.

   • Endy919

    Azért Quaresma nem volt egy no name játékos. A jobb külsője pl. legendás.

   • nem az a lényeg, hogy noname játékos-e, hanem, hogy mit tudsz róla most fejből elmondani… még az elvetelmült RQ17 fanok is bajban lennének szerintem..

   • Endy919

    A világfoci nagy reménysége volt , a Portóban hasonló császár volt mint Hulk vagy Falcao , a jobb külsős góljai élményszámba mentek …aztán elvitte az Inter és ott megtört valami. Rémlik ott egy komolyabb sérülés is . Aztán elhoztuk mi kölcsönbe , sokat is vártam tőle , de szinte nem is játszott.

    Aztán egy rövid arab kirándulás , után a Besiktasban elég jól tolta . Tavaly visszatért a Portóba , nem is volt rossz , pl a Bayernnek is tört borsot az orra alá … most viszont nem tudom merre van.

   • Azért Ben Haim meg Sidwell még mindig többször volt előkapott név, Quaresmának meg azért van neve.

   • oké, de most google nélkül mit tudnál elmondani róluk? Itt ez a kérdés, nem az, hogy előkapott név-e vagy sem. Mert ha nagyon erőlködök, Sidwellről én is max annyit tudok mondani, hogy vörös, meg, hogy krvára nem vált be nálunk. Na, ehhez képest Papyról is tudom, hogy néger, meg, hogy kb 1 percet lépett pályára…

   • undertow25

    Ki volt varrva rendesen a háta, szerintem Tore fejből tudta az egész rávésett szöveget.

   • mondjuk ez akkor még ritkább volt, mint most, amikor az emberszín bőrfelületet kell keresni egy játékos mezből kilátszó részein is. Mondjuk még ettől függetlenül Tore is előbb sorol fel 15 statot Saharról, mint Sidwellről, bár bele volt zúgva a hajszín druszájába is, az tény 🙂

   • Sidwellről nekem beugrik, hogy részese volt az Astonnak, amelyik ligakupadöntőig menetelt, meg hogy a Fulhamben még alapembernek is számított, meg asszem a Readinggel jutott fel a PL-be. Ez már vagy 3 dologgal több, mint amennyit Johnny-ról tudok. Róla megvan az, hogy a Nantesba volt, meg hogy kimagasló volt a galloknál védőként, de ennyi.

   • undertow25

    A Villa és a Fullum utánunk volt… akkor az kimaradt, hogy Arsenal nevelés.

 • Blue One

  A tegnapi CoC elődöntő előtt, ezek a sárga, felfújható banánok voltak kikészítve…. Szívesen megkérdezném az ötlet gazdát, hogy mit akart ezzel.

  • volt néger a pályán? 😀

   • Blue One

    A hazaiaknál egy apró termetű az biztos.

  • Sir Idemitirjak

   Búcsúztatták Ramirest

  • undertow25

   80-as évek óta csinálják, egy Banán becenevű játékosra (Imre Varadi, magyar származású) utalva. Kupameccseken szokott előkerülni. A népsportos City blogon volt erről bejegyzés.

   • Blue One

    Ezt nem is tudtam, megérte beraknom :). Köszi az infót.

   • myheartisblue

    Berakni mindig jó… 😉

   • nade a banánt???? 😀

   • Endy919

    Kinek mi jön be… :))))

 • myheartisblue

  http://www.squawka.com/news/chelsea-transfer-news-leicesters-remy-bid-rejected/584368?

  Elutasítottak (ahogy a Squawka mondja): rivális Leicester ajánlatát, Remy-ért, 7,6 millat dobtunk vissza.

  • Blue One

   A pillanat, amikor a bajnok tőlünk akar igazolni… 😀 Eddig mindig a másik oldalon voltunk 😀

  • Mahrezert cserebe esetleg elgondolkodnek 🙂

 • Blue One

  “It’s incredible you don’t get that decision right…..It’s heartbreaking”

  Nah vajon, ki mondta ezt? 😀

 • myheartisblue

  [TIPP-KVÍZ] Mindenféle google-zás/focioldalak nélkül, de becsszó; hány gólt lőtt ez a Chelsea-nigger-legenda a Chelsea-be ottan mind a 251 mérkőzése alatt? Válaszban a tippeket kérem.

  • sajnos én előre csaltam, szóval nem játszok 😉

   • myheartisblue

    Mindig TE. De csak azért mert a gyengéd, és reggel óta nézegeted a gólokat, amit kékben szerzett.

   • lebuktam.. nem tehetek róla, beteget is jelentettem ma, már dolgozni sem voltam képes

   • undertow25

    Csak egyet, de azt pont fehérben emelte.

    A válasz egyébként benne volt a .com-os hírben, aki azt olvasta az kiesett a játékból 😉

   • myheartisblue

    Hmm… úgy tűnik rossz kvízmester lennék 🙁 De azért nyertetek egy gyalogutat Sydney-ből Perth-be.

   • Az jo kis ut 😀 Ramires tuti vegig nyargalna serobol, kozben egy-ket vizelettel teli kigyot is meginna, es elropogtatni par antilopot is. (najo kiszalltam ezekbol a rasszista viccekbol itten :D)

   • Sir Idemitirjak

    Nem vagy ezzel egyedül, mondjuk szinte minden hírportálon leírták, igaz nekem 43 rémlett (számjegyek stimmelnek)

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com