Blog bejegyzés

Csak egy minimális értelmet adjatok ennek a meccsnek!

 A veretes Norwich-Arsenal B-Leicester trió ellen nem jött össze a góllövés. Egyébként minden fasza.


Mit várhatunk a mai meccstől – ha még egyáltalán érdekel ez a visszavágó bárkit a múltkori élvezhetetlen gyötrődés után?

Rotálást. Talán, esetleg. Nem ártana, hiszen ez már egy, a mester által is meghivatkozott probléma. Fabregas kiesett, Cahill dettó kétes a hétvégi forduló után, velük tehát nem igazán fogunk számolni. Barkley debütálása továbbra is várat magára, nincs meglepetés. Pihentetni ugyanakkor kéne, és nem lenne rossz, ha kivételesen sem Kanté, sem ’gyokó nem robotolna végig 90 percet. Persze innentől a rotálás sem mehet olyan egyszerűen, hisz függőben van Kenedy-ék és Batsu kölcsönadása, akikre ugyan mondhatjuk, hogy annyira a margón állnak, hogy kijjebb már nem lehetnének az állandó játéklehetőségtől, viszont ezeken a nyűg mérkőzéseken legalább hadra fogható egyének voltak. Bár igaz, ilyenből idén már egyre kevesebb lesz.

A pótlásuk egyelőre csak az újságok hasábjairól köszön vissza, már ha lesz ilyen egyáltalán. A híreket szemlélve nehéz is bármit mondani, szürreális nevek, szürreális áron.
Ha azt veszem, hogy Barkley igazolása anyagilag mennyire elfogadható húzás, nem lehet azt mondani, hogy ne pozitívan indult volna az ablak, de hogy ezt mi és milyen szinten fogja beárnyékolni vagy még magasabb szintre tenni, most még teljes rejtély.

Mit várhatnánk még?

Garantáltan? Semmit. A Norwich az elmúlt 4 év mindegyikén ki lett ütve a fakupa harmadik körében, viszont idén egyáltalán nem esélytelen számukra a javítás. A Chelsea legnagyobb akadálya a már többször kivesézett tucatnyi egyéb mellett, hogy a ligakupa-elődöntők végett az FA-kupa korai periódusa legalább olyan lényegtelenné vált, mint 2015 elején. Csak fontosabb sorozataink vannak jelenleg, és ezt látványosan prezentáljuk.

Egy esetleges vereség még csak nem is lenne zavaró, ha legalább a tartalékos, ikszért küzdő Arsenalt megküldtük volna 2-3 góllal, és pozitív körülmények között várnánk a visszavágót. Így azonban roppant kellemetlen lenne, ha már február előtt kiiratkoznánk mindkét, még esélyesnek mondható kupasorozatból. A győzelem tehát kötelező, minden körülmények között.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com