Blog bejegyzés

Céltalan lötyögés vol1

1_4275949Nem tudok mit csinálni, egyszerűen ellep a közöny a hátralévő 9 meccsel kapcsolatban. Azon kívül, hogy WestHamet verni mindig jó, meg nézzünk meg már ugyan pár fiatalt a csapatban, sok minden nem szól a nagyfokú érdeklődés mellett.

Ennél fogva elég nehéz lelkesítő beharangot írni is, egy olyan meccs elé, ami kábé annyira érdekel, mint egy átlagosan esős napon, hogy mennyire szárad a festék a plafonon. 9 forduló van még vissza, ami alatt szeretnénk legalább megfelezni a jelenlegi pozíciónkat, mert immár a nemzetközi kupaszereplés szegényes lehetőségét ígérő EL is egyedül az ötödik hely elérésével lehetséges, amióta kiírtuk magunkat az FA sorozatból.

Amennyiben ez cél, és merjük hinni, hogy EZ legalább az maradt, akkor persze jó kezdés lenne megcsapni a jelenleg célpozícióban tanyázó Bilics-gárdát. Kilenc pont fórjuk van most, ami önmagában sem kevés, ráadásul emellé még jelenleg jobb a gólkülönbségük is, de ha ez nem lenne elég, még ugye van köztünk 4 gárda, akik legalább hasonló célokat tűztek ki a maradék fordulókra.

Amint megküzdöttünk a WHU-val, a köztes csapatok közül, nevén nevezve ManU, Soton, Pool és Stoke, már csak a liverpooli gárdával kell megküzdenünk, a többieket már így vagy úgy, de letudtuk a szezonra. Hogy a Pool meccsnek is legyen tétje azon felül, hogy verjük már el Kloppot, ugye kéne most egy jó eredmény a sonka ellen, de hát az amúgy is foghíjas csapatunk nélkülözni kényszerül a gólszerzőjét, Costát, meg Hazardot is, csak utóbbi jelenleg nem egy érvágás, hanem még akár jól is jöhet.

Szegény Hiddinkből is hülyét csinált már a csapata, meg a board, így nyilatkozgat össze-vissza, de ezt most nem ereszteném bővebb tématárgyalásra, mert külön poszton dolgozok az ügyben.

JT700Lenne még itt miről szót ejteni valójában, hogy JT 700, vagy beszélni arról, hogy vajon a keretből hányan gondolkodnak azon, hogy nyártól hol kellene játszani, mert vagy menni akar, vagy tudja, hogy addig zavarják, míg meg nem látja Szibéria határát. A Captain hátszázasa viszont megintcsak olyan téma, amit megérinthetünk itt szőrmentén, de külön posztot érdemel, pláne, hogy jelenleg nem úgy néz ki, hogy sokkal fog már nőni ez a szám. Jelenleg a harmadik az örökranglistán, ha kap még egy szezont, Bonetti 729-e még fogható, de azt talán kijelenthetjük, hogy Ron Harris 795 meccse megdöntetlen rekord marad. Még jó ideig.

Érdekességképp, ha már a meccsnek nincs olyanja, említhetnénk, hogy a jányok is újra pálya közelébe kerülnek, vagy, hogy a sosemvolt reménységünk, Blackman, akinek a neve még mindig kibaszttnagy poén bazzeg, nesze nektek, pc haverek, elment kölcsönbe a földiei hazájába, svédbe. Hosszú időre, a szezon végéig. Annyira de aaanyira érik már egy szmájli az ilyen sorok végére bazzé, hogy egyszer tényleg ki fogom tenni. Szánalomharc.

Beszélhetnénk arról, hogy a klub is érzi, hogy nem csak tv-n, de már élőben is kevesen kíváncsiak a meccseinkre, így jóárasították a Swans idegenbeli jegyek árát, szóval ha valaki tervez meccsre menni, érdemes megfontolni, mert a nagybani piacon kb 1 kg sárgarépa áráért már Chelsea meccsjegyet is adnak (nem vicc, 10 fontért már bárki megnézheti élőben a meccset).

Elkalandoztam, ami nyilván a véletlen műve, egy ilyen érdekfeszítő találkozó előtt. Pedig, jut eszembe hirtelen a gondolat, a legfontosabbat még nem is mondtam: a WHU elleni meccsünket élőben közvetítik Dél-Afrikában. Remélem mindenkinek megremegett a lába egy picit. Na jó, viccet félre téve, azért az afrikai kontingensünk ugyan kifutotta magát, de a Chelsea azóta is elég keményen dolgozik azon, hogy megszilárdítsa a Chelsea szeretetet arrafelé. Cape Townban egy egész hétvégét szentelnek most a Premierleague imádatának és ünneplésének, és egy nem épp szarnak nevezhető 118 négyzetméteres kijelzőn lehet követni majd a PL meccseket. Lesz külön Chelsea zone, ahol még mini-múzeumot is felállítunk. Mekkora élmény lesz, ha kikapunk, mi? De, hátha a Leicester szerez egy halom szurkert…

Hát, én megpróbáltam. Ez ettől még egy béndzsa beharang lett. De, legalább nem fog csalódást okozni a meccs sem, ahol hasonló színvonalra számíthattok. Időnként lesz foci is. A kieső időkben pedig dobhatunk kockával, és elmélkedhetünk azon, hogyan jutottunk ide. Csókol apátok.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com