Blog bejegyzés

Bele kell állni

Úgy alakult, hogy a hétközi nyugi helyett ligakupa elődöntőzünk. Ha pedig így alakult, akkor álljunk bele a dologba és szurkoljuk ki a finálét. Ez persze ma nem fog menni, tekintve, hogy kétmeccses a történet, de nem árt idejében elkezdeni a dolgot. Jön az Arsenal, kedvcsináló alább.

 

 

Egy felkészülési, egy Community Shield és két bajnoki után itt a két csapat ötödik egymás ellenije. Nem mondhatnánk tehát, hogy sötétben tapogatózik majd akár a két menedzser, akár a pályára lépők. Ha a tavalyi hármat is beleszámítjuk, már kilencedszer meccsel Conte Wengerrel Chelsea-menedzserként, ami másfél év alatt igen bőséges termés.

Felmerül a kérdés: ki profitálhat inkább ebből? Conte köztudottan pragmatikus edző és ember, s mint olyan, szereti a biztos dolgokat és utálja a kiszámíthatatlant – ha innen közelítünk, jól jöhet neki, hogy már jól ismeri mind az Arsenalt, mind Wengert. Ugyanakkor pocsék a mérlege a francia ellen, ami azért is szomorú, mert ebből a már-már vesszőfutásból akadtak olyan meccsek, ahol mi voltunk az esélyesebbek – elég az FA kupa tavalyi döntőjére gondolni. Könnyen előfordulhat az is, hogy rágörcsöl a dologra, de az is, hogy felpörgeti a bizonyítási vágy és a törleszthetnék.

Talán már egy kicsit unják is egymást

Wenger – mondjuk ki – mumusa az olasznak. És ez nem merül ki abban, hogy negatív az egymás elleni mérlegük, a francia ugyanis taktikailag is meg tudja sajnos lepni a menedzserünket. Lehetnek rossz formában, lehetnek tartalékosak, egész egyszerűen nem tudunk biztosra menni ellenük.

Most, hogy a kétmeccses ligakupa elődöntő mellé még egy FA kupa újrajátszás is beesett pluszba, különösen fontos lenne az erőforrások jó menedzselése és a haszonmaximalizáció. A cél egy (többgólos) előny kiharcolása kell, hogy legyen. A párharcot szinte biztosan nem fogjuk tudni ma este lezárni, de nem mindegy, mit viszünk magunkkal a visszavágóra.

Az Arsenal döcög a bajnokságban, jelenleg inkább néz ki úgy a dolog, hogy újfent kiszorulnak a top4-ből, mint fordítva, ráadásul hétvégén – címvédőként – szégyenszemre kiestek az FA kupából. Nincs tehát jó hangulat Észak-Londonban, viszont éppen e fiaskók miatt lenne nagy szükségük egy kupasikerre. Az egészséges kulcsembereik kihagyták a nottinghami túrát, így ha Wenger úgy dönt, felturbózhatja a kezdőjét velük. Ez ellen szól, hogy a sorozatot alapvetően a fiataloknak és a peremembereknek szokás adni az Arsenalnál, persze a szükség nagy úr…

Ami minket illet, a hétvégén eleget kaptunk a lötyögésből, szóval jó lenne visszatérni ahhoz a támadófocihoz, amit az Emiratesben láttunk nem is oly rég. Persze nem Moratától, ő ugyanis jó időre elásta magát legtöbbünknél azzal a produkcióval. De hogy a szépet lássuk, a helyzetek megvoltak…

Továbbjutást érő gól, sárga lapos gólöröm

Innen már illik komolyan venni a dolgot és az igazat megvallva illik továbbjutni is. Ez némiképp kényszerpálya is, de nem vagyunk olyan helyzetben, hogy legyintsünk erre a kupára. Továbbra is Blue Is The Colour!

 • Bukkakebáró Idemitirjak

  Tudom, hogy már párszor volt téma, de ha bárki kételkedne még:
  Asked if will be signing a new deal with Chelsea, Hazard told the Mirror: “Yes.
  “I think Thibaut first. Then I will sign.”
  +igaz a helyén kell kezelni: tegnap egy szurkoló kosár meccs után közös képet csinált vele, majd rákérdezett:
  -Ugye nem fogod elhagyni nyáron a Chelseat?
  -Soha

 • kormolar

  Eden Hazard has suggested he is set to sign a new Chelsea contract, along with goalkeeper Thibaut Courtois.

  Hazard’s current Chelsea deal runs until 2020 while Courtois is out of contract in 2019.

  Asked last night – while at an NBA game in London – whether he will sign a new deal, Hazard told the Daily Mirror: “Yes. I think Thibaut first. Then I will sign.”

  • Bukkakebáró Idemitirjak

   Vótmá. :DDDD

   • kormolar

    éreztem, de nem láttam…sry 😀

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    15 mp-vel elötted írtam le 😀

   • kormolar

    ja akkor nem frissítettem 😀

   • kormolar

    Hazard itt legenda lesz…az tuti…minimum egy szobrot neki ha innen vonul vissza…

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Az a baj, hogy átlalában ilyenkor szoktak lelépni kövi nyáron, de én is reménykedek benne. No meg látva a mostani focista szobrokat, inkább ne.

   • kormolar

    bele kell tenni egy 500m kivásárlási árat és nincs gond..előbb rossz helyre írtam…xD

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Angliában nagy csapatok nem használnak kivásárlási opciót a játékos szerződéseknél. Szóval ettől alapból nem kell tartani. 🙂

 • Latom meg bem volt tema:
  Chelsea stadium: £1bn Stamford Bridge hit by family dispute

  • Latom ez a linkszarakodas meg mindig nincs megoldva… look for the title…

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Pont elé szóköz a linkben, talán legegyszerűbb bemásolni és megnyitni is úgy. 🙂

   • kormolar

    bele kell tenni egy 500m kivásárlási árat és nincs gond

  • Bukkakebáró Idemitirjak

   Bátor család ismerve az angol szurkereket.

   • holnaptól már csucskföldön teljesítenek szolgálatot szép új betoncipőben a sztyeppéken kecskekergetőként 😀

 • kormolar

  Chelsea head coach Antonio Conte says “anything is possible” in response to reports he could leave at the end of the season.

  “Everything is possible. I have another year on my contract at this club but, in football, everything is possible,” he said. “Our job is very difficult because everything can change quickly.”

 • lamps8

  Gianluca di Marzio says that Manchester United now lead Manchester City in the race for PSG target Alexis Sanchez, with the player’s agents having made progress with the Red Devils.

 • WudigessBoi

  Újabban utálom Morata majd’ minden labdaérintését, de annyi savat kap, hogy kezdem megsajnálni.

  • Endy919

   Valahol olvastam , hogy kb. 8%-os a helyzetkihasználása . Ez azt jelenti , hogy 12-13 helyzet kell neki egy gólhoz.

   Egészen elképesztő stat.

   • lamps8
   • Endy919
   • kormolar

    Immobile-t is simán megkörnyékezhetnénk…

   • ha van játékos, aki bizonyítottan “egybajnokságos”, az Ciro. Se németben, se spanyolban nem volt képes semmire.

   • kormolar

    ezt azért nehéz megállapítani.. Sevillában volt 8 meccse…Dortmundban meg volt 1 szezona Auba mellett…

   • Blotunga

    Hááát, mondjuk eléggé látványosan belebukott…

   • ezek szerint mégsem nehéz 😉
    amúgy nézz utána a BVB-s időknek, Auba akkor egyrészt még nem volt ekkora ász, másrészt Willian pozícióban tolta, csatárposzton a rendkívül neves Adriánt kellett volna kiszorítania Cironak… pont azért került csatárba Auba RW-ből, mert Immobile 24 meccsen 3 gólra volt képes.

   • kormolar

    955 percet játszott a 24 meccsen… ami 11 meccsnyi játékidő sincs..9-szer volt kezdő 15-ször csere….oké h a 3 gól kevés, de ezekből az látszik h nem volt alapember….

   • Endy919

    Na és miért nem volt alapember ? 🙂

    Gondolom az edző is látta , hogy ő kevés lesz a feladathoz. A digó csatárok maradjanak csak szépen a digó ligában. Ott a helyük.

   • 24 meccsen játszott eddig a Chelseanél (PL+BL, csereként is), van 11 gólja. Eszerint 11×12 = 132 / 24 >> ami meccsenként 5-6 helyzetet jelent. Ez reális, annyit simán elpuskáz egy meccsen. Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mások milyen statokat hoznak, mert relatív kevés olyan csatár van, aki meccsenként nem hagy ki kb 5 helyzetet.

    A Squawka-nak a stat része még működik, ott a PL-re 21,3%-os conversion rate-et írnak nála. Igaz, az ugye a lövés/gól arány, mondjuk az valamivel találóbb stat is, mint a helyzetkihasználás.

   • Endy919

    A 8% azt hiszem az egész profi karriere átlaga.

   • egyébként az a kemény, hogy a top5 EU ligát nézve, Morata vezeti a legtöbb fejesgól statot a csatárok közt hattal, utána Falcao és Stuani áll öttel, aztán már csak négyesek vannak 🙂

   • lamps8

    a lábbal értékesített helyzetek terén meg előzi Varga Gyula is, bivalybasznádról, bár ez csak tipp, nem néztem utána.

   • kormolar

    ha a megye 1-et is figyelembe vennék nem Kane lenne az aranycipős… csak miheztartás végett… 😀 megyeibe Morata sehol nem lenne…

   • balazsh

    Volt egy xG stat itt szezon kezdete után valamivel, ahol mindenki el volt ájulva, hogy Morata vezeti a realizált gólok-xG tabellát, azaz a helyzeteihez képest ő lövi a legtöbb gólt. Ez azóta kicsit megfordult 🙂

  • Sandic

   Jelenleg nem túl rózsás Morata szereplése, de én azért még nem temetném, mint sokan mások. Az már jó, hogy sokszor kerül helyzetbe, a befejezéseken szerintem könnyebb javítani, mint a többi technikai képességen (értsd pl. cselezés, labdakezelés, összjátékok). Voltak olyan játékosok, akik egy új edző hatására táltosodtak meg. Azt nyilatkozta, hogy ha valami nem megy, akkor keményebben kell edzeni. Rajta múlik, hogy ezt be is tartja-e.
   Ebben a szezonban szerintem már kb. ezek a célok:
   Bajnokság: 2-3. hely
   Valamelyik angol kupa megnyerése
   tisztes helytállás a BL-ben

   Új csatárt nem gondolnám, hogy hozunk télen (esetleg kölcsönbe, ha van valaki elfogadhatóbb), szóval a bizalmat meg fogja kapni, most fél év alatt fel kell építeni magát a következő szezonra. Ha nem fog sikerülni, akkor van egy 70 milliós Llorenténk.

   • Hazard

    Persze, hogy nem kell… Azok az emberek, akiket elvakít pár ziccer, azok ugyanazok aki, semmi kivetni valót nem látnak abban, ha egy játékos évek óta használhatatlan. (Értsd: nem kihagyja a ziccert, hanem nem tud kettőt passzolni). Érdekes, nem? Az is érdekes, hogy pont az egyik legjobb igazolásunkat fikázzák itt sokan.

    Ahogy te is nagyon helyesen mondod, hogy a játék egyéb összetevőiben mennyire jól teljesít. Sokan elfelejtik, hogy ez az első éve, amikor elsőszámú csatárként számolnak vele, ráadásul pont a világ legerősebb bajnokságában. Ez merőben eltér attól, amihez eddig szokott: 20-30 perc frissen a spanyol bajnokságban, fáradt védelem ellen… A Real és a spanyol válogatottban eltöltött évek és az ott megszokott játékstílus után nagyon más lehet nálunk játszani. Nincs hozzászokva, hogy 2 emberrel támadjon a csapata…

    Mindezek fényében a 19 meccs 10 gól (4 gólpassz) nem is rossz. Mi van ha belövi azt a pár ziccert. Akkor meg 14-15 gólja lenne, akkor meg ő lenne a király?

    Drogba első évében a PL-ben 10 gól, következő évben 12…

  • kasata91

   Ezt hívják deja vu-nek.

 • lamps8

  azt mivel magyarázzuk hogy be sem szálltunk a csáncsiért vívott küzdelembe? minden rendben, fossuk a gólokat.

  • Endy919

   Valszeg geci nagy fizut kér.

   • lamps8

    nem szabadna hogy kifogás legyen, tekintve hogy ha a mu-hoz kerül buktuk a 2. helyet.
    már pedig ha Jose a nyilvánosság előtt is felvállalta hogy érdeklődnek iránta, tehát azt, hogy pep vs ő verseny van egy játékosért, azt csak azt jelentheti hogy le van zsírozva minden, és woody ezekben a pillanatokban olvassa fel héberül a szerződést a tulajoknak.

   • Tornando Ferres

    “Buktuk a 2. helyet” – jó játékos Alexis, de így sem fognak minden meccset 20-0 ra nyerni az biztos. Bízom ennyire Józsi géniuszában.
    Továbbá hogy ki a második és harmadik (+ még a negyediket is idevenném talán) nem oszt nem szoroz. Az a -10× pont ami igazán zavaró.

  • kormolar

   az kemény lenne ha Jose-hoz menne

  • Conte rendesen körbeszopkodta, és azért jelentek meg olyan hírek, hogy mi is betettük a lábunkat az ajtórésbe, mégha csak olyan komolytalan helyeken is írtak róla, mint a Sun, valamelyik Daily izé (Star vagy Mail vagy tudomisén), vagy legutóbb a Metro.

   • lamps8

    hát ezek említésre sem méltóak sajnos. Conte meg akit eddig körbeszopkodott azok közül senkit nem vettünk meg, ilyen-olyan okokból.

   • most erre mit mondjak? 🙂 van itt egy haverod, akivel biztosan jól megtalálod a hangot, a nickje rímel arra, hogy Wizard 😛 😀

   • lamps8

    hát most erre mit mondjak? feltette egy kérdést, kíváncsi voltam a véleményekre, eddig egyet hallottam, hogy sok a fizu. ami sajnos simán reális érv is lehet, pedig szerintem ez egy olyan lehetőség lett volna amivel illett volna élni, vagy legalábbis megpróbálni.

   • nem, már bocs, de a kérdés az úgy nézett volna ki, hogy szerintetek miért nem szálltunk be komolyan a Sanchezért folytatott harcba? Te eleve egy lemondó, gúnyos, #mindenszar kommentet toltál be, mire kb egy ténnyel válaszoltam, amit kb #mindenszar2 szinten lehurrogtál 😉 miközben szerinted az, hogy mi is ott lehetünk, nyilvánvalóan nincs így, bezzeg Woodward már épp Sanchezzel ül egy jakuzziban és pezsgővel koccintanak az aláírt kontraktra.

    Ha engem kérdezel, szerintem a City volt a célpont a játékos számára, a City meg nem is ellenkezett eleve, ráadásul ismerjük a City – Arsenal jó piaci kapcsolatokat az utóbbi évekből, tehát még a logika is ezt diktálta. Csakhogy a City bűnsokat költött már a szezonra, és nem akarta megadni azt a pénzt, amit az ágyúsok kértek – erről sok helyen olvasni, a Skyon is – mert ők max 20M-t adnának, miközben az Arse szóba sem akar állni 35M alatt, és még ott van az ügynök min 5M fontja, azaz Sanchez alap transferára olyan 40M körül van, ami egy ilyen játékosért még mindig bargainnek számít szerintem is, de ha még figyelembe vesszük azt is, hogy van egy kb évi 15M-s fizetési igénye, gyaníthatóan azért 29 évesen pedig még szeretne egy legalább 4 éves kontraktot, az máris úgy néz ki, hogy 100M + add on. Még ez sem veszélyes összeg egy Sanchezért, a jelenlegi piaci helyzetben, de azért elgondolkodtató. Mindenesetre, amint híre ment, hogy a deal mégsem lesz olyan egyszerű, mint amilyennek a piacon kb mindenki képzelte, a ManU egyből ugrott is a vízbe. Nagy hanggal. Az viszont, hogy mi (esetleg) csendben tettük, még nem jelenti, hogy nem tettük.

    Szerintem egyébként tettünk legalább tapogatózó lépéseket, de ha megnézed az utóbbi idők igazolásait, mi alapvetően most egy kicsit a jövőnek építkezünk. Fiatalokat igazolunk, akik nagy prospectek és van bennük potenciál. Van egy olyan érzésem, hogy ez döntött a nyáron is az Aubameyang vs Morata kérdésben is. A vészigazolás DL-t leszámítva 20-25 év közötti játékosokra megyünk rá, Kanté, Alonso, Morata, Rüdiger, Baka, CH, Zappa, Bats, Barkley… majdnem mindenki ebbe a kategóriába esik. A szintén B verziós Drinkwater ugyan 27, de azt hiszem, érted a lényeget, mire akarok kilyukadni. És, ha megnézed, kik azok a nevek, akikkel komolyabban szóba hoztak (Bailey, Marega, Thorgan, Boakye, Trigueros, Zaha, Malcom, Lemar, stb, stb) szinte kivétel nélkül ez a kategória, a felmelegített Vidal és Chiellini pletykákon kívül.

    Az átigazolási szezonunk egyébként is mínuszos, ráadásul nem igazán van jelenleg olyan játékosunk már Costa távozásával, akiért komoly összeget akaszthatunk le értékesítéssel, kivéve persze azokat, akiket a fő célunk pont nem eladni, hanem megtartani. Most készülünk új szerződést adni a két belgának, akik új szerződésbeli fizetési igénye valószínűleg kb évi 10-15M-val terheli meg majd a kasszát. Van rá sansz tehát, hogy első körben őket akarják megtartani, és majd, ha látják a végső, szerződésbe kerülő fizut, csak akkor akarnak még valaki olyat a klubhoz csábítani, akinek nagyjábóli fizetésigénye 300K / hét.

   • gorkaf78

    Egyébként továbbvíve a gondolatmeneted, simán el tudom képzelni, hogy okozhat ez az egész feszültséget Conte és a board között, mert a digó elvileg olyan játékosokat szeretne, akik rutinosak, és ismeri őket (Vidal, Chiellini, akár Sanchez), de ezek a playák tényleg abszolút nem illenek a klubstratégiába, ahogy felvázoltad az imént.

   • (cserébe ide kell tenni, lehet ebbe bukott bele végül Emenalo, és most, hogy távozott…. )

   • gorkaf78

    Mondjuk ha tényleg távozna Conte a nyáron (amire én nagy esélyt látok, és tegnap a sajtótájékoztatón sem tűnt túl magabiztosnak, amikor erről kérdezték), akkor nem értem, miért lépett le a nigériai.
    Lehet hogy Marinával v. mással is volt valami problémája?

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Conte óriási kérdőjel, az egyik héten hosszútávú tervekről beszél és hogy mit akar pár éven belül kezdeni a csapattal vagy játékosokkal, majd következő héten már ködösít, hogy egyáltalán nyár után itt lesz-e még. Lehet még ő sem tudja, hogy mennyire biztos a helye, de ahogy a szavaiból kivettem, ő maradna még.

   • gorkaf78

    Szerintem Conte tudatosan csinálja ezt a ködösítést, így próbál nyomást gyakorolni a board-ra, hogy nagyobb szava legyen pl. az átigazolások terén. A klub nem hiszem, hogy elküldené, nem áll úgy a csapat szénája, hogy edzőváltás kellene. De sztem az olasz lépni fog, ha nem fogadják meg jobban a tanácsait a transzfereknél.

   • Blotunga

    Amúgy ez tényleg nem az a szakma, ahol valaki csak belelül a székbe és csinálja azt, amit mindenki csinálna. Annyira összetett egy ilyen sima edzői feladat is(nem beszélve a managerről), hogy ha nincs gyakorlatilag semmi ráhatásod bizonyos dolgokra, akkor esélytelen, hogy jó munkát végezz. Egy átlagosat mindig le lehet hozni, de az meg nem elégíti ki az elvárásokat. Részben ezért is nem értem, amikor annyira hangsúlyozzák, hogy csak head coach és nem manager, mert gyakorlatilag szisztematikusan az edző alatt vághatják(nem föltétlen kell is csinálni) a fát. És nem, nem a végletekről beszélek, hanem amikor az egyensúly ki-ki billen az egyik irányba. Egy szó mint száz, kell a közös munka és az egyetértés!

   • kormolar

    majd Marina bedobja magát…xd

   • Endy919

    már a Sky szerint is érdeklődünk , de sajnos már ők is egyre jobban “elpletykásodnak” ..szóval nem hiszem , hogy van valami remény Alexis megszerzésére.

   • Mondjuk szerintem ezek a pletykák Conte interjújára épülnek, aki kiváló befektetésnek nevezte a transzfert, bárki hozza össze. Nem tom, egyelőre mi sem határolódtunk el.

  • Mike

   Neked aztán nem lehet egyszerű az élet… Ott a fifa, azt veszel meg akit akarsz, és addig se írsz marhaságokat.

   • lamps8

    semmi probléma az életemmel, a csapat jelenlegi ambícióival, céljaival már inkább, azzal nem értek egyet, a jövőre nézve aggasztónak találom. a kettőnek semmi köze egymáshoz.

    de alig várom hogy te valami véleményt is írj, ne csak a kurva nagy bölcsességedet böfögd ide heti rendszerességgel. hogy máskor ne fáradj ilyenekkel, megjegyzem, hogy le se szarlak. és amúgy van block gomb.

   • Mike

    Ez nem bölcsesség, és te sem éppen mély elemzéseket virítasz. Tessék akkor kérdés, 2012 nem volt aggasztó? ui.: Kaptál Hazard-tól upvote-ot…:)

   • mohacsia

    Ez a megalázó 😀

  • mohacsia

   Kifejezetten kellene egy ilyen játékos, aki kiröhögi a csapattársait, amikor égnek.

   • lamps8

    persze ez már egyéni ízlés kérdése, én nem vagyok ennyire romantikus.

  • myheartisblue

   Pofon egyszerű: ilyen utolsó utwengeres becenevű fudballista mint h. “csáncsi” nem kell a csapatba.

  • Hazard

   Ezt úgy mondod, mintha a board logikus, jó lépéseket szokott volna hozni.

 • szeszfabresz

  Jó napot, jó szurkolást!

 • balazsh

  Chelsea team: Courtois; Azpilicueta, Cahill (c), Rudiger; Moses, Bakayoko, Kante, Fabregas, Alonso; Hazard, Morata.

  Same shit.

  • balazsh

   Chelsea subs today: Caballero, Christensen, David Luiz, Zappacosta, Willian, Pedro, Batshuayi

  • Bukkakebáró Idemitirjak

   Moses vicc, mondjuk Cahill-t Christi helyett se értem teljesen.

   • balazsh

    Gyokóra is nézni fognak páran.

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Rákell néznia padra és ott a válasz.

   • kasata91

    Komolyan ha heti 5 meccs lenne is csak ugyanazt a 11et tolnátok? 3 kommenttel lejebb meg rotálás hiányáért szidjátok Contét.

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Rotálással semmi gond, csak pont Moses kezd minden meccsen szar teljesítménnyel.

   • Hazard

    Mindig cserélkedi a védelmet Conte, ez nem meglepő. Christensen teljesítménye alapján minden meccsen kezdeni kéne.

   • lamps8

    azt én se, nem olvastam sérülésről. a Vardy elleni versenyfutásokat öröm lesz nézni. Moses kezdetéére pedig ész érvet nem találok.

   • kasata91

    Gondolom 60-70. körül jön DL, addig kell elégetnie magát Cahillnek

   • lamps8

    60-70 körül cb-t fog cserélni? én még olyat nem láttam Contetól

   • Hazard

    Ma se fogsz. 🙂

   • Hazard

    Miért jönne?

   • lamps8

    meg igazából teljesen mind1 mikor kerül olyan helyzetbe Cahill, vardy a 30. másodpercben is 10 métert ver rá ötön, talán most az átlgnál is indokoltabb lett volna a valamennyivel gyorsabb Luiz/Christ.

   • Hazard

    A versenyfutásos dolog az mondjuk jogos. Nem tudom miért döntött így Conte a rotáláson túl.

   • gorkaf78

    Sztem elég sokat játszott mostanában a dán, jár neki is a pihi

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Jogos, ott nem is írtam, hogy nagy hiba lenne, mert amíg nem DL-el van együtt az angolunk nincs nagy gond. 🙂

   • balazsh

    btw Drinkyről tud valaki valamit? Sérült v. eltiltott lenne?

  • Hazard

   Csak szörnyülködöm a névsor láttán. Hogy süllyedtünk idáig? 🙁

  • Mózes, ez most már nem lehet komoly. Már rotálás szempontjából is érthetetlen, de hogy mi emeli szent tehéni pozícióba idén, érvekkel megfoghatatlan.

  • trueblue05

   szuper kezdő, nyerni fogunk, Moses fejel kettőt

 • kasata91

  Feladtam. Jó szurkolást. Hátha valaki még csinál itt olyat is

 • Endy919

  ok , elég szarul játszottunk az elmúlt pár meccsen , nem állunk kieső helyen és nem is a PSG-vel játszunk , szóval azért egy picit pozitívabban srácok 🙂

  Mosesért viszont jár a rossz pont Antonionak….kezd olyan lenni mint Jocónál Iva.

  • Bukkakebáró Idemitirjak

   Nem érzem, hogy annyira negatívak lettünk volna, Moses az egyetlen amit senki nem ért, ahogy te sem.

   • Endy919

    véletlenül nem voltam bejelentekzve , amikor feljöttem , és láttam Hazard hozzászólását 🙁

 • Endy919

  boldolok egy hatalmasat . a szupersztár ma fejel egyet.

  • Bukkakebáró Idemitirjak

   Lesz az egy klasszikus hármas, jobb-bal-fej!

   • Endy919

    (fm-ben amúgy kurva jó)

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    (ott még Willian is :D)

   • Endy919

    (és még Asensioban is igazad volt , bár kurvára nem volt olcsó :D)

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com