Blog bejegyzés

Bele kell állni

Úgy alakult, hogy a hétközi nyugi helyett ligakupa elődöntőzünk. Ha pedig így alakult, akkor álljunk bele a dologba és szurkoljuk ki a finálét. Ez persze ma nem fog menni, tekintve, hogy kétmeccses a történet, de nem árt idejében elkezdeni a dolgot. Jön az Arsenal, kedvcsináló alább.

 

 

Egy felkészülési, egy Community Shield és két bajnoki után itt a két csapat ötödik egymás ellenije. Nem mondhatnánk tehát, hogy sötétben tapogatózik majd akár a két menedzser, akár a pályára lépők. Ha a tavalyi hármat is beleszámítjuk, már kilencedszer meccsel Conte Wengerrel Chelsea-menedzserként, ami másfél év alatt igen bőséges termés.

Felmerül a kérdés: ki profitálhat inkább ebből? Conte köztudottan pragmatikus edző és ember, s mint olyan, szereti a biztos dolgokat és utálja a kiszámíthatatlant – ha innen közelítünk, jól jöhet neki, hogy már jól ismeri mind az Arsenalt, mind Wengert. Ugyanakkor pocsék a mérlege a francia ellen, ami azért is szomorú, mert ebből a már-már vesszőfutásból akadtak olyan meccsek, ahol mi voltunk az esélyesebbek – elég az FA kupa tavalyi döntőjére gondolni. Könnyen előfordulhat az is, hogy rágörcsöl a dologra, de az is, hogy felpörgeti a bizonyítási vágy és a törleszthetnék.

Talán már egy kicsit unják is egymást

Wenger – mondjuk ki – mumusa az olasznak. És ez nem merül ki abban, hogy negatív az egymás elleni mérlegük, a francia ugyanis taktikailag is meg tudja sajnos lepni a menedzserünket. Lehetnek rossz formában, lehetnek tartalékosak, egész egyszerűen nem tudunk biztosra menni ellenük.

Most, hogy a kétmeccses ligakupa elődöntő mellé még egy FA kupa újrajátszás is beesett pluszba, különösen fontos lenne az erőforrások jó menedzselése és a haszonmaximalizáció. A cél egy (többgólos) előny kiharcolása kell, hogy legyen. A párharcot szinte biztosan nem fogjuk tudni ma este lezárni, de nem mindegy, mit viszünk magunkkal a visszavágóra.

Az Arsenal döcög a bajnokságban, jelenleg inkább néz ki úgy a dolog, hogy újfent kiszorulnak a top4-ből, mint fordítva, ráadásul hétvégén – címvédőként – szégyenszemre kiestek az FA kupából. Nincs tehát jó hangulat Észak-Londonban, viszont éppen e fiaskók miatt lenne nagy szükségük egy kupasikerre. Az egészséges kulcsembereik kihagyták a nottinghami túrát, így ha Wenger úgy dönt, felturbózhatja a kezdőjét velük. Ez ellen szól, hogy a sorozatot alapvetően a fiataloknak és a peremembereknek szokás adni az Arsenalnál, persze a szükség nagy úr…

Ami minket illet, a hétvégén eleget kaptunk a lötyögésből, szóval jó lenne visszatérni ahhoz a támadófocihoz, amit az Emiratesben láttunk nem is oly rég. Persze nem Moratától, ő ugyanis jó időre elásta magát legtöbbünknél azzal a produkcióval. De hogy a szépet lássuk, a helyzetek megvoltak…

Továbbjutást érő gól, sárga lapos gólöröm

Innen már illik komolyan venni a dolgot és az igazat megvallva illik továbbjutni is. Ez némiképp kényszerpálya is, de nem vagyunk olyan helyzetben, hogy legyintsünk erre a kupára. Továbbra is Blue Is The Colour!

 • Lavid Duiz

  Két dolog lesz a javunkra a visszavágón: 1. ebben a szezonban idegenben jobbak vagyunk, mint otthon 2. idegenbeli gólt már csak mi rúghatunk.

  • kormolar

   de az csak 120 perc után számít…xD

 • kormolar

  csatár nélkül nehéz lesz a tavasz…Drinki eddig csalódás…hiányzik legalább 2 kreatív ember elölről + 1 csatár…Moses inkább mindent lőjjön el minthogy megpróbáljon beadni…Spurs/Pool/Mu 3-as iylen játékkal be fog előzni…mert ilyen játékkal a champo esélyesek is pontot fognak rabolni…

  • kasata91

   1 szem kreatív emberrel elől lehet akárki a csatárunk…
   El kellene fogadnia Conténak hogy Bakayoko se nem Vidal se nem Nainggolan. És a keretre szabni a taktikát.

   • kormolar

    mégis erre a keretre milyen taktikát rakjunk? 4 védős és kapjuk a gólokat, mert a középpálya képtelen szűrni… vagy ez a reménytelen 3 védős szisztéma…

   • kasata91

    Worldclass védőkkel (Azpi chris Rüdi DL) és a világ legjobb szűrőjével (kanté) teljesen ki kell herélni a támadásokat, és Moseseket betuszkolni a keretbe hogy ne kapjunk gólt??
    (És ne abb kössetek bele hogy DL nem worldclass, mert valóban nem de tény hogy bármelyik topclub sorban állna érte. )

 • Összefoglalva:
  – Előbb játszottunk a védelmében szar, támadó-harmadában erős Arsenallal. Győzni nem tudtunk, Tibó vagy 3 góltól mentett meg minket.
  – Ma játszottunk a támadásában harmatgyenge védekező Arsenallal. Győzni nem tudtunk, hiába a gálakezdő és a hazai pálya.

 • balazsh

  Yeah, meg egy meccs! Rendesen ellatnak minket iden veluk, erre nem panaszkodhatunk 🙂

  • alapból is lenne még egy, ez elődöntő.

   • balazsh

    Ezt a ligakupat rendre elfelejtem, addig van csak meg, amig meg tudom mondogatni, hogy essunk mar ki.

 • Bukkakebáró Idemitirjak

  Elmentem inni a meccs helyett, látva a kezdőket és az eredményt, életem egyik legjobb döntése volt.

  • Levi97

   Hasonlóan tettem! 😀

  • ktomi93

   szólhattál volna meccs előtt 😀

  • myheartisblue

   En hosiessen vegigneztem…igy lettem haborus szellemi nyomorek.

 • Hazard

  Jó dolog ez a VAR. 😀 A szöglet előtti lökdösődést is visszanézik. Nagyon megölte a játékot, ezen így változtatni kell valamit. Technika támogató vagyok amúgy, de ezen kicsit csiszoljanak még.

  • myheartisblue

   Nagyon jo dolog…, mikor Fabre labat osszeakasztotta, arra meg nem volt toke befujni. Szaggatta a jatekot es 5 perc hosszabbitast eredemenyezett.

   • kormolar

    az szerintem labda volt…

   • myheartisblue
   • kormolar

    videót linkelj be mert itt már a labda nincs fabre lábán…nem azt mondtam h nem volt kontakt, hanem h először labdát ért a védő…

   • myheartisblue

    Videot nem talaltam sajnos. De a visszajatszasbol tegnap a meccsen nekem 11-es volt, csak a sporinak nem volt toke hozza. Mind1, azzal a bucsus 11-es nem lett volna szep nyerni, nem erdemeltuk volna meg. Gyotrelem volt, inkabb jol besoroztem a meccs alatt.

   • Balázs Kozó

    Jepp, én meg jól végigaludtam :D. Amúgy furcsa, mert manapság igazán divatos ellenünk tizit fújni, kb minden második meccsen :D.

   • Hazard

    Mikor ment a VAR bevágták Wenger-t. 😀 Ha azt is megadják nem tudom mit csinált volna. :DDD

 • myheartisblue

  Nem viccel a ven f@sz.

  Chelsea’s behaviour deemed “absolutely immaculate” despite Mayor Anderson taking his Twitter rant to official channels.

  “At best, this represents a very poor deal for Everton Football Club. At worst, it could be seen as a deliberate attempt to drive down a player’s value in the transfer market so as to benefit the player, his agent and the buying club.”

  […]

  “There seems to me to be at least a public perception that collusion has taken place. While that may not be the case it is in your interest that this is at least looked at to reassure fans that transfers will be monitored more closely in future and that no individuals are benefitting inappropriately.”

  […]

  “I am so concerned about the circumstances surrounding this transfer that I am asking the appropriate police authorities to consider whether any fraud has taken place.”

  • balazsh

   Ha valaki más is csak 3. olvasásra jönne rá, mint én, annak: a Barkley dealről van szó, Liverpool polgármestere, Joe Anderson nyilatkozta.

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Ennyi ésszel csak politikus lehet. 😀

 • Balázs Kozó

  A visszavágón kérhetném, hogy a kezdőben legyen egy Moses-Bakayoko-Morata triumvirátuus, s maradjanak a végéig a pályán? 😀

  • Bukkakebáró Idemitirjak

   Cahill-Luiz duóra hátul már igény sincs?

   • kasata91

    Vagy egy jó Kennedy a szárnyon.

   • kormolar

    Hazard -Kante Curtois sérülés..

   • Balázs Kozó

    Cahill – de csak ha az elején összekapja a szokásos pirosat.

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Együtt igazán veszélyesek csak, külön-külön javítják a hibáik nagy részét a többiek.

  • adam10

   az igazi az lenne ha addigra leigazolnátok mindhármat és nálatok kezdenének 🙂 csomagban legyen kéccá’, nem kő’?

   • Balázs Kozó

    Csak ha cserébe viszitek Theo-t 🙂

  • Hazard

   Mintha számítana. 😀

  • csak, ha mi is kérhetünk hármat 😉 na jó, beérem kettővel is, de akkor az egyik Senderos reaktiválása lesz 😛 😀

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Holdinghoz képest lehet erősítés lenne. 😀

   • Balázs Kozó

    Holdingot megvédem. 22 évesen kell nap-mint-nap bizonyítania egy olyan poszton, ami talán a legtöbb érettséget kívánja egy focistától. Agyon van játszatva, ami hosszú távon nem fog jót tenni neki. Ő egy tisztességes iparos egyelőre, semmi több, de 3-4-5 év múlva a liga legjobb védőjévé nőheti ki magát.

    Mit gondolsz Koscelnyről? Amikor hozzánk jött, akkor kétmeccsenként kaptunk róla öngólt.

    Ramsey bejött a pályára, és fogtam a fejem, hogy emberhátrányban vagyunk..

    Szóvel ez egy ilyen Wengeres dolog, hogy addig hajtja az ígéreteket, amíg bele nem döglenek. És aztán meg de.

    All in all, Holding egy szervezettebb, jobban összerakott védelemben aranyat érne.

   • Bukkakebáró Idemitirjak

    Szóval jelenleg messze nem a legjobb opció még.
    Sok Ars meccset sajnos nem láttam mióta a pocok csatornáján van a PL. A szurkolóitok leírása alapján és a pár meccs alapján a legnagyobb erősége, hogy fiatal. (ami nem bíztató)

   • Balázs Kozó

    Igaziból Holding szuper. Csak kéne egy szervezett védelem mellé. Ami most nincs 🙁

 • Sandic

  Ő vajon jó nekünk?

  Új ügyvezető igazgató a Chelsea élén.

  A klub mai napon
  bejelentette, hogy Guy Laurence-t nevezték ki ügyvezetőnek. Guy
  februárban kezdi meg munkáját a jelenlegi PL bajnoknál. Ő lesz a
  felelős a napi működés koordinálásáért, köztük a kereskedelmi
  tevekénységek fejlesztéséért mind a UK mind nemzetközi szinten, valamint
  a bevétel növelésére kell összpontosítania.

  Az igazgatóság elnöke Bruce Buck így nyilatkozott: „Örülünk, hogy Guy egy ilyen mind a pályán, mind azon kívül
  izgalmas időszakban csatlakozott a klubhoz. A tulajdonossal és az
  igazgatótanácssal együtt arra fog törekedni, hogy növelje a
  reklámbevételeket és teljes mértékben kihasználja erre a digitális
  lehetőségeket, új utakat találva arra, hogy miként tudjuk legjobban
  kiszolgálni a szurkolókat itt az Egyesült Királyságban és növelve
  számukat szerte a világban.

  Guy kellő szakmai tapasztalattal rendelkezik a feladata ellátásához,
  legutóbb az egyik legnagyobb kanadai kommunikációs és média cégének, a
  Rogers Communication-nek volt elnöke. Korábban a Vodafone UK
  ügyvezetője is volt.

  A sport területén is rendelkezik
  tapasztalatokkal, hisz a Maple Leaf Sports and Entertainment igazgatója
  volt, ami olyan csapatokat tudhat magáénak, mint pl. a NBA csapat
  Toronto Raptors, az NHL-ben játszó Toronto Maple Leafs vagy a MLS csapat
  Toronto FC.

  Forrás: Magyar Chelsea szurkolói klub

  • Hazard

   Rontani már nem tud a helyzeten. 😀 Most már csak egy átigazolási guru kéne.

  • kasata91

   Ha nem lő gólt akkor nem.

  • Bukkakebáró Idemitirjak

   “Ő vajon jó nekünk?” helyett az “Is he the good Guy?” szebb lett volna

  • az üzleti szférából jön, üzleti feladatai lesznek, chief executive, szóval biztos, bár ezzel a résszel eddig sem volt gond. A szponzi szerződéseket időről időre jobbnál jobb kontraktokra cseréltük, és még olyanokat is meg mertünk húzni, mint az Adidas kib*szása. A rövid összefoglalás alapján a fő profilja a kommunikáció és a média, ami nagyjából előrevetíti azt is, mi lesz a fő területe a Chelseanél. Én nem bánom, a tv-s pénzekbe ugye beleszólás nincs, azt adják fixen, viszont a Chelsea csúnyán le van maradva a homepage, twitter, stb felületeken, még szerintem is, pedig én aztán tényleg nem vagyok egy nagy szocmédia bajnok.

   Ez kb azt jelenti szerintem, hogy Granovszkaja veszi át az átigazolásokkal kapcsolatos ügyeket főképp, és tehermentesítésnek a többi területre vesznek fel embereket, ebből az egyik érkező ez a Guy Ricsi, és gyanítom lesz még valaki, aki pedig az akadémiát fogja vinni – akár házon belüli kinevezés, akár külsős.

   • Blotunga

    Most ide offolok egyet. Az Adidas kib*szásáról jut eszembe, hogy a női tenisz világranglista első helyezettje is úgymond ki kellett ebrudalja őket, mert gyaorlatilag ugyanabba a szar egyenruhába öltöztették őt is, mint bárhol a világon egy nevesincs teniszezőt akinek szerződése volt velük. Eközben meg másokat(nem tudni milyen kritériumok alapján) egyedi cuccokkal láttak el. Ja és ő is épp Nikera váltott…
    Ezt a nagyobb csapatok nem próbálhatnák ki, hogy hoppácska, mi is ugyanazt kapjuk mint a másik X csapat, csak maximum más színben, akkor meg mi értelme van?!

   • gorkaf78

    Nézd, a Chelsea v. bármelyik másik klub vezetőit rohadtul nem érdekli, hogy milyen színű/minőségű/stílusú az épp aktuális mezpartner által a játékosokra adott öltözet. Egy dolog fontos csak: hogy mennyi pénzt kapnak azért, hogy a mezszponzor ruháit hordják. Ha befutna a Nike-nél is nagyobb ajánlat mondjuk a Pumától, biztos vagyok benne, hogy a board a klub jogászait máris uszítaná rá a futó mezszerződésre, hogy miként lehetne abból kihátrálni. (Pont ez történt az Adidas esetében is.)

   • Blotunga

    Nem fontos, amikor te egy világmérető brandet akarsz kialakítani/továbbfejleszteni?

   • gorkaf78

    Szerintem nem. Vagy esetleg azt gondolod, hogy a Real vagy Barca, esetleg a Bayern a mezük minőségétől lett az, ami? Vagy a City és a PSG a meze miatt jelenleg a világ egyik legerősebb klubja?

   • Blotunga

    Semmiképp nem amiatt, de az is hozzátartozik!

   • cégpolitika. Az Adidas úgy döntött, ahogy. Hogy ez okos döntés volt-e, az idő majd eldönti. Felhozod a teniszes-adidasos példát, de a Nike egy fél fokkal sem másabb, ugyanazt a focimezt kapta a Chelsea, amit a Spurs, Barca, stb, csak a szín és club crest más. Néha a nyakrész. De ennyi.

   • Blotunga

    Hát de pont azt írtam, hogy a csapatok is nem-e tudnának kicsit lobbizni vagy mittudoménmi. A szépséget pl meg sem említettem, az azonosságról volt szó. 🙂

   • kasata91

    Azért a mez szépségétől erősen függhet az eladás.

   • gorkaf78

    Szerintem a szépség relatív. Az igazi szurkoló úgyis megveszi a legújabb mezt, a divatszurker meg akkor veszi meg, ha sikeres a csapat. 😀

   • “Szerintem a szépség relatív”
    Nem csak szerinted, ez egy alapvetés, a szépség, mint olyan, relatív, és szubjektív. Szerintem itt a rendszeresen kommentelő 10-15 ember nem találna közösen egy mezt, ami mindenkinek tetszik (főleg, ha Endy is jön :DD )

   • gorkaf78

    Ha Endy-n múlna a dolog, akkor asszem már rég rózsaszínben pompáznának a srácok a Bridge-n. :DD

   • ja, vagy legalábbis a papírbolti kihúzófilc színskála valamelyikében 😉 de nem is ez a lényeg, őt azért említettem, mert az ő és az én ízlésünk ebben a kérdésben legalábbis totális ellentéte egymásnak. Ami rendjén is van, de igen, innentől elég nehéz univerzálisan rásütni valamire a bélyegzőt: szép.

 • Hazard

  Az utolsó 25 igazolásunk…
  Pato, Pedro, Amelia, Baba Rahman, Begovic, Kenedy, Falcao, Hector, Miazga, Nathan, Djiloboji, Pantic, Cuadrado, Kante, Luiz, Alonso, Batshuayi, Eduardo, Bakayoko, Zappacosta, Drinkwater, Rudiger, Morata, Caballero, Barkley.

  Csodálkozunk?!

  • #mindenszar

   • balazsh

    Az ilyen Hazard-féle nézdmilyenszarokvagyunk statisztikáktól rendre megkérdőjelezem, hogy legitim-e, hogy örülök a tavalyi év sikerének, vagy igazából mázli volt, és mellesleg ki kéne cserélni a keret 80%-át.

   • de hát ez a fentebbi is totális zagyvaság, a büdös életbe nem láttam sehol, hogy valaki komolyan a last 25 igazolásból indul ki. Ilyet én is össze tudok rakni random az elmúlt 10 évből. Tessék, 2007 nyarától számolt 25 igazolás:
    Mellis, Philliskirk, Pizarro, Ben Haim, Sidwell, Malouda, Borini, Alex, Belletti, Anelka, Iva, Di Santo ,Bosingwa, Mineiro, Paim, Deco, Töre, Quaresma, Turnbull, Studge, Zhirkov, Matics, Benayoun, Kalas, Ramires. Pedig akkor “minden fasza volt”.

  • te mindenképpen.
   Pato, Falcao csak kölcsönben volt, szóval máris kiesett. Amelia free agentként jött harmadik számú kapusnak – kvázi nem számít. Pantic ingyen érkezett az ifibe, dettó.

   Máris, ha csak e négy ember helyére bekerülnek a következők, olyan nevek jönnek, mint Costa, Fabregas, Remy, Matics…

   A többi, felsorolt névből: Kanté, Luiz, Alonso, Bats, Pedro, Drinkwater angol bajnok. Morata, Rüdiger, Caballero hiányposztra érkező, kvality igazolások. Bego dettó az volt anno. Miazga, Hector, Nathan, Kenedy apróért érkező prospectek, a klub pedig az utóbbi időben az ilyenekből is pénzt csinált, lásd G’Lo-t például, 4 sec Chelsea meccsel a háta mögött duplaáron adtuk el. Két nevet lehet kb mondani ebből, akivel mondjuk úgy felsültünk, az Rahman és Quad, mert nagy összegért jöttek, de Quadból végül majdnem árában szálltunk ki, szóval az sem igazán bukta, Rahmant pedig majd akkor tudjuk megítélni, ha eladtuk.

   Na de nem is sorolom tovább. Azt leszámítva, hogy azt várod, hogy a Chelsea minden szezonban 500M fontot kib*szva vegyen aktuális sztárokat, nem igazán van miről beszélni. Bár, elmondom ezredjére is, amikor így tettünk, majd olvass kicsit vissza a történelemben, mert úgy látszik, az emlékezeted eléggé hiányos, hogy hányan is töltöttek be és milyen szerepet a Chelsea életében, mondjuk Seva, Torres, Zsirkov, SWP, Crespo, Veron, Mutu, stb.

   • lamps8

    Crespo > minden csatár a bolygón > Morata
    csak ennyit tennék hozzá, egyébként már korábban én is találkoztam a fenti tweetel, először a fejemet fogtam, majd hasonlóan átvettem hogy ki-hogy-mennyiért. nem is volt annyira vészes.

    persze ez nem azt jelenti hogy rendben vagyunk átigazolások terén, aminek ékes jele hogy csáncsi kapcsán fel sem merül a nevünk pedig nálunk lenne rá a legnagyobb szükség.

   • “Crespo > minden csatár a bolygón > Morata”
    ezt spec max érzelmi alapon jelentheted ki, legalábbis egyelőre. Crepso pedig akármekkora csatár is volt, nem akart itt játszani egy percig se, hideg volt, eső, fish&chips meg kib*szott Mary Poppins, amint lehetett, kérte magát minimum Milánóig – játszott is mindkét felében, aztán lelépett. De ezt már túltárgyaltuk a legutóbb.

    Crepso nálunk összehozott 49 meccsen 20 PL gólt, Morata most jár 19/10-nél, egy gödör kellős közepén. Nagyon lepucérított stat, de mivel alapvetőleg a gólokban mérjük egy csatár teljesítményét, egyelőre azokat a kacsacsőröket kiszedheted a mondatból (meg odaírhatod, hogy Morata szerinted egy szarcsimbók 🙂 ). De ha a csupasz tényeknél akarunk maradni, akkor ugye…

   • lamps8

    egyébként igen, érzelmi alapon jelentettem ki a fentit, ahogyan azt is hogy Morata egy szarcsimbók. de ha már statokat hoztál Crespo 2 teljes szezonjában 10-10 bajnoki gólt lőtt, az egyikben 1100 perc alatt, a másikban 1600 perc alatt, Morata most jár 1400 perc és 10 gólnál a bizalmat maximálisan élvezve csont kezdőként.

   • mohacsia

    Ebből mondjuk nem az következik, hogy: Crespo~Morata ?

   • lamps8

    azt majd a szezon végén megtudjuk

   • Balázs Kozó

    Morata csak tiszteleg Cech Peti nagysága előtt, és nem akarja a volt Chelseas emlékeket szürkíteni 😀

   • szerintem eleve netto ostobaság darabszámra mérni az igazolásainkat annak fényében, hogy a transzferek döntő részét eredendően nem is az A-csapatba szánjuk. Ha végigpörgetem huszonötösével az igazolásainkat 2010-től máig, nem hiszem, hogy sokkal jobb képet kapunk.

   • (és nem csak mi, más sem, de abba már tényleg felesleges belemenni, valszeg ebbe is az volt 🙂 )

   • Hazard

    Lehet magyarázni, csak fölösleges. Ez így is úgy is szar.

    Pato és Falcao kölcsön volt, és? Miért jutott egyáltalán eszünkbe, hogy bármennyire is a csapatunkat “erősítse”?

    Coste helyett meg jött Morata, aki a kevés jó játékos egyike a névsorban, ezért mondom, hogy kár csűrni csavarni.

    Nem érdekelnek a profitért eladod nímandok, mikor egy kezemen meg tudom számolni a jó játékosokat a keretben. Kit érdekel,hogy Hector hozott egy kis pénzt? Mire megyünk vele, tudok belőle venni egy Djiloboji-t? Hol vannak a klasszis igazolások?

    Rahman a 25 milliós bal bekk, akit soha nem használtunk. Még most se, mikor egy LWB van a keretben. Erre mi a mentséged?

    Azt várom (bár túlzottak az elvárásaim, hogy erősítsenek). Ha kell adjanak nagy pénzt egy jó játékosra (Sandro), de nem mindenkire, mert ezt ugye senki nem mondta… Már csak azért sem, mert ha vennék egy két jó fiatalt, akkor azzal hosszútávra meg lennének oldva a problémáink és csak cserékre kéne gondolni maximum. Ha kell építsenek be egy fiatalt (RLC/Musonda/Odoi), ha kell igazoljanak egy tehetséges fiatalt (Bailey, Malcom).

   • mohacsia

    Te annyira egyszerű vagy…

   • Hazard

    Te meg annyira okos.

   • Petikee Sipos

    mi az, hogy miért jutott egyáltalán eszünkbe? te is és én is egy mezei szurkerek vagyunk, ez a többes szám első személy eléggé viccesen hangzik. Én is ki lehetnék bukva attól amilyen a játék, illetve attól hogy ki mennyire van a csapat hasznára, vagy mennyire a féke, és próbálhatnám a saját igazamat mantrázni, és lenyomni mindenki torkán, de nem teszem, mert a való életben boldog vagyok, és a Chelsea mint szenvedély nem vesz el akkora falatot belőle, hogy ezeken a dolgokon rugózzak, és nem a csapat teljesítménye határozza meg a mindennapi közérzetemet. Láthatóan, olvashatóan neked pedig igen.
    Ha megengeded, akkor a tanácsom az, hogy vedd lazábban, semmi beleszólásod nincs a klub döntéseibe. Vagy elfogadod, vagy csendben lázadj, mert egyedül Zenzo az aki még próbál érvekkel meggyőzni.

   • Hazard

    Az aztán nagy érv, hogy kaptunk zsebpénzt 1-2 játékosért. Ettől jobb lesz a csapat…

   • Hazard

    Szerintem meg az vicces, ha ezen valaki felakad. Mit kéne mondani? Mivel kéne megkülönböztetni a csapatodat a többitől? Bár mondjuk nem is kell, mert nem te vagy a tulajdonosa, csak ez mezei szurkoló vagy, így nincs is csapatod, igaz? Baromság.

    Nem akarom lenyomni senki torkán. Ameddig nem változik a klub működése, döntései miért mondjak mást? Én lennék a legboldogabb, ha valaminek lehetne örülni.

   • Petikee Sipos

    De fennakadni fölösleges. Ez a mai meccs is eddig szar. De sajnos ez van, mi nem tudunk tenni ellene semmit.

   • Frenky54

    Csodálkozol a kokainistán,
    s nem érted?
    Gondolkozzál az okain is tán –
    s megérted!
    Kosztolányi Dezső

 • Hazard
  • heizer

   Na ez az a statisztika ami tipikusan semmit se ér:

   Mert most akkor ki a jobb: Hazard, aki próbálkozott meccsenként 7-8 hosszú passzal, és ezek nagy része pontos volt (vagyis mondhatjuk meccsenként van 7-8 jó hosszú passza) vagy az a csávónk aki 20-21-es próbálkozik, és ezekből meccsenként van (60 %-os pontossággal) 12 pontos hosszú passza? Mi a fontosabb, a pontosság vagy jó hosszú átadások száma? Ezek a pálya melyik részén esnek?

   Ez így nudli.

   • Hazard

    Ez csak egy érdekesség. Cselezésben is sokakat ver a mezőnyre. Egyébként minden stat fölösleges, ha látod őt játszani.

 • Quique Sanchez Flores to decide by Friday whether to take over at Stoke

  Szerencsétlen, már a Watforddal is meggyűlt a baja, más ok miatt, de attól még, de hogy mit kezd majd Shawcrossékkal 😀 szerintem ha elvállalja a melót, megkopaszodik a szezon végére

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com