Nyugodt hajrá

A fájdalmas múlt keddi BL-kudarcot követően vasárnap hoztuk a kötelezőt, és különösebb izgalmak nélkül jutottunk be ismét az FA-Kupa fináléjába. Furcsa szakaszába ért ezzel az idényünk: bár még rangadók és komolyabb kihívást jelentő találkozók sora vár ránk, egyre nehezebb lesz valódi súlyt tulajdonítani a hátralévő mérkőzéseknek.

Újra a Wembleyben

Egy lépésre vagyunk egy újabb kupadöntőtől, amit idén második alkalommal is a Liverpool ellen játszhatunk mivel tegnap a City ellen sikerült felülkerekedniük Kloppéknak. Viszont ne menjünk még ennyire előre, mivel először hoznunk kell a kötelezőt és túl kell ma jutni a Crystal Palaceon.

Profik vagyunk

Az ordas nagy Brentford elleni gyomros után jött a hétközi pofon. Oda Tuchel hibátlan BL-mérlege a Stamford Bridge-en, ráadásul meglehet az első kupakiesés a némettel (ne feledjük, a döntőt eddig minden sorozatban elérte, az FA kupában pedig ott vagyunk a négy között). Sok jóval én sem tudok kecsegtetni alább.

A címvédő a sorozat legsikeresebb csapata ellen

A válogatott szünet utáni visszatérés ismételten gyatrára sikerült, gyakorlatilag ugyanazt eljátszottuk amit tavaly, csak akkor a WBA volt akit ingyen pontokkal ajándékoztunk meg, most pedig a Brentford. Ha ezt a hasonlóságot vesszük alapul, akkor elvileg győzelemnek kellene következnie a BL-ben, mivel tavaly a váratlan zakó után összekapta magát a csapat és a Porto ellen sima...
Read More

Ki lesz a befutó?

Lejárt a határidő, a tulajdonosjelölteknek be kellett nyújtaniuk részletes elképzeléseiket és azt, hogy mennyi pénzt készek a Chelsea-re fordítani. Korábban kétszáz érdeklődőre volt szó, aztán több mint húsz komoly jelentkezőről, ám vélhetően ennél kevesebben tettek le ajánlatot az asztalra.

Kupák ideje

Az őrült téli rohanást sikerült egy picit lelassítani egy kéthetes szünettel, de mától ismét beindul a hajtás, jönnek majd szépen a meccsek egymás után. A harmadosztályú Plymouth Argyle látogat hozzánk, élvezzük ki, mert a folytatás nagy valószínűséggel keményebb és stresszesebb lesz. Kedvcsináló alább.
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com