Akár egy rossz vicc

Közepes sitcomok közepes poénja, amikor az egyik szereplő azt mondja, AZ biztos nem történik meg, majd vágás és lám: AZ történt meg. Így éreztem magam én is, amikor mérsékelt meccsdrukkal leültem és azt vélelmeztem, harapnak ugyan a kicsik, de a győzelem csak meglesz. Aztán persze rohadtul nem lett meg és ez csak a probléma egyik...
Read More

Mérkőzés összefoglaló: Chelsea 2-3 Burnley

Az első félidei fejetlenség után igen kevés esély maradt a pontszerzésre is, így vereséggel kezdtük a 2017/18-as bajnoki szezont. 1998 óta először kezdte vereséggel a bajnokságot a Chelsea. Morata beállása látványosan fellendítette a támadójátékunkat, ám ember- (a végére kettős) és 3 gólos hátrányban már nem sikerült felállni.

Első lépés a címvédés felé vezető úton

Hivatalosan ez lesz az első tétmeccsünk a 17/18-as szezonban, mivel a szuperkupa döntő csak barátságos meccsként lett elkönyvelve. Ettől függetlenül nem mondhatnám hogy jó érzés egy elvesztett döntővel kezdeni a szezont, főleg annak tudatában hogy ezzel az ősi rivális Arsenalt segítettük egy újabb trófeához. Ezért és mivel az átigazolási piacon nyújtott teljesítményünkkel sem lehetünk elégedettek,...
Read More

Tudja-e a bal kéz, mit akar a jobb?

A következő poszt amellett, hogy próbál higgadt maradni és nem zsigerből ítélkezni, azért tartalmaz majd egy adag szkepticizmust és kesergést. Az átigazolósdi témakörét eddig taktikus távolságtartással igyekeztem kerülni, most mégis ez lesz a téma. Az alapmotívum már megvolt pár hete, s mire végére értem, pár dolog már változott, de a lényeg nem. Morgolódás alább.  

A revans ideje

 Ugyan a bajnoki pontvadászat csak a jövőhét hétvégén rajtol, de számunkra már vasárnap elindul élesben a szezon, ahol bajnokként játszhatunk az FA-kupa győztes Arsenal ellen az Angol Szuperkupáért, vagy, ha így jobban tetszik, esélyt kapunk a visszavágásra az elveszített kupafináléért.
1 2 3 39
Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com