Egyre jobb

Az elmúlt bő egy hétben sikerült megszerezni előbb a Lampard-éra első – bajnokin aratott – hazai győzelmét és clean sheetjét, majd néhány napra rá a BL-ben is behúztuk az első három pontot. Hogy tökéletes szájízzel vonulhassunk a válogatott szünetre, ezúttal a St. Mary’s-ből kellene sikerrel távozni.

Nézőpont Kérdése: Beérett az akadémia gyümölcse?

Muszájból, vagy valódi elgondolásból, ezt igazából csak Frankie tudja, de ez a szezon úgy néz ki a berobbanó fiatalokról szól. Ezúttal én magam is kilépek a komfortzónámból, és olyan dolgot próbálok felboncolni, amiről a legkevesebbet tudok, mégis érdekel. Fiatalítás, akadémia működése, megfűszerezve pici szubjektivitással!

Hullámvasút

Frank és a fiatalok a BL-ben is átestek a tűzkeresztségen, és bár a bemutatkozás nem sikerült olyan csúfosra, mint a bajnoki kezdés, semmiképp nem lehetünk elégedettek a Valencia pontrablásával. Idén már másodjára találkozunk a Liverpoollal egy józanító debütálás után, remélhetőleg ismét feljavult teljesítménnyel tudunk szépíteni Kloppék ellen.

Újra az elitben

Két év után újra hallhatjuk a Bajnokok Ligája himnuszát ami azért EL győzelem ide, EL győzelem oda valljuk be nagyon hiányzott. El lehet bohóckodni a kisebbik európai kupasorozatban, de mégsem lesz soha olyan a feelingje mint egy BL meccsnek.

Farkasvakság

Farkasvakságban alapvetően azok szenvednek, akik szürkületben, rosszul megvilágított helyiségekben látásromlást tapasztalnak. A Premier League-ben pedig azok, akik vakon vannak a Wolverhampton ellen. Ilyenek vagyunk mi is, hiszen tavaly egy idegenbeli vereség és egy utolsó percben kiharcolt hazai iksz volt az osztályrészünk ellenük, bajnokin pedig a legutóbbi háromból kettőt is elvesztettünk a Molineux-ban. Ma viszont tehetünk...
Read More
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com