8+1 dolog, amit megtanultunk az újrakezdésből

Visszatért a futball, a Chelsea már lejátszott öt mérkőzést. Ebből négyet megnyert, egyet elbukott, és talán ezt az arányt el is fogadtuk volna, látva a sorsolást, a Manchester City mesteri legyőzése után megjött az étvágy, ezért is volt annyira keserű a West Ham elleni vereség. A csapat továbbra is negyedik, minden esélye megvan a dobogóra,...
Read More

Kedvező kilátások

Parádés csütörtöki sikerünk híre sajnos kissé elveszett a liverpooli örömünnep hangzavarában, de minket ez a legkevésbé sem szabad zavarjon. Egyrészt hatalmas lépést tettünk a BL-szereplés felé, másrészt pedig vasárnap azon lehetünk, hogy ezúttal saját magunknak kaparjuk ki a gesztenyét, hiszen folytathatjuk az FA-kupa elhódításáért vívott harcot.

Csendes derbi

Közel három és fél hónapnyi kényszerszünet után tért vissza a Premier League a múlt héten. Az újrakezdés jól sikerült, hiszen győztünk a Villa Parkban, ráadásul a fórunk is nőtt a negyedik helyen. Most pedig itt a folytatás, a címvédő Manchester City érkezik vendégségbe. Kedvcsináló alább.

Dömping a vírus után

Covid-19 ide vagy oda az az egy biztos hogy kedvenc bajnokságunk végre folytatódik, igaz szurkolók nélkül, de ez is több mint a semmi. Bár nem tudom, hogy ennek örülnünk kellene vagy sem. Én személy szerint bármikor aláírtam volna azt, hogy a jelenlegi állás szerint érjen véget az idény, mert így biztos lenne a jövő évi...
Read More

Szezon befejezés újult erővel

A Premier League számunkra is folytatódik, 9 mérkőzésünk maradt kvalifikálni magunkat a jövő évi Bajnokok Ligája szezonra. Nem a megszokott módon, de legalább folytatódik. Lássuk mi vár ránk a hátralévő ütközeteken.

Déjà vu

Hosszú évek kínos és kínkeserves vergődése után lassan kijelenthetjük, hogy visszataláltunk a helyes útra, már ami a játékospiaci stratégiát illeti. A tavalyi Pulisic- és a februári Ziyech-üzlet után ismét proaktívan igazoltunk, és ezúttal nem túlzás állítani: egy világklasszis játékost happoltunk el riválisaink elől.

Az én Chelsea-m – 2. rész

Éppen ma nyolc éve, hogy Münchenben a Chelsea a magasba emelhette a BL-trófeát egy örökké emlékezetes és idegörlő döntő után. Kaptunk már tőletek néhány beszámolót arról, hogyan éltétek meg ezt a 2012-es estét, most pedig egy újabb írást osztunk meg veletek, Bencétől.

Az én Chelsea-m – 1. rész

Néhány hete arra kértünk titeket, hogy írjátok meg legszebb emléketeket a Chelsea-ről. Köszönjük mindenkinek, aki írt! Sokan a 2012-es BL-döntőt nevezték meg, most az évfordulóhoz közeledve ezekből közlünk válogatást.

Nézőpont Kérdése: Az elpazarolt tehetség; a legjobban fizetett játékosunk helyzete

Két klasszis középpályás, két különböző játékstílus, mégsem férhetnek el egymás mellett, mert egyikük elveszi a másiktól azt a pozíciót, ahol a leginkább alkalmazható lenne. Fókuszban N’Golo Kanté, mert ennek leginkább Ő issza meg a levét. Valóban ekkora luxushelyzetben lennénk, hogy elfecsérelhetjük posztját tekintve a világ legjobbjának képességeit?
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com