Vissza az alapokhoz

A Wembley-ben kapott józanító pofon után bőven van mit átgondolnia Maurizónak és stábjának, mivel az egyre gyakrabban döcögő játék mellé az elmúlt két fordulóban már eredmények sem párosultak. Szerencsénkre ma a PAOK látogat hozzánk, ami tökéletes alkalomnak ígérkezik, hogy rendezhessük kicsit sorainkat.  

Sasok az oroszlánbarlangban

Miután mindenki kiheverte a vasárnapi ebéd utáni “kajakómát“, akkor nem árt, ha szemeiteket a képernyőre tapasszátok, hiszen a Chelsea is becsatlakozik a Premier League 11. fordulójába. A Crystal Palace csapatát fogadjuk és a kiélezett verseny mellett van mit elszámoltatni a Sasokkal…

Woy-életkép

Vasárnapi mérkőzésünk alkalmából lessünk egy kicsit a Palace-menedzser Roy Hodgson kezdeti szárnypróbálgatásai mögé élete első csapatainál: Woy megpróbáltatásai és sikerei Svédországban, avagy „miként árazta be” Hodgson az Allsvenskant.

Múlt, jelen, jövő

Egészen különleges meccs vár ránk este a Ligakupában: klubunk valaha volt egyik legjobb játékosa tér vissza a Stamfordra, hogy többek között saját fiatal tehetségeink segítségével próbáljon egy újabb komoly skalpot gyűjteni edzői karrierje első hónapjaiban.
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com