Blog bejegyzés

26 rövid történet az utolsó napról

Cech – hm, búcsúszaga van a levegőnek, jó reggelt. Stadion. Na, legalább az utolsó meccset megkaptam. Bajnoki cím. Nehéz lesz nem ide jönni nyártól. Faszom. Dehát.. védeni meg csak kéne még. Kényelmetlen ez a kispad, nem is értem, Cudicini hogy bírta. Respekt. Na, még a búcsúmba is beleköpnek, JT bazzeg, mitugrászitten? Most nézdmege… faszomat, cleansheet. Ah, az érem, a trófea, az ünneplés. Kösz srácok, mindent és mindenért. Pá. Ez volt az életem. A Chelsea volt az életem. De talán itt az ideje életet cserélni. Vagy nemtudom.

Ivanovics – eeeeeehhhh, utolsó meccs. Ideje volt már. Öregszem, tosszamegazég, John is hogy bírja ezt uáázzeg. Kedző? José tekerd meg, pedig a Palace meccs óta látványosan lassan futok, ma is a ünneplőmbe jöttem, üddegélni kicsit a padon. Na jó, oké, legalább megvan minden PL játékperc. De hosszú egy szezon volt ez, jó egy élet. Hé, mi a görcs? Vezetnek? Hát bakker, legalább nyerjünk már itthon. Na azért. Érem, trófea, eeezt vártam. Megérdemeltük srácok, megcsináltuk. Fasza. Csak ezeket a szelfiket fejeznétek már be egy életre, ha rajtam múlik, tankkal lövök szét mindenkit, aki fenyképezővel közelít… ellopják a lelkem…

Luis – ma is pad, bazzeg José, szívatsz? Hát ez nem lett egy fényes idény. Ennél azért többet vártam, az ezer játékpercem nem lesz meg a bajnokságban. Jó csapat ez, meg nem rossz ez a London, bár a fish’n’chipset dugják fel a seggükbe, de vagy bokánrúgom Ápit edzésen, vagy lépni kell, ha a kezdőbe akarok kerülni. Ez egy robot vazzeg, felrobbantani sem lehet. Eh. Na mindegy, érem azért jár, majd ugrálok kicsit a többiekkel. Majd este három sör után meg elég lesz elgondolkodni azon, hogy ez a siker mennyire a sajátom.

Fabregas – Arsene hejj, már izzítom neked az Istagrammot csupifijjú… május 24. Szívecském majd karikázd be a naptárban ezt a napot jó? Elmentem éremátvenni.. este asszem nem találkozunk, részeg leszek, mint a sakál, és megbeszéltük Diegoval meg Drogbával, hogy megdobáljuk Wenger házát zellerrel. Ja igen, megérdemli. Nem, José azt mondta, nem akar részt venni ebben, de találtam az öltözőszekrényemben egy 471 kg zellerre szóló kupont, meg egy buldózerkölcsönző telefonszámát – szerintem ő tette oda. Igen, ha még marad zeller, Jones házát is útbaejtem. Tettem ki pénzt óvadékra a kisasztalra, ha eldurvulna az este…. ó, a stadion. Na ezt sem gondoltam volna, hogy egyszer itt ünnepelnek engem, én meg itt ünnepelek. Ez a kis borostás köcsög telebeszélte a fejem, de milyen jól tette. Drogba is apám, mekkora arc, pedig deutáltam. Ha ezt előbb tudom, már előbb jöhettem volna. Na, ide végre azt a trófeát, had csókolom meg.. aaaahhhh, asszem egy picit becsuriztam.

Zouma – Hápi déj, óh jeee, ó a hápi déj, óó jeeee. PL trófea, jövök, aranyérem, jövök, ám szó hápi, ‘koz ám hápi.. jeee.. minden jól alakul, and ám hápi. Hápi One?!

Aké – ehh JoeMou, azért majd nyomj le egy pacsit a tv-sek előtt velem. Parádé volt veletek edzeni, meg a padon ücsörögni, és baromi nagy élmény lesz felmenni a pódiumra, de ugye lassan számoltok velem, ugye?

Ramires – sending you far away, ez vajon mit jelent? Kell még csiszolni az angolomon. Mindegy, vége már ennek a szezonnak is, nem tudtam igazán felpörögni, bocs José, pedig éreztem, hogy fel akartok pörgettetni, azé kösz. Jövőre igyekszem kevesebbszer hasra esni a labdában cserébe, oksza? A végén akasztottam egyet, hogy ne legyen már a kétkedőkben sem hiányérzet. De vajon ez a sending you far away tényleg mit jelenthet… majd elmegyek már Rumlibátyához, aki nem rokon. Majd ő lefordítja.

Oscar – kicsit nagy ez a nyolcas mez. Fura egy szezon volt ez. Szétszakadtam, mégis egy csomószor vágott padra José. Oké, nem ment minden a legnagyobb rendben. Kicsit levették a játékom élét.. a szerepköröm egydimenziósra csökkent, amióta Ázár, az isten áldja, ilyen god módban tolja, meg még van csatárunk is, a házat meg Matics őrzi. Na, megvan a PL cím, ez zsír, aztán pörgessük meg Mou, pörgessük meg, jövőre szeretném az én nevem is dalba foglaltatni!

Hazard – az a hentes.. nem tudott volna várni még két napot. Kettévágta az állkapcsom, életem nagy napjai közepén. Fasza kis szezonom volt, minden jól alakul, José apu szeret, a srácok is, jó a csapat, engem meg mindennel kitüntettek. De, a lényeg, hogy bajnokok lettünk, fenomenális. Bár nem tudom, mi ez az érzés.. Lidocain? Mintha olyan szag lett volna a rendelőben, amit a múltkor a hollandok árasztottak a pubban.. Szédülök. De ez majd elmúlik. Jövőre jobbnak kell lennem. Ha Mou papinak igaza van, és Os tényleg kipiheni magát a nyáron, istenemre szétszedjük a világot, nekem meg jöhet az aranylabda. Hátha még Wilit is megtaníthatnánk valahogy kapura veszélyesnek lenni… you can do whatever you want, you born free. Ezt véste JM az öltözőszekrényem ajtajára tegnap. Este átmegyek Ápihoz, aztán végre beseggelünk, szarok én a fájdalomcsillapítókra, megérdemlem!

Drogba – ki a király?? Na ki a király??? José töki, megcsináltuk. Megint. Mondtad, hogy ezért hozol vissza, tegyek bele, amennyit tudok. MEG-CSI-NÁL-TUK, megcsináltad. Baszomnagy mágus vagy te, hallode. De, az én időm itt most már tényleg lejárt. High five mister, aztán fussunk még egy kört a trófeával. Most megyek. De.. Találkozunk még. Este amúgy is van még egy kis ööö dolgom. Gyere el má, vagy legalább gondold át.

Mikel – foszladozik a régi gerinc, engem meg gerincre vágtak. Valamit ki kell találni, mert így elmegy mellettem a csapat, még jó, hogy José csíp, különben már eladtak volna három zsák labdáért Pakisztánba. De, legalább a trófeával futhatok egy kört. Pacsi.

Courtois – Hugecc, 23 évesen mi trófeahalom mi? Mingyá csavarok egy spangeszt, azt elszívom a zuhany alatt. Fostam, hogy Cech marad. Apám, de nagy figura az. Meg valami ihletett formában van még mindig. Itt meg aztán védeni sem kell annyit, mint spanyolban. Ilyen védelemmel azért ez kényelmes lesz. Csak JT tartson még ki vagy két-három szezont, mert nélküle nem tudom, mit csinálunk. Branától félek, remélem nem őt tolja be Mou középre majd. Zoomzoom jöhet, úgyis akkora, hogy nem fér el mellette senki. Na, de ezt ráérünk eldönteni. PL trófea… áááejjh, ez valami gyönyörű.

Remy – never walk alone, mi? Nem felelsz meg az orvosin, mondták. Muhaha.

Costa – No hablo Inglés.. ööoo Campeones! Gracias chicos, capitano, todo el mundo! Cesc mondott valamit, hogy el kéne menni este Drogbával meg vele megdugni egy szamarat. (arse spanyolul szamár, venga=jön, a szerk) Ezek se normálisak, de bármi is legyen az, érdekel. Jó itt, veretem a gólokat, örülnek, és még a parasztkodásaimat is jobban veszik. DD hiányozni fog. Ja, meg jó lenne, ha megtanulnának spanyolul, ez nem nyelv bazzeg, a vietnámiakat is előbb értem meg.. még jó, hogy Mou perfekt vagy 117 nyelven, különben már az első héten eladtak volna ringyónak a gettóba. Meg muszáj lesz megtanulni vezetni a balon, mert a múltkor is felszálltam a metróra, és négy és fél óra alatt értem be edzésre, viszont hatszor láttam a Lutoni repteret, kétszer meg otthon tett ki az a görcs…

Matics – megy, öl, pusztít. Robot, nem áll meg. Szerel, csíp, harap. Carragher azt mondta, hogy amikor Terry és Cahill alszik, én őrködöm az ajtajuk előtt esténként.. de honnan jött rá?! Program run end, mission accomplished. Load celebration modul. Modul ready. Celebration starting…

Willian – Találtam egy fecnit az öltözőben. A cipőm alá rakták. Aztírja: Tanulj meg cselezni és lőni. Loveya, LR. Az meg ki a tököm?

Cuadrado – Ööö, tulajdonképpen mit keresek én itt? Jé, egy érem, már a második, amióta itt vagyok. Huh.. jóóó vagyok, trollollooo.

Cahill – fura kettősség környékez, miez? Terry mellett még egy olyan szerény középszer, mint én is felfut és világklasszis tud lenni. Sokat köszönhetek a misternek. Letegezni sem merem hé, még ma sem. Viszont jó lesz odafigyelni, egyszer bambultam el, azt az a drabális francia néger úr hirtelen meccseket kapott helyettem. Jujj, hű.

Terry – Wwááááááááá Bajnokok! José öreg, nem hittem, hogy ez még összejöhet, hogy összejöhet nekem, hogy összejöhet nekünk. A Real másolná a Chelseat, utánad vitte hemöldök májsztert, most meg vinné a hólyagot, hát, Perez sem tanul Abra hibáiból, de bánja a tök, legalább a sors visszaadott nekünk. Itt a helyed, és ezt tudod te is, meg én is, meg talán most már Ábrahám is. Visszatért DD, itt van még Cech, kicsit pöcis vagyok, hogy Lampardot elengedtétek, ha már ilyen elment szegényem esze. Meg is mondom Romannak este a jachton. Jut eszembe, vigyem a hevedert, nehogy megint zuhanjak egy emeletet a csolnakon. Hát, nem tudom, hogy hálálom ezt meg neked, Mou pajti. Összepakoltad megint ezt a csapatot. Össze ám. Komolyan elborult agy kell ahhoz, hogy Fabregast idehozd, aztán tessék, magichat. Csak tudnám, hogy a ‘csába csinálod, hogy mindig igazad van, de buszsofőrök gyöngye te.

Azpilicueta – hogy a görcs állna Ázár lábába időnként, mennyit kell melózni itt mögötte. Na jól van cimbi, nem szívom a véred. Jól elvagyunk itt a balon, nem? Asszem legalábbis, nem csak az aszfalton, de a zöld téglában is átkerültem az angol jobbra. De amíg ez állandó kezdővel jár, bánja a franc. Branát úgyis nehéz lenne kipöckölni a jobbról, az egy állat bazzeg, tipikusan az a figura, aki esetében örülsz, hogy veled játszik, és nem ellened, mert mindig az az érzésed, hogy ha el mersz mellette menni, kettéharapja a sípcsontod. Bár azt mondják, hátul már csak-csak ütöm a szintjét (asszem ekkora bókot még sosem kaptam), de ez még elöl is egy egyszemélyes elit alakulat. Taníts mester.

Christensen – apámék kisírták, vagy tényleg megérdemeltem a helyem? Hát, mindenesetre nem semmi együtt edzeni Velük. Kaptam full meccset is, amiért otthon fizetnek három kört a srácok, aztán meg a Lorddal elmegyünk egyet tivornyázni, azt mondta, ha kapok 90 percet… csak éljem túl. Ez komolyabb lehet, mint a bengáli férfivá avatás.

Loftus-Cheek – Mourinho annyit dícsért, hogy már lassan kénytelen leszek azt gondolni, álmodom. Kezdő? Liverpool? Mit?

Brown – Erről a csapatról álmodtam amióta.. mióta is? Amióta emlékszem. Erre a nagycsapatos debütöm egy alázáson jön el? Hát, biztos így kellett történnie. Fasza lenne itt maradni nem kölcsönösködni, ezt meg is mondo Josénak. Ha meg merem…

Schürrle – sosem fogom megérteni aggyal, hogy tarthatta meg José helyettem ezt a vadhajú, gólképtelen, elhúzócseles brazil félszerzetet. Fájdalom, de itt kellett hagyjalak benneteket, srácok. De egy szavatokba kerül, és holnap újra itt vagyok. Azért az érmet kösz, respekt érte.

Salah – BÁÁHÁHÁHÁÁÁÁ Cuadrado… BÁÁHÁHÁHHÁÁÁÁÁÁÁ beszharok.

José – Special Happy One. Hát, ezt még én sem gondoltam, hogy illen egyszerű, ujjgyakorlat lesz csupán. De azért csak kapjátok be és szopkodjátok, hülyeFA, mindenestől, hogy gyújtana alátok a jóisten. Méghogy nem volt kampány. Naná, miután kinyitottam a pofámat. De én nyertem, pöcsök, szóval én teszek nektek szívességet, és mea culpázom. Hehe. Azért ha van bennetek némi önkritika, láthatjátok, hogy majd meghalok idebenn a röhögéstől. Hogy még ekkora ellenszél sem fújta fel annyira a PremierSHIP vitorláit, hogy SteveMe kikötőjében köthessen ki. Sajnálom azért a kis koboldorrú suhancot, nagyon csipáztam, de megérdemli, ha már nem cserélte a piros pizsit kékre. Pedig hányszor kértem.. mondjuk, ahogy Tornando Termoszt nézem, lehet én jártam jobban. Megkaptad te is, hűtlen, hogy a Kolarov dobáljon az égre. JT meg itt vigyorog mellettem. Cech nem annyira. De ő legalább a kriglivel búcsúzott, meg Didier is. Hogy lehetne rádumálni a csehet, hogy maradjon.. na, majd ráuszítom Drogbát. Na az is. Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy Winger szétágyúzása Fabregas ötlete volt.. na mind1, adtam nekik muníciót, wehehehe. Na nézzük ezt az utolsó meccset, ha már leadtuk pulisnak a múltkorit, hagyörüljön a fogas mikiegér. Jó cimbi. Majd meghívom azt is borozni. Ezt a zsocskos Lundersandet viszont csak el kéne picsázni, meg amúgy is diadalmenet, jöjjön az alap védősor, Branislav már csak azért is, mert csinálja itt nekem a fesztivált már mióta. Ábregas te is fiam… hát most ha már becélzod, dőljön is a bábú, egy pirosért legalább érted. Hülyepöcs. Maticsot is oda, Ázárt elgázosítjuk, aztán irány a gyep, Drogbával kell kezdeni, hogy lehessen taps meg tánc, meg zárcsökkentés, asszem valami ilyesmit magyarázott JT. Ja, meg zsebbe a kottát bazzeg, holnapig végre meg kéne tanulni a blau ist the collart, mert ki fognak röhögni.. csak, csak ne rúgjak be este, mert megint elfelejtem, ezek meg, amilyen faszok, úgyis a kezembe nyomják a mikit, aztán jöhet a sálálálálállláááá. Na, mindjárt kezdünk, addig meg végignézem még a gólokat… méghogy booring, hát. Boring. Az. Szétnéztek ezek már a ligában vajon.. ennyi baromarcot. Bólingozik itt nekem a wengerjugend, azt letolnak egy olyan meccset rá egy hétre, hogy kapura sem lőnek.. vicc ez, komolyan. Nem olyan jó, de vicc. Meg is nézem gyorsan a szezon góljait, közben rajtatok röhögök, díszbuzik! Nem látszotok ki az árnyékomból csipák.

Aztán meg indul a busz, indul a busz! Hülye webáruház, nem ér ide a parádéra a sofőregyenruhám. Remélem legalább ideadják a kormányt egy ideig… holnaptól meg felveszem a Mr Worldwide nevet.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com